Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım buldum 338. sayfadaymış ama maşallahı var ne güzel parlıyo çok canlı görünüyo keşke benimde öyle olsa hem çok ta kısa değilmiş uzar uzar hiç merak etme benim ki 10 ayda gördüğün kadar oldu bak seninde göz açıp kapayana kadar uzar hiç takma kafana

Hinducum senin yaptığın kürü uyguladım dün çok memnun kaldım... Çokkkk sağol inşallah saçlarım senin kadar uzar....

Ayrıca memnun olmana sevindim canımm umarım bir an önce uppppuzunn saçlarımız olur

canım ben senin saçlarını gördüm hiç öyle yanık değildi yaa
gayet sağlıklıydı benimkilerden falan kat kat sağlıklı duruyordu :26:

günaydın kızlar, kozmik bakıma uyarak bugün 3. tur 3. kürümü yaptım. söyle bir mucize olsa da bu turda ilk turdaki gibi uzasa saçlarım
2 kür arası 4 gün oldu ama iyi oldu, mart sonuna kadar 6 kür daha yapıcam ampülleri bitirmek için. fotoyu da o zaman koyarım artık.

canım ben senin saçlarını gördüm hiç öyle yanık değildi yaa
gayet sağlıklıydı benimkilerden falan kat kat sağlıklı duruyordu :26:

Canım önlerdeki katlar dipten üç parmak sağlıklı , o da kürle uzattığım... Sonra dört parmak bildiğin Mısır püskülü , fotoda belli olmuyor ama öyle..tarak girmiyor... Arkalar iyi ama uçlar Mısır püskülü yine... Brezilya fönü yanları yaktı en çok... Topladığımda ellerimi kafama sürdüğümde bildiğin kirpi gibi.. Kahkül bile kestiremiyorum kısa olduğu için , uzayanlara kadar bekleyeceğim...

anladım canım
uzuyacak o yanık kısımlardan eser kalmayacak merak etme sen

[video=youtube;iP3k1t0LjQc]http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1t0LjQc[/video]

kızlar bakın bir video buldum
dalgalar çok hoş olmuş değil mi ?

Kızlaaar nasılsınız? Buraya bir süredir yazmayı unutmuştum, saçlarım için yeni bir bakıma başladım 1 ay oldu, sonuç resmen mucize. Sinemaki yapıyordum, sonra sıkıldım ve yapmaya üşenip bıraktım. Kuaförün tavsiyesi üzerine biraz daha önce denemediğim bir markanın ürünlerini aldım, hc hair care diye bir şey. internet linkini yollayamıyorum reklama girer diye de, bu şekilde yazarsanız çıkar herhalde.
Hc ovex 5li paket diye serum aldım, her hafta 1 tane uyguladım, 4 tanesi bitti, hızlı saç kurtarma ve canlandırma terapisi
hc hair care complex diye de saç yağı kıvamında bir şey aldım, onu da her banyodan önce uyguluyorum
hc haire care doping diye bir serum aldım, bu da saç dökülmesi ve saç kayıplarına karşıymış, bunu da haftada 2 kere gece yatmadan önce uyguluyorum gece saçımda kalıyor, ağır bir kıvamı yok zaten

sonuç; 1 - 1 buçuk ayda saçlarım 2 3 parmak uzadı. önlerinde kat vardı perçem misali, uzamışlardı son zamanlarda çeneme geliyorlardı, şimdi omzuma geliyorlar. saçlarımın arkaları da belimi buldu, belime değiyor artık. bu serumlar falan bitene kadar kullanmaya devam edeceğim, bittikten sonra saçlarımın hepsini omzunda kestiricem, tüm boyalı yerlerden tamamen kurtulmak istiyorum.

aaa çok güzel denerim valla bu marka uzun zamandır aklımdaydı yalnız biraz fiyatlı geldi
canım sen ne kadara aldın bunları en azından resim eklersen daha iyi buluruz
esas uzamaya yardımcı olan hangisi sence
bu arada asla kestirme canım saçlarını 1parmak 1parmak git en azından hem uzasın hemde yavaş yavaş kurtulursun boyalarından

evet kızlar biraz geç gördüm ama pazartesi günü saat 8.52ye kadar gene saç bakımlarımızı yapabilicez
protein ve vitamin ağırlıklı olmak üzre sinameki maya vs gibi tüm kürleri yapabiliriz
saç kesimi ve boyama içinde uygun zamanlar olduğunu unutmayın
hadi herkese kolay gelsin :115: :119:

[video=youtube;iP3k1t0LjQc]http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1t0LjQc[/video]

kızlar bakın bir video buldum
dalgalar çok hoş olmuş değil mi ?

aaah ah önceden benım saclarımda boyleydı rengı dalgası yogunlugu gurlugu coook guzeldı cok once rengi gitti sonra dalgaları gıttı sonra yogunlugu sonra gurlugu ooooof yaa of

o saçlar geri gelecek arkadas

canım o aldığım saç bakım yağı
bu.. serumun falan resmini bulamadım ama sitesinde var resimleri. ben hiç duymamıştım bu markayı, duysaydım netten bakıp kendi sitelerinden alırdım kapıda ödeme seçeneği falan da varmış, kuaför üzerine her üründen 5 lira komisyon almış, bunu çok sonradan fark ettim :) o 3 ürün bana 160 civarına geldi, kendi sitesinden alsaymışım 140 gibi olacakmış.
kendi markasının bitkisel şampuan ve saç kremi de varmış, ama alamamıştım yanımda daha çok para yok diye, belki ileride alırım.

aklıma geldi de, benim saçlarımda hiç kırık yok. kimyasal herhangi bir işlem görmediği için olmaması daha normal ama bi de şu var. ben saçımı sadece ahşap dişli fırçayla fırçalıyorum. ıslak kuru demeden fırçalarım, saçlarınızda ahşap dışında tarak/fırça kullanmayın, kırıyor!

Kizlarrrr 1. tur sinameki bitti,, tam 8 kür 2 hafta dinlenmenin sonuna geldim bugun resim cektim ve ikisini yanyana koydum

haftaya 2. tura basliyorum ama busefer sinamekiyi haftada 2 kere yapicam ek olarak yine sarimsakli sampuana devam edicem birde bol protein ve b vitamini iceren soya yagini tekrar uygulicam

istedigim boya getirinceye kadarda devam edicem saclarim zor uzayan tipten ve hala gögüs hizasinda ama ümitliyim busefer uzayip o hizayi asicak

2 ay 5 gun fark var bence guzel uzamis masallah :)

Gercekten işe yarıyor gibi benim sacımdaküt bende baslamak sitiyorum nedirbu sinameki kürü ??

Sinamekiyi aktardan aliyorsun yarim bardak su ile kaynatiyorsun ama cok geliyor bazen biraz daha az yapabilirsin icine bemiks ampul ve badem yagi koyuyorsun. Sacina sıkıp 2 saat bekletiyorsun ve yıkıyorsun :)

Sinamekiyi aktardan aliyorsun yarim bardak su ile kaynatiyorsun ama cok geliyor bazen biraz daha az yapabilirsin icine bemiks ampul ve badem yagi koyuyorsun. Sacina sıkıp 2 saat bekletiyorsun ve yıkıyorsun :)

badem yagı ne kadar koyucam? karısımı hazırlasam artanı baska gün kullansam olur mu ? hergün mü yapmam lazım?

haftada kac gün uyguladın sinaekini

haftada kac gün uyguladın sinaekini

haftada bir kere yaptim tarifi bilinen tarif bir tutam sinamekiyi yarim cay bardagi suda kaynatiyorsun sonra sogumaya birakip bir tatli kasigi badem yagi ve bir bemix ampul kiriyorsun icine sonra sacinin diplerine ve uclarina sürüyorsun..
ben 4 saat tutuyorum hep ama cogu 2 saat tutuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…