Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1. kürün ardından ilk resim ilk kür 2. resim 2. tur 1. kür yani rada 3 ay var belki çok uzama yok ama çok sağlıklı oldularr ...açılarda farklı normalde daha fark var

kesinlikle güzel bi uzama var ve saçların daha da canlı duruyor :Nazar:
asla bırakma devam et kürüne canım

1. kürün ardından ilk resim ilk kür 2. resim 2. tur 1. kür yani rada 3 ay var belki çok uzama yok ama çok sağlıklı oldularr ...açılarda farklı normalde daha fark var

Uzamış bence de zaten sen santim santim ölçtüğün için biliyorsun..aynı bluzla aynı açıdan çekilse çok belli olurdu..

Hellooo girlllsss

uzun zamandir ugramiyordum bi yoklayim dedimm

Sonunda bu saç uzatma seruveni bana kafayi yedirtti.. ya birsuru sey suruyoruz kafamiza gerek bakim gerek uzatmak icin bunlarda ister istemez baska yerlerimize degiyor akiyor buradada kil cikmazmi ? Kafayi yemis durumdayim sanirim ama her bisey surdugumde boynuma falan aktiginda heyecan yapiyorum sabunla yikayip duruyorum sonra o bolgeye bakip duruyorum kil falan cikmismi diye kasiniyor ya mesela orasi tamam diyorum cikti bitti cok gec falan nolur bana sadece sIyIrdigimi soyleyinnn :26:
[/COLOR]

sıyırmışsın diyemem ayıp olur canım
ama çok kafaya takıyorsun bi kere değmesiyle hemen kıl tüy çıksaydı
2ayda topuğumuza değerdi saçımız
kafana çok takma evrene tuhaf sinyaller göndererek oralarda da saç çıkarırsın bak sonra
neyse canım bakımlar nasıl gidiyor saçının son durumu ne

olley bee saçlarım çok güzel uzadı
sanırım sinamekini haftada 2defa yapmam iyi oldu
şimdiden epey yol aldım sanırım 1 2aya istediğim saçlara sahip olucam
bu arada sigarayı da bıraktım bundan sonra saçlarım daha iyi uzayacak
d.kontrol hapı da alıcam yarın inşallah çok güzel olacak herşey

bu arada ben haziranın sonuna kadar bu tempoya devam edicem canlarım
şimdilik 5.kürümü yaptım sanırım haziranın sonuna kadar 20 25kür daha yapmış olucam
saçımı bıktırıp öyle bırakmayı düşünüyorum bu sefer
ya da haziranın başlarında küçücük bi mola verip sonuna kadar aynı şekilde devam edebilirim
temmuzda da hemen hc almayı düşünüyorum çünkü
onu da eylüle kadar devam ettirip gerekirse eylülde yeniden sinamekiye başlıcam
ama şimdilik tempo bu inşallah planımı işletebilirim

bende mi iki kere yapsam son 3 kaldı sanırım ya da 2

trollüm tam olarak kaç kür yaptın ara vercen mi
bence haftada 2defa yapacaksan uzun bi aradan sonra yap

Cikmayan yerden cikarcam bu gidisle

sarimsakli zeytinyagina baslicaktim sarimsak bildigin mucize oldugu için denemedim

Benim bakimlar süper gidiyor canim bayagi bi uzadi havucla sanirim hiç resim cekip bide o $ekil bakmadim, ama simdi biraktim cok yorucu geliyordu sinavlarla falan sendede durumlar iyi belliki, Sinamekiyede basladim bilyosun hatta basladigim gun sende yazmistin yaptim diye birlikte baslamissiz yani, Senin kac kere yaptin suan ben saymadim cunku haftada 2 olmak uzere gidiyorum bencede boylesi daha iyi oldu ya en azindan her turlu denemis oluyoruz sinamekiyi

Troll cum 8de bitircekmisin ?

haftada 1 kere yapiyosun, peki uzamama ne kadar oldu ?

canım valla ben bemiksimi bitirdim
çok ayıp olucak ama daha önce bi kutu almışmıydım onu hatırlamıyom
neyse canımcım bence sarımsaklı zeytinyağına başla
saçlarını yıkayınca son durulama suyunu lavantayla yaparsın koku filan kalmıyo o zaman
hadi bakalım inşallah daha iyi olucak
2 kürüm kaldı 8 e tamamlamak için sanırım canım ozaaman baya sonra yapayım. bu son ikisini mi 1 hafta içinde yapsam

trollüm hayır 12ye tamamla yani daha doğrusu bi demiks daha al kutu bitince bitir
ve sonra 1ay ara ver sonra haftada 2kez yapabilirsin
ama asla 8de bırakma o şekilde faydasını göremedik hiçbirimiz ve böyle uygulamaya karar verdik
senin de aklında bulunsun

6 tane daha yapıyorum ozaman hafta da bir :) tamam canım teşekkür ederim :)

Dustaydim canim miss gibi oldum geldim yalniz aklima bisey daha geldi sampuanimda cam terebentin ve bemiks var acaba oda yuzume degince tuy cikarirmi ? :26: Bu kezde bunu taktim kafaya

Aslinda havuctan coooooooooook memnunum bana gercekten cok yaradi tek sorun ugrasli olmasi ve saçlarimi inanilmaz turunculastirdi mecburen boyamak zorundayim ama kopuk boyayla boyicam yakmaya gerek yok diplerimde acik acik geldi ama diplerine dokunmicam ne varsa kendi saçinda var vallahi herneyse yarin bi resim cekip ekleyimde sizde bi bakin uzamismi

fotonu 4gözle bekliyorum canımcım
bence banyodaki şampuanın ayrı olursa iyi olur
bende de öyle bi huy var ondan ya saçımı tamamen yıkayıp giriyorum duşa
ya da şampuanlarım farklı oluyo..
nedense havuç bana yaramadı yanlış bi zamanıma denk geldi gerçi..
ama bana yarayan tek şey sinameki gerçekten..
evet bende kendi saçlarımı özledim gerçekten o yüzden ellemeyip kendi saçlarımın gelmesini beklicem

Merhabalar kızlar... XAyx imm merhaba nasılsın?? Uzun zamandır topiğinizi girmiyorum ama takip ediyorum sizi ara sıra :)) saç maceramı bilenler bilir... Şimdi kısacık moralim çok bozuk olduğu için uzatma yöntemlerinide bıraktım... Aynalar haram oldu ne güzel saçlarım vardı ... Uzar mı bilmem ama uzayana kadar ben depresyondan çıkamayacağım... Keşke sihirli bir değnek olsa da bari omuzlarımda saçım olsa (((

Kizlarr dax kullanan varmi acil yardim lazim koskoca avrupanin baskentinde dax bulamamistim bugun alisverise gittim zencinin dukkani vardi bi bakiyim dedim belki bi umut bi girdim birsuru dax vardi sevincten uçtum yani yalniz hangisiydi bilmiyorum ben beyaz olan aldim bide coconutlu olani kullananlar dogru olanin resmini ekleyebilirmii aksama yapmam lazimm :26:

Nasla eger moralin okadar kotuyse ve uzamiyorsa eger denemediysen bi havucu dene derim belki ise yarar ve yuzunu biraz olsun guldurur

Otacının şampuanını almaya gittim saç kremi almışım aklım nerdeyse.. Haftasonuda değişim yapmıyolarmış oof neyse yarın 8. kürümü yapıcaamm .a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…