yaaaaa hemen alıcaaamm ne güzel denemem lazım
ne ki canım o bende alayım :)))
bu arada gliss spreyim bitiyor
bende ki turuncu renkliydi
bu sefer hangi rengini alsam kiii
canımmmm o nedır yaaa "Hindulove ile sohbet ettik, maşallah saçları bir yılda beline gelmiş." ne dımek kımdır o guzel arkadas ne yapmıssssss
sohbet derken burada yazıştıkdemek istedim canımsaçları bir yılda kürle omuzlarından beline gelmiş resmini gördüm...kürle uzatmış ama maşallah güzel uzatmış ....
ya bir senede omuzdan bele gelmesi mümkün mü sizce kızlar uzun bi zamandan bahsediyoruz yarıyılda olur gibime geliyo
şimdi arkadaş da yanlış anlamasın tebrik ederiz de bana fazla bi süre geliyo yani :26:
canım ben özelikle foto paylaştım yani görmemen mümkün değil tarihlerinide yazdım, yanlış anlamam ama belimdede değil zaten :) belime gelmesi için temmuza kadar küre devam etmem lazım diye düşünüyorumşunuda ekliyim benim saçlarım çok geç uzar o yüzden bir yılda iyi uzadı bence
canım inanıyorum elbette yalan sölücek değilsin zaten fotolar ortada maşallahı var saçlarının
ama ben şaşırdım 1yıl fazla geldi hani kürle vs ile 6ayda oluyo o derece uzama
bde kızlar motive olsunlar diye ööle bişi yazdım benim saçım göğüs hizamdan şimdiki haline en kötü yazın başından sonuna kadar bi zamanda geldi
yani 4 5ay diyim genede ben..sen sakın yanlış anlama ben mesela fotolarıma bakıyorum kestiriyodum bi ara çok
o halde bile gene iyi uzuyodu tabi herkese göre değişiyo da bu durum onca yaptıklarımız doğrultusunda konuşuyorum hani..
bence genede temmuzu bulmaz senin saçlarının beline gelmesi ne kalmış ki zaten canım yaa
canım açıkçası google da yayınlandığımız için çekiniyorumsucb xaxy kızlar ne zamandır foto koymuyorsunuz merak edıyorumne durumda saclar
Valla inş. canım temmuzu bulmaz bir an önce uzar. Ama çok geç uzuyo benim saçlar işte kürle felan anca bu kadar
canım ööle düşünme saç bi yerde kaptırdımı iyi gidiyo valla hızlanıyo uzaması
ben gene sinameki bioblas bi arada götürüyorum gene hızlanma var du bakalım hayırlısı
sende bioblas sarmaşık özlü kullanıyo musun tavsiye ederim kesinlikle
4. 5. kürden sonra uzama gözlemledik biz genel olaraksaçlarımız ne alemde kızlar ben haftaya 3. kürümü yapacağım gözle görülür bir uzama yok birşey soracam kaç kürden sonra uzama görülüyor yardım edinnnnn
birer hafta arayla saçlarım kızlarrr sonuncu bugün çekildi
birer hafta arayla saçlarım kızlarrr sonuncu bugün çekildi
Cariyecim kur yapmadigim icin ekliyemedim :) istanbula geldim calismaya burda da mutfaga cikmaya useniyorum 3 kat yukarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?