ekimde klomen kullananlar destekleşelim

Yani ben de öyle düşünüyodum ama kafam karıştı :KK43: Sonuçta geçen ay da aynı tedaviyi gördüm, tam adet olacağım zaman test yaptım hiç de bişey çıkmadı, çıksa o zaman da pozitif çıkabilirdi diye düşünüyorum...Bi de normalde biz bu tedaviye başlarken doktor bana "Artık bu iğneden 15 gün sonra kesin adet olacaksın, normalde adetin gecikiyo ama bu şekilde yumurtayı zaten çatlattığımız için artık gecikmeyecek" demişti. E bu durumda ben hem adet günüm geçmiş adet olmamışım hem de testim pozitif çıkmışsa bunun açıklaması hamilelik olmuyo mu...Bana bu kimyasal gebelik olabilir dese çok mantıklı bulucam sayı düşük olduğu için, ama ilaçlardan olabilir demesine anlam veremedim...
İMKANIN VARSA SEN YARIN BENCE Bİ BAŞKA DOKTORADA GİT CNM

SANA PROGESTAN VEREBİLİR ASLINDA

Yarına kadar adet olmamış olursam yarın kan vericem ya sonucuna göre hareket eder belki...Ben sana haber veririm zaten, çok destek oldun canım teşekkür ederim ilgilendiğin için :KK68:Ben İstanbul'dayım bu arada, sen nerdesin?

BİRDE GEÇ DÖLLENME OLDUSADA ŞUAN DÜŞÜK OLABİLİRKİ SEN TEKRAR VERİRSİN O DEĞER YÜKSELİOMU DÜŞÜOMU O ÖNEMLİ OLAN DÜŞÜOSA VEYA ÇOK AZ ARTTISA EVET BENİMKİ GİBİDR AMA 2 KATI OLDUSA GEÇ DÖLLENMEDİR BUNLARI SEN BENDEN DAHA İİ BİLİRSİN

Yarına kadar adet olmamış olursam yarın kan vericem ya sonucuna göre hareket eder belki...Ben sana haber veririm zaten, çok destek oldun canım teşekkür ederim ilgilendiğin için :KK68:Ben İstanbul'dayım bu arada, sen nerdesin?
BENDE SAMSUNDAYIM CNM ;)

İMKANIN VARSA SEN YARIN BENCE Bİ BAŞKA DOKTORADA GİT CNM

Yarın duruma göre karar vericem canım, doktor doktor gezmek de insanı çok stres yapıyo ya o yüzden başka doktora da görünme kararını hemen veremiyorum..Daha önceki tecrübelerimde bu anlamda çok sıkıntı yaşadım 4-5 doktor gezerek stres oldum ve sonuçta hepsi aynı şeyleri söylediler, hiçbişey değişmedi :( Şu an gittiğim doktor Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nde ünlü bi doktor, şimdilik sadece ona gidiyorum ama bakalım ne yapıcağım belli olmaz :)

BİRDE GEÇ DÖLLENME OLDUSADA ŞUAN DÜŞÜK OLABİLİRKİ SEN TEKRAR VERİRSİN O DEĞER YÜKSELİOMU DÜŞÜOMU O ÖNEMLİ OLAN DÜŞÜOSA VEYA ÇOK AZ ARTTISA EVET BENİMKİ GİBİDR AMA 2 KATI OLDUSA GEÇ DÖLLENMEDİR BUNLARI SEN BENDEN DAHA İİ BİLİRSİN

Estağfirullah canım işte yaşadıkça öğreniyoruz...Benim daha önce kimyasal olduğundan 20'den 35'e, 35'ten de 65'e çıkmıştı, sonra bi daha baktırmadım ve bikaç gün sonra da kanamam oldu...Muhtelemen şimdi benim doktor da artmadıysa ilaçtandı o değer dicek, artıyosa hamilelik ama kimyasal olabilir dicek

Estağfirullah canım işte yaşadıkça öğreniyoruz...Benim daha önce kimyasal olduğundan 20'den 35'e, 35'ten de 65'e çıkmıştı, sonra bi daha baktırmadım ve bikaç gün sonra da kanamam oldu...Muhtelemen şimdi benim doktor da artmadıysa ilaçtandı o değer dicek, artıyosa hamilelik ama kimyasal olabilir dicek
HAYIRLISI YAA SAĞLIKLA BİZİMLE OLSUNLAR İNŞŞ EN KISA ZAMANDA

Günaydın kızlaaar! Kan verdim 1 saat önce, bakalım nasıl çıkıcak sonuç...Olmicaksa da hemen adet olayım da öbür aya geçelim istiyoruuum!
kızz neden böyle olumsuz düşünüyon konusuyon..böyle yapma cnm.inş hamilesin ve normal bi hamilelik geçirip bebişini hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alıcaksın.dua et : )

kızz neden böyle olumsuz düşünüyon konusuyon..böyle yapma cnm.inş hamilesin ve normal bi hamilelik geçirip bebişini hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alıcaksın.dua et : )

Canım benim, düşüncelerin senin iyi niyetinden, en hayırlı zamanda hepimiz için duaların kabul olsun inşallah. Siz napıyosunuz kızlar valla sizi tanımadan tanıyo gibi hissediyorum, merak ediyorum konuşmak istiyorum :)

Canım benim, düşüncelerin senin iyi niyetinden, en hayırlı zamanda hepimiz için duaların kabul olsun inşallah. Siz napıyosunuz kızlar valla sizi tanımadan tanıyo gibi hissediyorum, merak ediyorum konuşmak istiyorum :)
valla bende aynı :) hatta geçenlerde eşime bile söyledim sitede konuştuğum tontıkto dıye bırı var o hamıle galıba bu ay dıye..sonra kendı kendıme güldüm :D sorunlarımız bızı bırbırımıze yakınlastırıyo :)

valla bende aynı :) hatta geçenlerde eşime bile söyledim sitede konuştuğum tontıkto dıye bırı var o hamıle galıba bu ay dıye..sonra kendı kendıme güldüm :KK70: sorunlarımız bızı bırbırımıze yakınlastırıyo :)

Ay çok tatlısın :KK70: Ben eşime söylemiyorum hiç burada yazıştığımı, maazallah girer okur da deşifre olurum sonra diye :D

nye kızz...hangi konuda deşifre olursun dıye korkuyosun ki. valla biz eşimle durmadan bu konuyu düşünüp konuştuğumuz için...herseyimi bilir.

Ehehehe aslında ben de eşimle her şeyi konuşuyorum ama burda bütün hislerimi çok açık yazdığım için biraz utanıp çekiniyorum bi yandan :KK22: Bi de ilerisi için stratejik düşünüyorum tabi yarın bigün kaynana dedikodusu görümce dedikodusu falan yapmak istersem rahat rahat yapayım buralarda yakalanma korkusu olmadan diye :D

Back
X