• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

alara canim, sagol ben iyiyim... gercekten bayadir yoktun.. su son bir haftadir bende fazla giremiyorum.. islerim cok yogun.. Insallah bebislerin sana tutunurlar canim.. ne guzel 3 taneden 2 si dollenmis..

hatçem yazdım senden 15 tane cnm benim
geçen gün okuduğun 30 taneyi ikiye böldüm yarısını yavruma yarısını sudenaza yazdım bu 15i de silama yazacağım bilgine cnm

alara cnm hayırlı olsun inşallah şekerim uzun süre gelmedin ama bi geldin güzel haberlerle inşallah bölede devam eder cnm rabbim tamamına erdirsin inşallah

evet iki gün sonra.. kasık ve göğüs ağrılarım vardı çok şişmişti heryerim.. dün evde bir kavga bir fırtına bugün hiçbişeyim kalmadı.. belki de bebişler beni terketti :( ne bileyim pozitif çıkarsa bana sürpriz olacak zaten.. eşimin krizden dolayı bisürü maddi sıkıntısı var. benim psikolojimi anlayabilecek durumda değil yani..stresi hep bana patlıyor.. ama bu sefer olmazsa da imkanlarımı ayrladığım an denemeye devam edicem.. herşeye rağmen umutluyum yani :)

amin gizemim aminn.. inşallaahh yarabbim yüzümüzü güldürsün.. sen naptın bu ay deneyecektin gibi hatırlıyorum?

yok cnm bu ay eşim ürolojiye gidecek keçi boynuzu kürü kullanıyoruz bakalım ne işe yarayacak
ben ocak ilk haftası doğum kontrol hapıyla başlayacağım inşallah tedavide şubat ayına kalıyo bölelikle
ben hep burdayım kaçak alara :))))

gizem tamam canim, sen bol farketmez..iyi oldu silamada okudugumuz, daha sabah otobuste aklimdaydi noldu acaba diye..galiba transferi olmustur baksana nette yok..insallah bu sefer yuzu guler..

:))) sorma gizemim şifremi unutmuştum sonra iğne ilaç depresyon koptum... neyse ilaçların etkisi geçti biraz normale döndüm :) inşallah sizin de herşey yolunda gider tedavin hayırlı olsun canım

alara üzme kendini biliyosun moralini yüksek tutman lazım
bu günün keyfini çıkar baksana bebişin miniminnacık ve karnında :)))

nbr gizem hanım nasılsınız
alara geçmişi okumadm ne olduğunu bilmiyorum vaktim yok okumaya geçmiş olsun diyorum bende

sudenaz cnm benim trasferin oldu ve sen şuan bebişinle birliktesin inşallah bizde senin için dualarımızı okuuk cnm benim allah kabul etsin inşallah

yavruum 10 tefriciye
nevin_20
talya 15
bebekteyiz 30
gizem 20
gurbet kuşu 1 yasini şerif

alara cnm benim diğer topiğe gel istersen ne dersin
tüp bebekte kaç kişiyiz çok merak ettim

herkes orada cnm

=========BİZİM LİSTEMİZ========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMİLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120) HAMİLEEEE

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda-------trasfer tarihi 28 kasım 2009 ( 1 yasin-i şerif -170 tefriciye - 220 kelimei tevhit - 50 ayetel kürsi )

5 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya-----trasfer tarihi 07/12/2009 ( 160 tefriciye - 100 kelimei tevhit )

6 ) yavrum -----------2.deneme---------yurtdışı---transfer tarihi 07/12/2009 ( 105 tefriciye )

7 ) sudenaz222------------ 2.deneme---------umut tüp bebek--------trasfer tarihi 11/12/2009 ( 100tefriciye- 1 yasini şerif )

8 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya----- trasfer tarihi 12/12/2009

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

19 ) marall ----------1.deneme-----genart t.b.m---

20 ) ilayda 255------2.deneme---------umut tüp bebek

21) gizem im --------1.deneme ------ anadolu sağlık merkezi

Back
X