Eki Görüntüle 640687 Eki Görüntüle 640688 Eki Görüntüle 640689
ilk foto başladığımda 12 ekim olması lazım ikincisi en som yaptığım kürdü 12.01.2013 ve son foto bugün 1,5 ay olmuş nerdeyse kür yapmayalı :)
Eki Görüntüle 640687 Eki Görüntüle 640688 Eki Görüntüle 640689
ilk foto başladığımda 12 ekim olması lazım ikincisi en som yaptığım kürdü 12.01.2013 ve son foto bugün 1,5 ay olmuş nerdeyse kür yapmayalı :)
ben diğer topiğe koymuştum ama burayada koyayımm
Eki Görüntüle 640727
ilk resim sinameki kürüne başlamadan önce son resim 5.kürün sonunda
Ay ins benimde yaza kadar o kdr olurrrgüzeluzamış bencede bende buna yakın kestirmiştim seninkinin son haline simdi sütyenime değiyo 3 ayda falan kasımda kestirmiştimm
canım saçlar coşmus resmen fırsat buldukca yapmaya calış
teşekkür ederimm
benimde benimdee
inşallah olur bu sefer yaa
Eki Görüntüle 640944 Eki Görüntüle 640945
hiç bişi yapmadan bi ay geçti hatta belkı bırz fazla bakalım uzamışmı bende sizinle birlikte görecem şimdi yanyana.........
hiç bişi yapmadan bi ay geçti hatta belkı bırz fazla bakalım uzamışmı bende sizinle birlikte görecem şimdi yanyana.........
koy tabii
bu da benden. ara sonrası 14ünde tekrar başladım ve 3 kür yaptım. ilk foto bugün, 2. foto 14 şubat. uzamış sanki biraz
Eki Görüntüle 640943
zeycan frezya.. kızlar ben bu sıralar kür uygulayamıyorum kafam çok baska şeylerle mesgul ama bı zamanlar konu acıldıgından ocak ayına kadar yani kafamda duyulmadık yaglarla kürlerle az gezmedım:)))konunun sıkı takıpçısı hemde saçına en çok emek verenlerdendım hatta yarışıyoduk şimdilerde ara ara gırıp siz napıosunuz dıye bakıyorum biraz evvelde bi foto eklım dedım okurken saçım 32 33 cm gıbı bişi bu arada alexus....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?