merhaba arkadaşlar
zaten çok da uzun olmayan saçlarımı kuaför rezil etti yaklaşık 5 gün önce
ne güzel gür olan saçlarım çok kötü kat kesimiyle az kalmış gibi duruyor yahu
berbat bi kesim oldu
kısacık kattan sonra uzun kat var filan çok berbat yaa
onu da geçtim bi de şekilsiz kahküllerim oldu
ne toplanıyo ne açık kalıyo her türlü ofsayt yani
zaten yavaş uzuolar off yaa(
sinameki kürü arada yapıodum ama tembelliğimden 8 kür yapmadım hiç
acil bu rezil saçlarımı uzatmam lazım
hemen sinamekiye başladım 1 kür yaptım
haftada 1 yapmayı planlıyorum
onun haricinde diğer günler de vitamin filan sürcem
en azından şu salak kahküller bi uzasın yaa
zaten boya da yaptırdım dibimden ne kadar uzadığını anlayabilirim
inşallah etki eder
bir de vitamin çinko filan da kullancam bi an önce uzasın diye
bioblasın yanında 180 mllik bir hediyesi vardıAynen ben de alış veriş yaptım saçlarım için lavanta aldım bir de karışık saç bakım yağı aldım..
Madem almışsın kat canım bence,zararı olacağını sanmıyorum..Ama xayx nin dediği gibi ayrı bir sampuana da katabilirsin beğenmezsen en azından diğerleri boşa gitmez..
bugün lavanta çayına tekrar başlıyorumm
evet kızlar exixizmin isteği üzrine uygun olmasada fotomu ekliyom
uygunluk derken biri ıslak biri kuru oldu
haftaiçi bigünde daha net gözlemlenebilecek bi foto eklicem sırasıyla
şimdilik bununla idare edelim
Eki Görüntüle 641061 Eki Görüntüle 641062 Eki Görüntüle 641063 çok anlaşılmasada ben 1parmak uzadığını düşünüyorum en azından kızlar
bide ilk fotoyla arada 1 1buçuk ay filan var sanırım malesef tarih yazmıyor üstünde yalan olmasın ama 4ocak olması lazım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...mak-icin-lavanta-kuru-inanilmaz-saglikli.htmlO neye yarıyor canım ?
Ya bu kuaförler saçı bulunca kendilerini alamıyorlar herhalde kesiyorlarda kesiyorlar..bence de yap canım..bu kürlerin en beğendiğim özelliği gürleştiriyor cılız saç uzun olsa da güzel durmuyor..
evet kızlar exixizmin isteği üzrine uygun olmasada fotomu ekliyom
uygunluk derken biri ıslak biri kuru oldu
haftaiçi bigünde daha net gözlemlenebilecek bi foto eklicem sırasıyla
şimdilik bununla idare edelim
Eki Görüntüle 641061 Eki Görüntüle 641062 Eki Görüntüle 641063 çok anlaşılmasada ben 1parmak uzadığını düşünüyorum en azından kızlar
bide ilk fotoyla arada 1 1buçuk ay filan var sanırım malesef tarih yazmıyor üstünde yalan olmasın ama 4ocak olması lazım
ya benim saçlarım zaten gür baya
kendi de dedi keserken ne kadar çok saçın var diye
sabote etmeye mi çalıştı nedir
ya güzel bi kesim olsa gam yemicem hee
bugün lavanta çayına tekrar başlıyorumm
Merak etme canım sinemaki kürü katlarda daha etkili bir kaç aya hepsi bir boya gelir istediğin gibi kestirirsin başka yerde tabi ..
Önceden içtiğinde faydasını gördün mü canım,ben bugün 3.günümdeyim..
canım ben sadece lavanta içmedim ki sinameki yağ bakımı falanda yaptım o yüzden tam olarak birşey diyemiyorum uzatma konusunda ne kadar faydalı oldu. ama cildimde çok işe yaradı o konuda net konuşabilirim. ufak tefek sivilceleri lekeleri falan hafiflettiÖnceden içtiğinde faydasını gördün mü canım,ben bugün 3.günümdeyim..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...mak-icin-lavanta-kuru-inanilmaz-saglikli.html
burdan bakabilirsin canım saçı uzatıyor ve cildi çok güzelleştiriyor
lavanta çayı da mı saç uzatıomuş :)
canım ben sadece lavanta içmedim ki sinameki yağ bakımı falanda yaptım o yüzden tam olarak birşey diyemiyorum uzatma konusunda ne kadar faydalı oldu. ama cildimde çok işe yaradı o konuda net konuşabilirim. ufak tefek sivilceleri lekeleri falan hafifletti
Kızlar bir şey soracağım, forumda kuaför tavsiyeleri diye bir bölüm var mı? saç için olan bütün başlıklara baktım da bulamadım, hiç denk geldiniz mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...mak-icin-lavanta-kuru-inanilmaz-saglikli.html
burdan bakabilirsin canım saçı uzatıyor ve cildi çok güzelleştiriyor
evigenden 2ampul katabilirsin canım bioblasın şişesi büyük malum
bemiksim az kalmıştı zaten evigenide şampuana katarım dye aldım
ne kada katıyım sence?
saçların cok guzel gorunuyor uzunluğu falan da super canım cok begendım
canlarım çok teşekkür ederimUzamış tatlım saçların kür bitince çok daha güzel olacak
Kızlar bir şey soracağım, forumda kuaför tavsiyeleri diye bir bölüm var mı? saç için olan bütün başlıklara baktım da bulamadım, hiç denk geldiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?