canım buldum 338. sayfadaymış ama maşallahı var ne güzel parlıyo çok canlı görünüyo keşke benimde öyle olsaaşağıdaki küt saçlı foto benim değil ama o zaman foto çekememiştim fikir olsun diye koydum..küre başlamadan önce saçlarım bu boydaydı..beyaz giysili ilk fotom 28 aralıkta çekildi..yani kürün dinlenme süresinde...ikinci foto bugün çekildi bir saat önce ...uzadı saçlarım sanki
Hinducum senin yaptığın kürü uyguladım dün çok memnun kaldım... Çokkkk sağol inşallah saçlarım senin kadar uzar....
canım ben senin saçlarını gördüm hiç öyle yanık değildi yaacesaretiniz için tebrik ederim... Ben de bu yaz saçlarım yanınca vallahi böyle kazıtacaktım, ama eşimle papaz oluruz diye cesaret edemedim... Saçlarım yanınca oturdum ağladım, çocuk gibi... Çok canım sıkıldı... Şimdi kürle bayağı toparladım ve uzattım.. Dün bir arkadaşımı iki aydır görmüyordum.. Beni görünce ne ara bu saçlarını uzattın deyince mutlu oldum.. Gerçekten uzadı ve daha sağlıklı oldu .. Şimdi hala yankılarım var ama inşallah seneye bu aylarda epey uzar bende yanıkları kestirecek kurtulurum diye ümid ediyorum...
canım ben senin saçlarını gördüm hiç öyle yanık değildi yaa
gayet sağlıklıydı benimkilerden falan kat kat sağlıklı duruyordu :26:
canım buldum 338. sayfadaymış ama maşallahı var ne güzel parlıyo çok canlı görünüyo keşke benimde öyle olsahem çok ta kısa değilmiş uzar uzar hiç merak etme benim ki 10 ayda gördüğün kadar oldu bak seninde göz açıp kapayana kadar uzar hiç takma kafana
Canım sağol, sayende bende fotomu buldum... On ayda senin ki kadar olsa davul tutar. Göbek atarım valla :))) eşim de çok mutlu olur, adam beni rapunzel yapmak istiyor :)))
aslında haklısın kafamıza fazla takıyoruz... Benim saçlarım yedi sekiz sene önce xAyx gibi idi( maşallah çok güzel arkadaşımın saçları) boyu rengi aynıydı.. Ne zaman kafama boya değdirdim, saçlarım mahvoldu... O dönemde şampuan seçmez önüme geleni kullanırdım, saç kremim ipek sarı renkli olandı, bakım filan bilmezdim... Şimdi tonlarda para döküyorum saçlarım bana mısın demiyor( neyse inşallah düzelteceğim ....
anladım canımCanım önlerdeki katlar dipten üç parmak sağlıklı , o da kürle uzattığım... Sonra dört parmak bildiğin Mısır püskülü , fotoda belli olmuyor ama öyle..tarak girmiyor... Arkalar iyi ama uçlar Mısır püskülü yine... Brezilya fönü yanları yaktı en çok... Topladığımda ellerimi kafama sürdüğümde bildiğin kirpi gibi.. Kahkül bile kestiremiyorum kısa olduğu için , uzayanlara kadar bekleyeceğim...
Kızlaaar nasılsınız? Buraya bir süredir yazmayı unutmuştum, saçlarım için yeni bir bakıma başladım 1 ay oldu, sonuç resmen mucize. Sinemaki yapıyordum, sonra sıkıldım ve yapmaya üşenip bıraktım. Kuaförün tavsiyesi üzerine biraz daha önce denemediğim bir markanın ürünlerini aldım, hc hair care diye bir şey. internet linkini yollayamıyorum reklama girer diye de, bu şekilde yazarsanız çıkar herhalde.
Hc ovex 5li paket diye serum aldım, her hafta 1 tane uyguladım, 4 tanesi bitti, hızlı saç kurtarma ve canlandırma terapisi
hc hair care complex diye de saç yağı kıvamında bir şey aldım, onu da her banyodan önce uyguluyorum
hc haire care doping diye bir serum aldım, bu da saç dökülmesi ve saç kayıplarına karşıymış, bunu da haftada 2 kere gece yatmadan önce uyguluyorum gece saçımda kalıyor, ağır bir kıvamı yok zaten
sonuç; 1 - 1 buçuk ayda saçlarım 2 3 parmak uzadı. önlerinde kat vardı perçem misali, uzamışlardı son zamanlarda çeneme geliyorlardı, şimdi omzuma geliyorlar. saçlarımın arkaları da belimi buldu, belime değiyor artık. bu serumlar falan bitene kadar kullanmaya devam edeceğim, bittikten sonra saçlarımın hepsini omzunda kestiricem, tüm boyalı yerlerden tamamen kurtulmak istiyorum.
[video=youtube;iP3k1t0LjQc]http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1t0LjQc[/video]
kızlar bakın bir video buldum
dalgalar çok hoş olmuş değil mi ?
aaa çok güzel denerim valla bu marka uzun zamandır aklımdaydı yalnız biraz fiyatlı geldi
canım sen ne kadara aldın bunları en azından resim eklersen daha iyi buluruz
esas uzamaya yardımcı olan hangisi sence
bu arada asla kestirme canım saçlarını 1parmak 1parmak git en azından hem uzasın hemde yavaş yavaş kurtulursun boyalarından
Kizlarrrr 1. tur sinameki bitti,, tam 8 kür 2 hafta dinlenmenin sonuna geldim bugun resim cektim ve ikisini yanyana koydum
haftaya 2. tura basliyorum ama busefer sinamekiyi haftada 2 kere yapicam ek olarak yine sarimsakli sampuana devam edicem birde bol protein ve b vitamini iceren soya yagini tekrar uygulicam
istedigim boya getirinceye kadarda devam edicem saclarim zor uzayan tipten ve hala gögüs hizasinda ama ümitliyim busefer uzayip o hizayi asicak
Eki Görüntüle 640386
Gercekten işe yarıyor gibi benim sacımdaküt bende baslamak sitiyorum nedirbu sinameki kürü ??
Sinamekiyi aktardan aliyorsun yarim bardak su ile kaynatiyorsun ama cok geliyor bazen biraz daha az yapabilirsin icine bemiks ampul ve badem yagi koyuyorsun. Sacina sıkıp 2 saat bekletiyorsun ve yıkıyorsun :)
Kizlarrrr 1. tur sinameki bitti,, tam 8 kür 2 hafta dinlenmenin sonuna geldim bugun resim cektim ve ikisini yanyana koydum
haftaya 2. tura basliyorum ama busefer sinamekiyi haftada 2 kere yapicam ek olarak yine sarimsakli sampuana devam edicem birde bol protein ve b vitamini iceren soya yagini tekrar uygulicam
istedigim boya getirinceye kadarda devam edicem saclarim zor uzayan tipten ve hala gögüs hizasinda ama ümitliyim busefer uzayip o hizayi asicak
Eki Görüntüle 640386
haftada kac gün uyguladın sinaekini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?