Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım bende saçımın uzadığını hissediyorum boyunda 1parmaklık bi fark var sanki
ama bide foto ekleyim birazdan siz de bi bakın bakalım

geçen hafta cumartesi eşime ölçtürdüm saçlarımı 47.5 ti bugünde ölçttü 48.5 olmuş 8 günde 1 cm ayda bile uzamazdıki benim vay be

hiç bişi yapmadan bi ay geçti hatta belkı bırz fazla bakalım uzamışmı bende sizinle birlikte görecem şimdi yanyana.........

Son düzenleme:
ooo uğurböcüüm nerelerdesin kız
valla alexus ikinizinde saçları çok hoş uzamış devam edin kızlar bende yavaş yavaş hedefime ulaşıyom
son 2 3parmak kaldı ve son 2kürüm kaldı bkalım neler olacak

zeycan frezya.. kızlar ben bu sıralar kür uygulayamıyorum kafam çok baska şeylerle mesgul ama bı zamanlar konu acıldıgından ocak ayına kadar yani kafamda duyulmadık yaglarla kürlerle az gezmedım:)))konunun sıkı takıpçısı hemde saçına en çok emek verenlerdendım hatta yarışıyoduk şimdilerde ara ara gırıp siz napıosunuz dıye bakıyorum biraz evvelde bi foto eklım dedım okurken saçım 32 33 cm gıbı bişi bu arada alexus....

Canım farkettimm ..ben yeni başladım sayılır 1.ay bir hafta oldu 6.kürümdeyim..burası kürleri düzenli yapmaya teşvik ediyor..ugurbocuğücüm tecrübelerini bizimle paylaş arada tamam..saçların çok sağlıklı görünüyor bu arada..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…