Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ya bu kuaförler saçı bulunca kendilerini alamıyorlar herhalde kesiyorlarda kesiyorlar..bence de yap canım..bu kürlerin en beğendiğim özelliği gürleştiriyor cılız saç uzun olsa da güzel durmuyor..

bioblasın yanında 180 mllik bir hediyesi vardı
onun içine katayım diye düşünüyorum büyük şampuana katmıyım. beğenmezsem ziyan olmasın dediğin gibi

saçların cok guzel gorunuyor uzunluğu falan da super canım cok begendım

Ya bu kuaförler saçı bulunca kendilerini alamıyorlar herhalde kesiyorlarda kesiyorlar..bence de yap canım..bu kürlerin en beğendiğim özelliği gürleştiriyor cılız saç uzun olsa da güzel durmuyor..

ya benim saçlarım zaten gür baya
kendi de dedi keserken ne kadar çok saçın var diye
sabote etmeye mi çalıştı nedir
ya güzel bi kesim olsa gam yemicem hee

Uzamış tatlım saçların kür bitince çok daha güzel olacak

ya benim saçlarım zaten gür baya
kendi de dedi keserken ne kadar çok saçın var diye
sabote etmeye mi çalıştı nedir
ya güzel bi kesim olsa gam yemicem hee

Merak etme canım sinemaki kürü katlarda daha etkili bir kaç aya hepsi bir boya gelir istediğin gibi kestirirsin başka yerde tabi ..

Merak etme canım sinemaki kürü katlarda daha etkili bir kaç aya hepsi bir boya gelir istediğin gibi kestirirsin başka yerde tabi ..

ühühü uzar inşallah bi an önce
eskiden en azından topuz bile yapsam düzgündü şiimdi aptal kahküllerden o bile olmuo

Önceden içtiğinde faydasını gördün mü canım,ben bugün 3.günümdeyim..
canım ben sadece lavanta içmedim ki sinameki yağ bakımı falanda yaptım o yüzden tam olarak birşey diyemiyorum uzatma konusunda ne kadar faydalı oldu. ama cildimde çok işe yaradı o konuda net konuşabilirim. ufak tefek sivilceleri lekeleri falan hafifletti

Kızlar bir şey soracağım, forumda kuaför tavsiyeleri diye bir bölüm var mı? saç için olan bütün başlıklara baktım da bulamadım, hiç denk geldiniz mi?

Haklısın canım ya aynen ben de yapıyorum yağlar sinemaki filan ortaya bir karışık ,eminim ki oluyordur,yapalım bakalımmmm

Kızlar bir şey soracağım, forumda kuaför tavsiyeleri diye bir bölüm var mı? saç için olan bütün başlıklara baktım da bulamadım, hiç denk geldiniz mi?

Öyle bir başlık yok canım sanırım..kuaföre gerek yok burda herkes kendinin kuaförü olmayı öğreniyor ki zaten

bemiksim az kalmıştı zaten evigenide şampuana katarım dye aldım
ne kada katıyım sence?
evigenden 2ampul katabilirsin canım bioblasın şişesi büyük malum
saçların cok guzel gorunuyor uzunluğu falan da super canım cok begendım

Uzamış tatlım saçların kür bitince çok daha güzel olacak
canlarım çok teşekkür ederim
son 2kürüm kaldı ekstra barcelino yağım var
tabi durmadım bioblas sarm.özlünün içine sarımsak attım gene
yaza istediğimden fazlasını elde etmiş olmalıyım

aman kuaförün tavsiyesi nolacak canımcım yaa boşver
valla biz burda kuaför olduk çıktık zaten
bi sorun olursa sor muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…