anladım canım olsun arada resılerını paylaş muhakkak uzamıstır bızı unutma yanı
birer hafta arayla saçlarım kızlarrr sonuncu bugün çekildi
Eki Görüntüle 639271 Eki Görüntüle 639272
kızlar saçımı kazıtmıştım 4 şubatta.
ve bu gune kadar haftada 2 kere kür uyguluyorum..
faydasını gördüm kendimce ama abartıyormuyum
normal uzması böylemı olurdu kür uygulamasaydımda...
yorumlarınızı beklıyorum
bu arada kür sarmısaklı,sinamekılı kür
kazıtılan saçın çocuklar neysede biz yaşlarda kişiler için çok çabuk uzama olacağını sanmıyorumEki Görüntüle 639271 Eki Görüntüle 639272
yorumlarınızı beklıyorum
merhaba bugün fön çektirmeye gittim.çok mutlu olarak geldim.kuaför arkadaşım. baştan hiçbirşey söylemeyeyim bakalım saçımda değişiklik olduğunu söyleyecek mi dedim. fön çekerken saçların ne kadar canlanmış çok güzel olmuş dedi bende havalara uçtum.sinameki ye devam....dün 5. kürümü yapmam gerekiyordu ama kızımın doğum günüydü bu akşam onun hazırlığı ile uğraşırken yapamadım...
yorumlarınızı beklıyorum
Bence de devam etmelisiniz güzel uzamış,cesaretinizi tebrik ederim ayrıca.. Bir de sakıncası yoksa neden kazıttınız acaba , yanmışmıydı saçlarınız ?
kazıtılan saçın çocuklar neysede biz yaşlarda kişiler için çok çabuk uzama olacağını sanmıyorum
kürle güzel uzamış canım devam et muhakkak 3 4aya küt saçların olur yani
canım vallahi moral olduu gerçekten fark varr demi.. benim gözüm alıştığından mıdır nedirr hep aynı gibi gelıyor.. toplam 4 kür uyguladım..bugun 5. kürümdeyim..inşallah dediğin gibi olurr 3-4 ayda küt saçlarım olurr ..ayy inşallah yaaaaa
yani bilemedimki ilk haline göre güzel çıkmış bence sinamekiyi hiç bırakma 1 yılda güzel bi boyuta getirebilirsin. Bu arada cesaretinden dolayı seni tebrik ettim.
teşekkür ederim canım.. yalnız yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama gerekli malzemeleri temin edemedim..
evde sinamekı çayı vardı poşet olanından..
zeytin yagına 2 diş sarmısak rendeliyorum,sinamekıyıde çay bardagının dibinde az bir suda özünün çıkmasını sağlıyorum bı 3-4 dakka kaynar suda bekleterek..
sonra bu 3 karışımı streç filmde sarılı cam bir kasede sobanın yanında bekletiyorum iyice bir birlerine özdeşleşsin diyee...
sonra saçlarıma masaj yaparak uyguluyorum kafamıda streç filmle sarıyorum üstünede bone takıp bekletebildiğim kadar bekletiyorum..
teşekkür ederim canım.. yalnız yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama gerekli malzemeleri temin edemedim..
evde sinamekı çayı vardı poşet olanından..
zeytin yagına 2 diş sarmısak rendeliyorum,sinamekıyıde çay bardagının dibinde az bir suda özünün çıkmasını sağlıyorum bı 3-4 dakka kaynar suda bekleterek..
sonra bu 3 karışımı streç filmde sarılı cam bir kasede sobanın yanında bekletiyorum iyice bir birlerine özdeşleşsin diyee...
sonra saçlarıma masaj yaparak uyguluyorum kafamıda streç filmle sarıyorum üstünede bone takıp bekletebildiğim kadar bekletiyorum..
nasla arkadaş hangi kürleri kullanmış acaba canım özellikle önerdiği bi kür varmı[/QUOTE
canım sinameki kürünü uygulamış , fakat iğne olarak bepantol , evigen ve bemiksi badem yağının içine karıştırmış.. Sadece bemiks kullanmamış... Fotosunu gördüm bir yılda beline kadar gelmiş saçları ... Kısa hâli sanırım omuzlarından biraz aşağıda , saçlarını topladığı için göz kararı o kadar boyu var sanırım... Ayrıca şampuanla sarımsak eklemiş iki haftadır onu kullanıyormuş.. Bende kürümü üç iğneyi karıştırarak yaptım bu sefer bakalım ... İnşallah yaza kadar benimde o boyda olur ... Kolay gelsin sana canım....
yorumlarınızı beklıyorum
birer hafta arayla saçlarım kızlarrr sonuncu bugün çekildi
ya bir senede omuzdan bele gelmesi mümkün mü sizce kızlar uzun bi zamandan bahsediyoruz yarıyılda olur gibime geliyo
şimdi arkadaş da yanlış anlamasın tebrik ederiz de bana fazla bi süre geliyo yani :26:
Canım saçın yapısı ile alakalıdır, benim okulda bir arkadaşım var, iki ay önce birlikte saçlarımıza kına yaptık.. Benim saçım sinameki ile iki ayda dört cm uzadı , arkadaşım hiç birşey yapmadan saçları dört parmak uzadı.. Akları var oradan anlıyorum ve bu gün dedim , nasıl bu kadar uzuyor diye genetik annemin uzar dedi.. Görümcem ve eşim saçlarını kestirirler , abartmıyorum kızlar bir ayda üç cm uzuyor saçları ikisininde... Benim bi arpa boyu uzamaz .. Allah'tan kürü keşfettimde biraz yüzüm güldü:))))
haklısın vala canım benimde öyle işte kolay uzamıyo. Bundan önce saçlarım çok uzundu onu 3 yılda zar zor belime getirmiştim milletin 3 yılda kalçayıda geçer herhalde
benim saçlarımda bir ayda ancak bir cm uzar.. Devamlı dip boya yapıncada yıpranır kestiririm hiçççç uzamaz... Ama senin saçlar valla güzel uzamış , ilham verdin bana.. İnşallah seneye bu zamanlar senin kadar olur canım...
Canım saçın yapısı ile alakalıdır, benim okulda bir arkadaşım var, iki ay önce birlikte saçlarımıza kına yaptık.. Benim saçım sinameki ile iki ayda dört cm uzadı , arkadaşım hiç birşey yapmadan saçları dört parmak uzadı.. Akları var oradan anlıyorum ve bu gün dedim , nasıl bu kadar uzuyor diye genetik annemin uzar dedi.. Görümcem ve eşim saçlarını kestirirler , abartmıyorum kızlar bir ayda üç cm uzuyor saçları ikisininde... Benim bi arpa boyu uzamaz .. Allah'tan kürü keşfettimde biraz yüzüm güldü:))))
canım sen saçlarının fotosnu yüklemişmiydin tam hatırlayamadım kaçıncı sayfada. Bi bakıyım ya hem bu kadar takma rahat ol bence bu kür mucize gibi bir şey uzar saçlarımıız hiiiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?