Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmmm o nedır yaaa "Hindulove ile sohbet ettik, maşallah saçları bir yılda beline gelmiş." ne dımek kımdır o guzel arkadas ne yapmıssssss

sohbet derken burada yazıştıkdemek istedim canım saçları bir yılda kürle omuzlarından beline gelmiş resmini gördüm...kürle uzatmış ama maşallahgüzel uzatmış ....

ya bir senede omuzdan bele gelmesi mümkün mü sizce kızlar uzun bi zamandan bahsediyoruz yarıyılda olur gibime geliyo
şimdi arkadaş da yanlış anlamasın tebrik ederiz de bana fazla bi süre geliyo yani :26:

ya bir senede omuzdan bele gelmesi mümkün mü sizce kızlar uzun bi zamandan bahsediyoruz yarıyılda olur gibime geliyo
şimdi arkadaş da yanlış anlamasın tebrik ederiz de bana fazla bi süre geliyo yani :26:

canım ben özelikle foto paylaştım yani görmemen mümkün değil tarihlerinide yazdım, yanlış anlamam ama belimdede değil zaten :) belime gelmesi için temmuza kadar küre devam etmem lazım diye düşünüyorum şunuda ekliyim benim saçlarım çok geç uzar o yüzden bir yılda iyi uzadı bence

Son düzenleme:

canım inanıyorum elbette yalan sölücek değilsin zaten fotolar ortada maşallahı var saçlarının
ama ben şaşırdım 1yıl fazla geldi hani kürle vs ile 6ayda oluyo o derece uzama
bde kızlar motive olsunlar diye ööle bişi yazdım benim saçım göğüs hizamdan şimdiki haline en kötü yazın başından sonuna kadar bi zamanda geldi
yani 4 5ay diyim genede ben..sen sakın yanlış anlama ben mesela fotolarıma bakıyorum kestiriyodum bi ara çok
o halde bile gene iyi uzuyodu tabi herkese göre değişiyo da bu durum onca yaptıklarımız doğrultusunda konuşuyorum hani..
bence genede temmuzu bulmaz senin saçlarının beline gelmesi ne kalmış ki zaten canım yaa

Valla inş. canım temmuzu bulmaz bir an önce uzar. Ama çok geç uzuyo benim saçlar işte kürle felan anca bu kadar

Son düzenleme:
sucb xaxy kızlar ne zamandır foto koymuyorsunuz merak edıyorum ne durumda saclar
canım açıkçası google da yayınlandığımız için çekiniyorum
ama bu turu bitirince eklemek gibi bi niyetim var 2.turdayım
zaten 3kürüm kaldı inşallah iyi bi gelişmeyle karşınıza çıkmak istiyorum
çünkü malum benim saçlar uzun ve uzama hızı ne kdar da olsa sizlerinki kadar değil

Valla inş. canım temmuzu bulmaz bir an önce uzar. Ama çok geç uzuyo benim saçlar işte kürle felan anca bu kadar

canım ööle düşünme saç bi yerde kaptırdımı iyi gidiyo valla hızlanıyo uzaması
ben gene sinameki bioblas bi arada götürüyorum gene hızlanma var du bakalım hayırlısı
sende bioblas sarmaşık özlü kullanıyo musun tavsiye ederim kesinlikle

hiç kullanmadım canım sarımsaklı şampuanla devam edicem ben o iyi geliyo bana

saçlarımız ne alemde kızlar ben haftaya 3. kürümü yapacağım gözle görülür bir uzama yok birşey soracam kaç kürden sonra uzama görülüyor yardım edinnnnn

Cariyecim kur yapmadigim icin ekliyemedim :) istanbula geldim calismaya burda da mutfaga cikmaya useniyorum 3 kat yukarda :)

saçlarımız ne alemde kızlar ben haftaya 3. kürümü yapacağım gözle görülür bir uzama yok birşey soracam kaç kürden sonra uzama görülüyor yardım edinnnnn
4. 5. kürden sonra uzama gözlemledik biz genel olarak

birer hafta arayla saçlarım kızlarrr sonuncu bugün çekildi

Eklentiler

• $13022013219.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $16022013222.webp
    5 KB · Görüntüleme: 42
  • $21022013231.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…