- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
zeycan frezya.. kızlar ben bu sıralar kür uygulayamıyorum kafam çok baska şeylerle mesgul ama bı zamanlar konu acıldıgından ocak ayına kadar yani kafamda duyulmadık yaglarla kürlerle az gezmedım:)))konunun sıkı takıpçısı hemde saçına en çok emek verenlerdendım hatta yarışıyoduk şimdilerde ara ara gırıp siz napıosunuz dıye bakıyorum biraz evvelde bi foto eklım dedım okurken saçım 32 33 cm gıbı bişi bu arada alexus....
ooo uğurböcüüm nerelerdesin kız
valla alexus ikinizinde saçları çok hoş uzamış devam edin kızlar bende yavaş yavaş hedefime ulaşıyom
son 2 3parmak kaldı ve son 2kürüm kaldı bkalım neler olacak
Süper olmuş saçların..ara süresini uzatınca daha mı etkili oluyor acaba..
xAyx cim ben senin saçlarını çok merak ettim yok mu hiç foto :)
Canım farkettimm..ben yeni başladım sayılır 1.ay bir hafta oldu 6.kürümdeyim..burası kürleri düzenli yapmaya teşvik ediyor..ugurbocuğücüm tecrübelerini bizimle paylaş arada tamam..saçların çok sağlıklı görünüyor bu arada..
ayy canım bnm :) aaahh ahh bi xayx var ki bur da o herkesten çok şey bilir tecrübelidir rapunzeldir ve en güzel o tesvık eder.. ona danışmalı en çok.........
evet kızlar exixizmin isteği üzrine uygun olmasada fotomu ekliyom
uygunluk derken biri ıslak biri kuru oldu
haftaiçi bigünde daha net gözlemlenebilecek bi foto eklicem sırasıyla
şimdilik bununla idare edelim
Eki Görüntüle 641061 Eki Görüntüle 641062 Eki Görüntüle 641063 çok anlaşılmasada ben 1parmak uzadığını düşünüyorum en azından kızlar
bide ilk fotoyla arada 1 1buçuk ay filan var sanırım malesef tarih yazmıyor üstünde yalan olmasın ama 4ocak olması lazım
uzama var kesinliklee
yaa ne güzel çok az kaldı hedefine ulaşmanaa
benimde bu kadar olsa[/I]
ohoooo canımın ıcı bız nerdeyııız sen nerde dahada uzatmaya calısıyosunnn ya lmaz kı super uzunlugu saclarınınnnn
bende hep ıslak ekliyorum kuruda eklicem müsait olduğum bir zaman
ya ben ölçüyü tutturamıyorum bir türlü. başka yerlerden tutam alıyorum galiba, her seferinde başka ölçüyorum, bir uzuyor bir kısalıyor5.ten sonra daha da çok anlaşılıyor canım..3 de bile belli olmaya başlamış..
zeycan frezya.. kızlar ben bu sıralar kür uygulayamıyorum kafam çok baska şeylerle mesgul ama bı zamanlar konu acıldıgından ocak ayına kadar yani kafamda duyulmadık yaglarla kürlerle az gezmedım:)))konunun sıkı takıpçısı hemde saçına en çok emek verenlerdendım hatta yarışıyoduk şimdilerde ara ara gırıp siz napıosunuz dıye bakıyorum biraz evvelde bi foto eklım dedım okurken saçım 32 33 cm gıbı bişi bu arada alexus....
Eki Görüntüle 641061 Eki Görüntüle 641062 Eki Görüntüle 641063 çok anlaşılmasada ben 1parmak uzadığını düşünüyorum en azından kızlar
bide ilk fotoyla arada 1 1buçuk ay filan var sanırım malesef tarih yazmıyor üstünde yalan olmasın ama 4ocak olması lazım
canım o aldığım saç bakım yağıbu.. serumun falan resmini bulamadım ama sitesinde var resimleri. ben hiç duymamıştım bu markayı, duysaydım netten bakıp kendi sitelerinden alırdım kapıda ödeme seçeneği falan da varmış, kuaför üzerine her üründen 5 lira komisyon almış, bunu çok sonradan fark ettim :) o 3 ürün bana 160 civarına geldi, kendi sitesinden alsaymışım 140 gibi olacakmış.
kendi markasının bitkisel şampuan ve saç kremi de varmış, ama alamamıştım yanımda daha çok para yok diye, belki ileride alırım.
Bu ürünü iki yıl kullandım çok memnun kaldım... Saçlarımı uzattı, bakım yaptı ... Çok pahalı ama , yazın bıraktım.. Saçlarım yanınca kızdım artık bakım uygulamayacağım dedim.. Bıraktım... :)))) sonra nette gezerken sinameki kürünü gördüm inanmadım önce... Aradan iki ay geçti denemeye kara verdim... Çok memnun kaldım... Hc'ye Avuç dolusu para ödediğime pişman oldum... Çünkü kürle daha verimli bir sonuç aldım... Evet hc çok iyi ama bu kür varken ve bakımlar varken ( yağ bakımları) gerek yok bu kadar para vermeye... Hc nin içerisindeki yağları alın içine e ve a vit iğneler katın aynısı oluyor zaten.. Üstelik daha ekonomik ve bu şişedekinden fazla çıkıyor... Ben üç haftada bir hc alıyordum.. Çabuk bitiyordu... Şimdi daha ekonomik saçımı uzatabiliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?