Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

karısımı hep taza mi hazırlamam lazım yoksa 1 kere hazırlayıp hep kullanılır mı

oooo konu almış gitmiş başını
zeycantasarım saçlarına bayıldım canım çok da güzel uzamış valla
bu turdan sonra seninki tamamdır yalnız ara ne kadar oldu tam olarak canım
2defa yapıcam diyosun ya etkisi azalmasın

387 sayfanın içinden bahsettiğini karışımı aramaya üşendim, aslında ne güzel saçlarınız uzuyor ki böyle başlık açıp dolduruyorsunuz diye laf atıp kaçacaktım ama bir karışım görünce dayanamadım hahaha Ne karışımı olduğunu yazabilir mi birisi? Benim saçlarım öyle cansız ve öyle uzamıyor ki bu kadar olur.

canım biz sinameki kürü yapıyoruz ve epey faydasını gördük
bunun dışında uyguladığımız ve iyi sonuç aldığımız bişiler olursa paylaşıyoruz
bence denemelisin 1ayda 3 4parmak uzar saçın

xayx burda olman çok iyi oldu
resim eklemek istiyorum
uzama eski haline döndü
sanki hiç uğraşmıyorum
birde siz görün

maşallah çok güzel uzamışş

aa çıktın mı kız
kubosun topiğe ekliyorum ordan bakarsınn

sagol cnm en yakın zamanda denycem.. bir de havuc kürü var duydunuz mu ya da deneyen var mı

yumurtayla filan hazırlanan bi kürdü yanılmıyosam yapılışı filan basit ama denemedim canım
daha doğrusu sadece havucu kullanmıştım saça parlaklık veriyor
eğer tarifi bulabilirsen bu iki gün içinde yapmanı öneririm canım
kozmikbakım diye bişiyi takip ediyorum ben ve bu günler vitamin günleri
sinamekide bu kürlere dahil daha fazla verim alırsın

Cokk tesekur ederimm insallah bu tur daha cok uzar tam 2 hafta dinlendirdim gelecek hafta yine baslicam
Bana haftada bir defa az geliyordu ama senki haftada iki kereye cikaricam dedin bnde busefer bende ikiye cikarim dedim ama bilememki simdi denemeden benim 4 kutum kaldi yani 20 ampul ve iki ampul daha bitmeyen kutumdan var simdi bemixsi turkiyeden getirtigim icin ona gore idareli kullanmam gerekir tamam vazgectim bu turuda normal yapicam

maşallah çok güzel uzamışş

Cok tesekkur ederimm belimin asagisina inene kadar devamm edicemm

iki kürle ugrasamam ya hangisi daha etkiliyse onu yapmak istiyorum :) önerilerinizi bekliormmm

kesinlilke deniycem heleki o resimden sonra ins fark olur. bnm saclr cok gec uzuyooo

sen başla canım hemen fotoda eklersin hem biz sana destek oluruz hemde kendin farkı görürsün
biliyo musun kür malzemelerini ve yapılışını canım

Ayy harika görünüyor maşallah

ilk foto başladığımda 12 ekim olması lazım ikincisi en som yaptığım kürdü 12.01.2013 ve son foto bugün 1,5 ay olmuş nerdeyse kür yapmayalı :)

bu tur bitene kadar foto koymayacaktım ama çok kıskandım, akşama ben de koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…