Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar saçımı kazıtmıştım 4 şubatta.
ve bu gune kadar haftada 2 kere kür uyguluyorum..
faydasını gördüm kendimce ama abartıyormuyum
normal uzması böylemı olurdu kür uygulamasaydımda...

yorumlarınızı beklıyorum
bu arada kür sarmısaklı,sinamekılı kür

yani bilemedimki ilk haline göre güzel çıkmış bence sinamekiyi hiç bırakma 1 yılda güzel bi boyuta getirebilirsin. Bu arada cesaretinden dolayı seni tebrik ettim.

merhaba bugün fön çektirmeye gittim.çok mutlu olarak geldim.kuaför arkadaşım. baştan hiçbirşey söylemeyeyim bakalım saçımda değişiklik olduğunu söyleyecek mi dedim. fön çekerken saçların ne kadar canlanmış çok güzel olmuş dedi bende havalara uçtum.sinameki ye devam....dün 5. kürümü yapmam gerekiyordu ama kızımın doğum günüydü bu akşam onun hazırlığı ile uğraşırken yapamadım...

kazıtılan saçın çocuklar neysede biz yaşlarda kişiler için çok çabuk uzama olacağını sanmıyorum
kürle güzel uzamış canım devam et muhakkak 3 4aya küt saçların olur yani

hadi mutlu yıllar nice güzel yaşlarını kutlayın inş ailecek canım
evet insanların farketmesi çok çok güzel bi motivasyon gerçekten
zaten 5.küre gelmişsin benim için sinamekideki dönüm noktası 5.kür :)
bundan sonrasında da çok çok yararını görürsün inşallah..
kürüne sarımsaklı zeytinyağı da eklemeni öneririm canım ılıtarak ekle çok faydasını görüyorum ben hep de söylüyorum

Bence de devam etmelisiniz güzel uzamış,cesaretinizi tebrik ederim ayrıca.. Bir de sakıncası yoksa neden kazıttınız acaba , yanmışmıydı saçlarınız ?

Bence de devam etmelisiniz güzel uzamış,cesaretinizi tebrik ederim ayrıca.. Bir de sakıncası yoksa neden kazıttınız acaba , yanmışmıydı saçlarınız ?

teşekkür ederim canım ,evet yanmıştı malesef..saç kremsiz banyodan çıkmaıyordum tarak geçmiyordu resmen..ama saç kremıde avuç avuç saçlarımın dökülmesine neden oldu..o şekilde kel kalacağımaaa kazıtıp kurtulmayı seçtim..kökü bende 5 yıl sonraa dah gür,ipek gibi,uzun saçlarım olacak inşallah Allah ömür verirse :)

canım vala ben sinamekiyi böyle yapmıyorum, ben aktardan sinameki aldım böyle yaprak yaprak olan poşet çay değil yani onu bir çay bardağı suda bi taşım kaynatıp soğumaya bırakıyorum, sonra içine bepenthan,bemiks,evigen badem yağı karışımımdan 1.5 yemek kaşığı ekliyorum sonra onu fısfıslı bi şişeyle saç diplerime sıkıyorum bi poşet geçirip bekletiyorum benim yaptığım böyle ama tarifin orjinalinde sinamekiye bi bemiks ampul kırıyosun bi de badem yağı sende böyle dene istersen. Kolay gelsin canım.

Son düzenleme:

cesaretiniz için tebrik ederim... Ben de bu yaz saçlarım yanınca vallahi böyle kazıtacaktım, ama eşimle papaz oluruz diye cesaret edemedim... Saçlarım yanınca oturdum ağladım, çocuk gibi... Çok canım sıkıldı... Şimdi kürle bayağı toparladım ve uzattım.. Dün bir arkadaşımı iki aydır görmüyordum.. Beni görünce ne ara bu saçlarını uzattın deyince mutlu oldum.. Gerçekten uzadı ve daha sağlıklı oldu .. Şimdi hala yankılarım var ama inşallah seneye bu aylarda epey uzar bende yanıkları kestirecek kurtulurum diye ümid ediyorum...

birer hafta arayla saçlarım kızlarrr sonuncu bugün çekildi

maşallahhhh maşallahhhh ... Birer hafta arayla iyi uzamış... Benim saçım bu boy olsa çok mutlu olurum ... Dört parmak daha lazım bu boya gelmesi için... Devam edin çok güzel uzamış....

ya bir senede omuzdan bele gelmesi mümkün mü sizce kızlar uzun bi zamandan bahsediyoruz yarıyılda olur gibime geliyo
şimdi arkadaş da yanlış anlamasın tebrik ederiz de bana fazla bi süre geliyo yani :26:

Canım saçın yapısı ile alakalıdır, benim okulda bir arkadaşım var, iki ay önce birlikte saçlarımıza kına yaptık.. Benim saçım sinameki ile iki ayda dört cm uzadı , arkadaşım hiç birşey yapmadan saçları dört parmak uzadı.. Akları var oradan anlıyorum ve bu gün dedim , nasıl bu kadar uzuyor diye genetik annemin uzar dedi.. Görümcem ve eşim saçlarını kestirirler , abartmıyorum kızlar bir ayda üç cm uzuyor saçları ikisininde... Benim bi arpa boyu uzamaz .. Allah'tan kürü keşfettimde biraz yüzüm güldü:))))

Hinducum senin yaptığın kürü uyguladım dün çok memnun kaldım... Çokkkk sağol inşallah saçlarım senin kadar uzar....

haklısın vala canım benimde öyle işte kolay uzamıyo. Bundan önce saçlarım çok uzundu onu 3 yılda zar zor belime getirmiştim milletin 3 yılda kalçayıda geçer herhalde

haklısın vala canım benimde öyle işte kolay uzamıyo. Bundan önce saçlarım çok uzundu onu 3 yılda zar zor belime getirmiştim milletin 3 yılda kalçayıda geçer herhalde

benim saçlarımda bir ayda ancak bir cm uzar.. Devamlı dip boya yapıncada yıpranır kestiririm hiçççç uzamaz... Ama senin saçlar valla güzel uzamış , ilham verdin bana.. İnşallah seneye bu zamanlar senin kadar olur canım...

evet suan 8.kür sacimda sonra 2 hafta dinlenmeye geciyorum :)))) bakalim ondan sonrada 1 tur yapicam sonra bi ara verim diyorum...daxi kullandim gecen hafta gayet güzel yumusatti, yikarken hic sorun yasamadim...ama sanki degisik geldi bana amla hint yagi cok daha yumusatiyor saci sanki :))))) neyse bu dinlenme dönemimde sacima tek yaglar sürücem uzama var ama bana baya bi uzama lazim ya (( saclarim bellli yerden saglikli gerisi yanik kirik oldugu icin dün ölctüm ((( 20cm lazim bana ya ((( kizlar cok degilmi offf ya kafama takmim diyorum ama aklima geliyor iste. birde simdi yaz geliyor, yazin saclar daha cabuk uzuyor sicak oldugundan insallah bu yazi atlattimmi belkide cogu gider azi kalir saglikli olan kisim 6cm oda uzattigim ve en son tek dip boya yapilan yerler,,,gerisi kiriik offf ya...sacinizi sari yapmadan nolur bidaha düsünün eski resimlerimi görünce cok üzülüyorum ne güzelmis saclarim benim diyorum omuzlarimda ve dalgali insallah o eski saclarima kavusurummm

canım sen saçlarının fotosnu yüklemişmiydin tam hatırlayamadım kaçıncı sayfada. Bi bakıyım ya hem bu kadar takma rahat ol bence bu kür mucize gibi bir şey uzar saçlarımıız hiiiç merak etme

canımcım onu anlarım benimde teyzem ööledir benim neler yaptığımı biliyonuz burdan
ama o ööle uğraşmaz asla ama saçları benimkile başabaş gidiyo hatta 1 2parmakda uzun olabilir
bu onun beslenmesiyle ilgili tamamen biliyorum çünkü ne yemek seçer ne de uyku düzeni bozuktur
çok düzenli bi yaşamı var ve unutmayın saç sefadan tırnak cefadan uzar demiştim heh bununki de o hesap
benim demek istediğim hindulove arkadaşımızın dediği 1yıllık bi süre fazla geldi bana o da niye fazla geldi
hani birsürü şey yaparken hızlanıyo 1yıl olmamalı ama saçı normal haline bıraktığındada 1yılı bulmaz diye dşünüorum

canım sen saçlarının fotosnu yüklemişmiydin tam hatırlayamadım kaçıncı sayfada. Bi bakıyım ya hem bu kadar takma rahat ol bence bu kür mucize gibi bir şey uzar saçlarımıız hiiiç merak etme

Canım bulamadım yaaa, hangi sayfada olduğunu hatırlayamadım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…