haftada bir kere yaptim tarifi bilinen tarif bir tutam sinamekiyi yarim cay bardagi suda kaynatiyorsun sonra sogumaya birakip bir tatli kasigi badem yagi ve bir bemix ampul kiriyorsun icine sonra sacinin diplerine ve uclarina sürüyorsun..
ben 4 saat tutuyorum hep ama cogu 2 saat tutuyor
karısımı hep taza mi hazırlamam lazım yoksa 1 kere hazırlayıp hep kullanılır mı
387 sayfanın içinden bahsettiğini karışımı aramaya üşendim, aslında ne güzel saçlarınız uzuyor ki böyle başlık açıp dolduruyorsunuz diye laf atıp kaçacaktım ama bir karışım görünce dayanamadım hahaha Ne karışımı olduğunu yazabilir mi birisi?Benim saçlarım öyle cansız ve öyle uzamıyor ki bu kadar olur.
Kizlarrrr 1. tur sinameki bitti,, tam 8 kür 2 hafta dinlenmenin sonuna geldim bugun resim cektim ve ikisini yanyana koydum
haftaya 2. tura basliyorum ama busefer sinamekiyi haftada 2 kere yapicam ek olarak yine sarimsakli sampuana devam edicem birde bol protein ve b vitamini iceren soya yagini tekrar uygulicam
istedigim boya getirinceye kadarda devam edicem saclarim zor uzayan tipten ve hala gögüs hizasinda ama ümitliyim busefer uzayip o hizayi asicak
Eki Görüntüle 640386
sagol cnm en yakın zamanda denycem.. bir de havuc kürü var duydunuz mu ya da deneyen var mı
oooo konu almış gitmiş başını
zeycantasarım saçlarına bayıldım canım çok da güzel uzamış valla
bu turdan sonra seninki tamamdır yalnız ara ne kadar oldu tam olarak canım
2defa yapıcam diyosun ya etkisi azalmasın
maşallah çok güzel uzamışş
yumurtayla filan hazırlanan bi kürdü yanılmıyosam yapılışı filan basit ama denemedim canım
daha doğrusu sadece havucu kullanmıştım saça parlaklık veriyor
eğer tarifi bulabilirsen bu iki gün içinde yapmanı öneririm canım
kozmikbakım diye bişiyi takip ediyorum ben ve bu günler vitamin günleri
sinamekide bu kürlere dahil daha fazla verim alırsın
iki kürle ugrasamam ya hangisi daha etkiliyse onu yapmak istiyorum :) önerilerinizi bekliormmm
kesinlilke deniycem heleki o resimden sonra ins fark olur. bnm saclr cok gec uzuyooo
sen başla canım hemen fotoda eklersin hem biz sana destek oluruz hemde kendin farkı görürsün
biliyo musun kür malzemelerini ve yapılışını canım
Kizlarrrr 1. tur sinameki bitti,, tam 8 kür 2 hafta dinlenmenin sonuna geldim bugun resim cektim ve ikisini yanyana koydum
haftaya 2. tura basliyorum ama busefer sinamekiyi haftada 2 kere yapicam ek olarak yine sarimsakli sampuana devam edicem birde bol protein ve b vitamini iceren soya yagini tekrar uygulicam
istedigim boya getirinceye kadarda devam edicem saclarim zor uzayan tipten ve hala gögüs hizasinda ama ümitliyim busefer uzayip o hizayi asicak
Eki Görüntüle 640386
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?