Ekimde yeni başlangıç..

Yok canım kullanmıyorum. Bi kere denedim pozitif çıkmadı hiç ,eş zamanlı kadın doğuma gittim ve yumurtladığımı öğrendim test negatif olmasına rağmen.o ay hamile kaldım ama malesef düştü. Zaten ilişki sıklığı olarak günaşırı oluyor. Onun için test kullanmıyorum strese sokmasın diye.. Sen kullandın demi bu ay?

İnşallah hamilesindir Canım ekimde tek olmaya razıyım ama bulantı vs benim hamilelikte 5. Haftanın sonunda başladı. Gebelik testi yapmış mıydın sen? Eğer bulantın hamileliktense testin pozitif çıkması lazım çünkü bulantıyı yapan zaten gebelik hormonu...

Bencede bulantı için çok erken benim 2. gebeliğimde bulantılar 6. haftadan sonra başlamıştı,psikolojikmi diyorum yemin ederim yarım saat önce istifra ettim.Ovülasyon testini bu ay ilkkez denedim canım ayın 12 si gibi çift çizgi çıktı sonra silikleşti ben çift çizginin olduğu 2 günü değerlendirdim ama sonradan öğrendimki çizginin silikleşmeye başladığı günüde değerlendirmek lazımmış.Bukadar belirtim olmasa şuan hiç ümidim kalmamış olurdu çünkü testte negatifi gördüm ama şu bel ve kasık ağrıları oooff off

Canım inşallah çift çizgi çıkar ve sağlıkla devamı da gelir, amin. Senin düşükler neden oldu canım kesinleşen bir sebep var mı? Eşinde bir problem var mı?

Canım inşallah çift çizgi çıkar ve sağlıkla devamı da gelir, amin. Senin düşükler neden oldu canım kesinleşen bir sebep var mı? Eşinde bir problem var mı?
benim doktorum kan pıhtılaşması için hergün coraspin kullanmamı söyledi ayrıca folik asitte içiyorum off biraz önce yine çocuklu arkadaşlarımızın fotolarına baktım faceden ben evleneli 4.5 yıl oldu bizden 2-3 sene sonra evlenenlerin bile şuan çocukları var,hele şu bayram evladımla güzel mesajları bütün gün facede karşıma çıktı durdu

Çok benzer durumlardayız sanırım ben de coraspin folik asit kullanıyorum. Bir de ek olarak pco ? Olduğumdan glifor kullanıyorum. Ayrıca eşimde varikosel vardı ameliyat oldu. Senin eşte sıkıntı var mı?
Face kullanmıyorum ben ama seni çok iyi anlıyorum canım kıskanmak değil de insanın içi buruluyo.. Hayırlısı olsun hakkımızda... İnşallah rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatla bize de yaşatır o sevinci. Az önce bir film izledim tam adetin ilk günü duygusallığı ile hüngür hüngür ağlattı film.

canim eşim gitmedi hiç doktora ama bu ay hamile değilsem tekrar bi dr. gidicem ve eşimide götürücem.Aynen kıskanmak değilde böyle eksik hissediyo insan kendini sanki eksiği yüzüne vuruluyormuß gibi.Sende benim gibi geceleri uyuyamiyosun galiba dimi canim

Tatil ya bu ara öyle saatlerim sapıttı pazartesi mecburi düzene girer tekrar eşin hiç mi gitmedi 4 senedir? Ben her düşükten sonra yolladım eşimi ben çektim sen de gidip bakılacaksın diye. Evlendiğimiz ilk 4. Ayı gitmişti ilk. Değerleri çok iyiydi. 1 sene sonra değerleri dibe vurmuş halde bulduk ve 3 ay önce ameliyat oldu işte değerlerin düzelmesi 6. Ayda oluyormuş ama bu benim ümitlenmeme engel olmuyor. Sen çalışıyor Musun Can'ım?

Yok canim son 1 yildir calismiyorum.İlk gebeliğim evlendikten 2 sene sonra oldu ben hemen çocuk istemiyordum ve korundum sonra 2 ay içinde hamile kaldim ama 8 haftalikken düştü.Dr hicbir test istemedi ve ne bana bede eşime hiç bir test yapilmadi.Sonra 1.5 yila yakin ara verdim ve tekrar hamile kaldim ama oda düşünce artik bir prof. doktora gittim oda bir iki test yapti ve tekrar hamile kal ve bana gel dedi bende 2 aydir korunmuyorum en son dusugumun uzerinden 5 ay filan geçti

Anladım canım senin korunduğun dönemde olmuş. Benim 2 senelik evliyim işte güya en az 2-3 sene çocuk istemiyorum diyerek evlendim 1. Ayda çocuğa karar verdik. Korunmayı bıraktım ben de 2. Ayda hamile kaldım kimyasal çıktı. Korunmaya gerek görmedi doktor eşimi yolladım doktora değerleri gayet iyi çıktı ve 2. Ayda tekrar gebe kaldım ve 8. Haftaya doğru kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra 10 ay hamile kalamadım. Meğer prolaktin hormonum yükselmiş tedavi oldum 11. Ayda tekrar gebe kaldım ama malesef o da 5. Haftanın sonunda düştü kesesi var mıydı yok muydu bilmiyorum hiç. Coraspin kullanıyodum kanama başladı ufak ufak ben de düşüyor diye aptal gibi coraspini bıraktım! İğneye falan da başlamamıştık. gitmedim doktora taşınıyoduk o ara fırsat bulamadım tlfla konuştum doktor da çok umutsuz konuştu öyle bıraktım coraspini falan. Düştü malesef.... Bilmiyorum belki coraspine devam etsem iğne kullansam devam eder miydi acaba diyorum... Nasip işte...
Son düşükten sonra eşim ameliyat oldu. Benim de 5 ay oldu sonuncudan bu yana tarihlerimiz bile bn ziyor inşallah en kısa zamanda birlikte yüzümüz güler hayırlı sağlıklı evlatlarla

Merhaba kızlar. Bısey sorucam size. Agustos 10ndan 14 u de dahil olmak uzere adet gordum. Normalde eylulun 14dunde bat gunumdu. Ama olmadim. Adetim duzensiz olduugu icin de 4_5 gun gecikmesinide pek kafaya takmadim. Ama suan 42. Gundeyim ve hala olmadim. Gecen hafta kan testi verdim. Negatif cikti. Doktorum sökturucu vermedi 30una kadar bekle bazen kanda bilee gec cikabiliuor dedi. Kafam allak bullak. Arada agrim oluyor adet olcakmisim gibi ama okadar baska belirtim yok. Duzensizdir adetim ama hic bukadar gecikmezdi. Sizce bir umut varmi. Suan memleketimdeyim. Pazrtesi tekrar kan vermeye gidecegim. Benim gibi olanlar varmi aranizda

Canım bende neden okadar uzun süre korundum diye kızıyorum kendime ama o zamanlar gerçekten çocuk fikri bana çok uzaktı hatta evlenmeden önce kayınvalidem ben birsürü torun istiyorum dediğinde ben çocuk yapmayı düşünmüyorum belki hiç yapmam demiştim düşün artık.Ama zamanla insanın düşünceleri ve hayata bakış açısı çok değişiyor.Bende dün birkaç bayram ziyaretine gittim şu annanem beni öldürecek her gördüğünde ayy sizinde çocuğunuz olur inşallah deyip hep çocuk konusunu açıyo ama kadın 82 yaşında 10 çocuk sahibi hayatı çocuk doğurarak geçmiş,birde o yaşta birine kızmaya hakkım yok yaşına verip hee anane inşallah diyorum ama herkesin içinde hep bunu yapıyo beni çok zor durumda bırakıyo ya

canım şuan ne desek yanlış olur çünkü dr. bile kesin birşey söyleyememiş biz sana hamile olabilirsin dersek belki boşa ümitlendiricez seni,aynı şekilde hamile değilsin dersekte belkide boşuna üzülmene sebep olucaz,bekleyip görmekten başka çare yok canım hakkında hayırlısı..

Amiiim hepimizin inş. Canım.
Bu belirsizlik cok kotu.

Ya bana ne test yaptı ne bişey folik asit kullan 6 ay olmazsa gelirsin dedi paket yapıp kapı önüne gönderdi sinir oldum resmen

ben de gebelik düşünüyorum diye gittiğimde muayene etti , bi kac yumurtamın büyüdügünü soyledi , gebelik öncesi smear testi yapmanın gerekli oldugunu soyledi , yaptım , sonucum iyi çıktı class I.
folic asit ve ilişkiye girmem gereken gunleri liste yaptı , 3 ay dene olmazsa dorduncude adetin 9. gune ilişki olsun 10. gun gel dedi

Canim bende adet oldum biraz önce.Gercekten çok şaşkınım onca belirti neydi diye deliricem.Adetim bitsin hemen dr. gidicem çünkü bu yaşadiklarim normal değil 10 gundür bel ve kasik agrim vardi birde adete 4-5 gün kala kahverengi pembemsi akintilarim oldu kesin bişey var bende cikolata kistinin belirtilerine baktim resmen bu ay o belirtileri yaşamişim off keşke o ağrilar başlar başlamaz gitseydim,hamileliğe yordum hepsini aptal gibi (

Canım bende de oluyordu bikaç ay önce zaten sana dedim ya anlamıyorum artık hangisi regl hangisi hamilelik belirtisi diye... Benim o ara adetlerimin arası da açılmıştı hem reglim gecikiyor hem bulantı kasık ağrısı var ama testler hep negatif.. Hormonal olabiliyomuş bulantı.
Önümüzdeki ayı birlikte değerlendirelim canım ben test yapmayacağım gerçi ama..
Bu arada adet öncesi lekelenme bende de var hatta bi topikte arkadaş yazmış rahmin kendini bebeğe hazırlamasına yormuşlar. Ben de tek bende oluyo sanıyordum ama çok kişide oluyormuş. Sen yine de kadın doğuma git canım gözden kaçan bişey olmasın..

yorgunluktan uyumuşum ve rüyamda bebeğim vardı,uyutuyodum onu kucagimda gezdirerek nasil bir duyguydu tarifi yok hiç olmayacak gibi rüyasi bile ne kadar güzeldi neyse bu üzüntünün sonu yok artik napalim onümüzdeki ay elimizden geleni yapicaz birbirimize destek olucaz Allah başka dert vermesin.Aslinda alistim artik eskiden kirmizilar geldiginde nasil aglardim,2 gún kendime gelemezdim şimdiyse biliydim böyle olacanii diye gülüp geçiyorum

Canım ya. .. İnşallah gerçek olacak hepimiz kucağımıza alıcaz sağlıkla hayırla miniklerimizi o zaman bu sıkıntılar hep unutulacak...

Canım ya. .. İnşallah gerçek olacak hepimiz kucağımıza alıcaz sağlıkla hayırla miniklerimizi o zaman bu sıkıntılar hep unutulacak...
Bakalım Ekim ayı nasıl geçecek,aslında sorun hamile kalmak değil sende bende hamile kalabiliyoruz çok şükür,önemli olan o hamileliğin sağlıklı birşekilde devam etmesi ve yavrularımızı kucağımıza alabilmemiz.Yoksa şimdiye senin 3 benimde 2 tane evladımız vardı benim gittiğim dr. ne dna ne kromozom testi yaptı nede rahim filmi çekti bu biraz kafa karıştırıcı geliyo bana bu ay başka bir dr. gidip bu testleri isticem,sana hangi testler yapıldı cnm bana yazarsan çok memnun olurum ki dr. gittiğimde şu şu testleri istiyorum diyebileyim.Biraz bilgisizim bu dr. konularında belkide bu ay hamile kalamamış olmam benim için hayırlı olur eğer bir sorun varsa onu tespit etmiş olurum bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…