Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen bnde öyle ve ilk kez bnde bisey etki ettigini gõrdummm buyuzden herkesin fotorafini gorunce cok mutlu oluyorumm

xAyx cim ben senin saçlarını çok merak ettim yok mu hiç foto :)

xAyx cim ben senin saçlarını çok merak ettim yok mu hiç foto :)

canımcım eklicektim bugün bende ööle karar vermiştim ama
sadece ıslak halini çekebildim şuan çektirebileceğim kimse yok
aksilik önceden ıslak halide yok ama genede ekleyim idare edecez artık
olmadı haftaiçi bi gün gene eklerim

ayy canım bnm :) aaahh ahh bi xayx var ki bur da o herkesten çok şey bilir tecrübelidir rapunzeldir ve en güzel o tesvık eder.. ona danışmalı en çok.........

vee 6. kür kafam da sabah yıkayacağım
kaldı 4 kürüm

evet kızlar exixizmin isteği üzrine uygun olmasada fotomu ekliyom
uygunluk derken biri ıslak biri kuru oldu
haftaiçi bigünde daha net gözlemlenebilecek bi foto eklicem sırasıyla
şimdilik bununla idare edelim
çok anlaşılmasada ben 1parmak uzadığını düşünüyorum en azından kızlar
bide ilk fotoyla arada 1 1buçuk ay filan var sanırım malesef tarih yazmıyor üstünde yalan olmasın ama 4ocak olması lazım

uzama var kesinliklee
yaa ne güzel çok az kaldı hedefine ulaşmanaa
benimde bu kadar olsa

ohoooo canımın ıcı bız nerdeyııız sen nerde dahada uzatmaya calısıyosunnn ya lmaz kı super uzunlugu saclarınınnnn

uzama var kesinliklee
yaa ne güzel çok az kaldı hedefine ulaşmanaa
benimde bu kadar olsa [/I]

ohoooo canımın ıcı bız nerdeyııız sen nerde dahada uzatmaya calısıyosunnn ya lmaz kı super uzunlugu saclarınınnnn

canlarımmm
çoook teşekkür ederim ama nankörlüğüm tuttu biraz
çok değil bikaç parmak uzasın sonra elimi eteğimi çekicem tamamen
benim önler biraz kısa duruyo onları adam etsem aslında tamamdır
neyse biraz daha çabalamam gerekiyor büyük ihtimal yaz başına kadar istediğim saçı elde etmiş olucam bakalım
bu arada kusura bakmayın fotolar pek iyi değil haftaiçi şöyle güzel bişiler eklicem

bende hep ıslak ekliyorum kuruda eklicem müsait olduğum bir zaman

bende hep ıslak ekliyorum kuruda eklicem müsait olduğum bir zaman

esoşum ben hep kuru ekledim ondan şimdi bi tuhaf hissettim kendimi
neyse hafta içi bekliyom senin saçlarını kuruykende görmüştüm çok hoşlardı valla
bu arada senin de çok bişi kalmamış tatlım yaa en fazla 1karış o da abartı olarak söleyim yani

kızlar şimdi kozmikbakımda bişi okudum
eğer ara vermeyi düşünenler yada zamanı gelenler varsa
bugünden 11marta kadar aralarını verebilirler
çünkü 11marttan sonrası saçlarımızın uzaması için daha etkili olacakmış
biliyooduuuuuuummm bahar güzel gelicek

canım benim 3. tur bu. ilk turda deli gibi uzamıştı, 2. tur o kadar uzamadı. bakalım bu sefer ne olacak. 1. ve 2. tur arası 20 gün, 2. ve 3. arası da 25 gün ara vermiştim. benim aralarda hiç uzamadı saçım. bu tura başladığımda biraz umutsuz dum ama uzamaya başladı sanki.

5.ten sonra daha da çok anlaşılıyor canım..3 de bile belli olmaya başlamış..
ya ben ölçüyü tutturamıyorum bir türlü. başka yerlerden tutam alıyorum galiba, her seferinde başka ölçüyorum, bir uzuyor bir kısalıyor

tamam sen rapunzel olmuşsun, kıskanıyoruz, çık artık aramızdan
uzamış bence de. valla ben senin boyuna geleceğimi düşünemiyorum bile, seneye yaza belki :44:

Sen zaten rapunzelmişsin ya canım maşallah benim ki bu kadar olsa dua ederim

Bu ürünü iki yıl kullandım çok memnun kaldım... Saçlarımı uzattı, bakım yaptı ... Çok pahalı ama , yazın bıraktım.. Saçlarım yanınca kızdım artık bakım uygulamayacağım dedim.. Bıraktım... :)))) sonra nette gezerken sinameki kürünü gördüm inanmadım önce... Aradan iki ay geçti denemeye kara verdim... Çok memnun kaldım... Hc'ye Avuç dolusu para ödediğime pişman oldum... Çünkü kürle daha verimli bir sonuç aldım... Evet hc çok iyi ama bu kür varken ve bakımlar varken ( yağ bakımları) gerek yok bu kadar para vermeye... Hc nin içerisindeki yağları alın içine e ve a vit iğneler katın aynısı oluyor zaten.. Üstelik daha ekonomik ve bu şişedekinden fazla çıkıyor... Ben üç haftada bir hc alıyordum.. Çabuk bitiyordu... Şimdi daha ekonomik saçımı uzatabiliyorum ...

Canımcım süpperrrr olmuş maşallahhhhh @@@@@@

aslında haklısın, kendi sitesinde içeriğindeki yağlar ve vitaminler yazıyor zaten, hepimizin bildiği şeyler hep en iyisi kendimizin daha ekonomik şekilde yapması.

kendim yapınca ben biraz beceriksiz mi çıktım ne oldum, şıp şıp damlıyor devamlı yağlar her yerime, çile çekiyorum resmen. ondan dolayı hc'i deniyim dedim. bu kadar memnun kalacağımı hiç düşünmezdim. ilk kez kuaförden alınmış bir ürün bu kadar saçıma yaradı. mucize gibi geliyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…