Merhaba kızlar ☺folik asit banada yaklaşık 1 sene önce verdi kullandım ve hala beklemedeyim hatta biraz önce ard arda iki idrar testi yaptım sonuç negatif ben kullanmayı bıraktım folik asidi. Ama sen bi dr. Danış.Bi de bişey sormak istiyorum, şimdi bu folik asit 3 ay kullanılacak dediler 3 ay sonra hamile kalmadım diyelim kullanmaya devam edecek miyim acaba?
ben de 3yıllık evliyim 4.ayımız bu ,bat bekliyorum bakalım kısmet vakit saat geldiyse olur ,bat 3ekim. yaş 28 bu aradaSelam kizlarBiz de 2 yıllık evliyiz 9 aydır korunmuyoruz. doktor ilk başta bana folik asit verdi 6 ay kullandım sonra tekrar doktora gittim bırak artık dedi. 3 aydir kullanmiyordum ama 2 hafta önce tekrar tahlil yaptırdım ve degerlerim inanılmaz düşük çıktı yine hemen başladım folik asit tekrar. biz 9 aydır ovulasyon günlerine göre çalışma yapmamiza rağmen henüz hamile kalmadım umarım siz bu kadar beklemezsiniz Bu arada yaşlar kaç acaba?
doktora gittin mi canım folik asit falan?ben de 3yıllık evliyim 4.ayımız bu ,bat bekliyorum bakalım kısmet vakit saat geldiyse olur ,bat 3ekim. yaş 28 bu arada
folik asit kullanıyorum canım .dr.a da evlendiğimde gitmiştim bi sıkıntı yok çok şükür ,sık doktor kapısı arşınlayanlardan değilim bu yüzden korunmayı bıraktıktan snra tekrar gitmedim,belli bi süre geçene kdr da gitmeyi düşünmüyorum.doktora gittin mi canım folik asit falan?
guatrin falan yoksa bi problem yoktur zaten. inşallah en kisa zamanda bebiş gelirfolik asit kullanıyorum canım .dr.a da evlendiğimde gitmiştim bi sıkıntı yok çok şükür ,sık doktor kapısı arşınlayanlardan değilim bu yüzden korunmayı bıraktıktan snra tekrar gitmedim,belli bi süre geçene kdr da gitmeyi düşünmüyorum.
inşallah canım ,rabbim isteyen herkese çok bekletmeden nasip etsin ...guatrin falan yoksa bi problem yoktur zaten. inşallah en kisa zamanda bebiş gelir
amininşallah canım ,rabbim isteyen herkese çok bekletmeden nasip etsin ...
Benim de 3 düşük varKızlar benimde bat 27 eylül.Bu ay çok ümitliydim ama maalesef dünkü yaptığım erken gebelik testi negatif çıktı.Umutlar ekime sarktı yani.Gerçi içimden hala bir ses hamile olabilirsin diyo ama yinede fazla umutlanmak istemiyorum.Benim 2 düşüğüm var ve 4 yıllık evliyim.Hamile kalabilmek için de ovülasyon testi kullanıyorum bu ay ilk denememdi ama büyük ihtimal başarısız oldu bakalım önümüzdeki ay neler olacak
hiç belirtin varmiydi peki canim benim cok var ama 3 güne adet olursam dr. gidicem çünkü bukadar bel ve kasık ağrisi normal degil bide hafif kahverengi akintimda oldu adetten önce hiç olmazdiBenim de 3 düşük varben de bu ay çok olsun istedim 26. Günde bhcg 1.2 çıktı maalesef....
Canım anlamıyorum ki artık adet belirtisi gebelik belirtisi hepsi birbirine benziyor... Şimdi yine idrar yaptım yine negatifhiç belirtin varmiydi peki canim benim cok var ama 3 güne adet olursam dr. gidicem çünkü bukadar bel ve kasık ağrisi normal degil bide hafif kahverengi akintimda oldu adetten önce hiç olmazdi
evet haklısın ama ben bu ay çok ağrı çektim ve eğer gebe değilsem ortada bir sorun var demektir,çikolata kistinin belirtilerini okudum az önce ve maalesef bu ay o belirtilerin hepsini yaşadım.Yinede hala bir umut var içimde kırmızıları görmeden Allah'tan ümit kesilmez.Canım anlamıyorum ki artık adet belirtisi gebelik belirtisi hepsi birbirine benziyor... Şimdi yine idrar yaptım yine negatif
Sat 28 ağustos. Bugün 28. Günüm oluyor yani. Benim son gebeliğimde 2.4 çıkmıştı ondan 1 hafta falan sonra 29 oldu bhcg o yüzden işte hala bi ümit bekliyorum.evet haklısın ama ben bu ay çok ağrı çektim ve eğer gebe değilsem ortada bir sorun var demektir,çikolata kistinin belirtilerini okudum az önce ve maalesef bu ay o belirtilerin hepsini yaşadım.Yinede hala bir umut var içimde kırmızıları görmeden Allah'tan ümit kesilmez.
senin bat ne zaman cnm
zaman nasıl geçmiyor yaa şuan midem nasıl bulanıyo belirtinin bu kadarı olurmu beynim oyun mu oynuyo bana acabaSat 28 ağustos. Bugün 28. Günüm oluyor yani. Benim son gebeliğimde 2.4 çıkmıştı ondan 1 hafta falan sonra 29 oldu bhcg o yüzden işte hala bi ümit bekliyorum.
Evet kırmızıları görene kadar yüz tane negatif görsek yine de ümit bitmiyor... İnş ikimiz de görmeyiz ve pozitifleşir sonuçlar...
zaman nasıl geçmiyor yaa şuan midem nasıl bulanıyo belirtinin bu kadarı olurmu beynim oyun mu oynuyo acaba banaSat 28 ağustos. Bugün 28. Günüm oluyor yani. Benim son gebeliğimde 2.4 çıkmıştı ondan 1 hafta falan sonra 29 oldu bhcg o yüzden işte hala bi ümit bekliyorum.
Evet kırmızıları görene kadar yüz tane negatif görsek yine de ümit bitmiyor... İnş ikimiz de görmeyiz ve pozitifleşir sonuçlar...
Canım maalesef reglim geldizaman nasıl geçmiyor yaa şuan midem nasıl bulanıyo belirtinin bu kadarı olurmu beynim oyun mu oynuyo acaba bana
benim adetim saat gibidir günü gününe gelir sadece bir önceki ay 2 gün gecikmişti nedense.Benim 2 gün var canım adetime.2 gün daha bekliyeyim hamile değilsem seninle birlikte ekim ayı için planlar yaparız.Ovülasyon testi kullanıyormusun canım sen?Canım maalesef reglim geldiama iyi taraftan bakarsam 28. Günde geldi... Senin kaçıncı günün bugün? Düzensizlik falan oluyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?