1. kürün ardından ilk resim ilk kür 2. resim 2. tur 1. kür yani rada 3 ay var belki çok uzama yok ama çok sağlıklı oldularr ...açılarda farklı normalde daha fark var
1. kürün ardından ilk resim ilk kür 2. resim 2. tur 1. kür yani rada 3 ay var belki çok uzama yok ama çok sağlıklı oldularr ...açılarda farklı normalde daha fark var
Hellooo girlllsss
uzun zamandir ugramiyordum bi yoklayim dedimm
Sonunda bu saç uzatma seruveni bana kafayi yedirtti.. ya birsuru sey suruyoruz kafamiza gerek bakim gerek uzatmak icin bunlarda ister istemez baska yerlerimize degiyor akiyor buradada kil cikmazmi ? Kafayi yemis durumdayim sanirim ama her bisey surdugumde boynuma falan aktiginda heyecan yapiyorum sabunla yikayip duruyorum sonra o bolgeye bakip duruyorum kil falan cikmismi diye kasiniyor ya mesela orasi tamam diyorum cikti bitti cok gec falannolur bana sadece sIyIrdigimi soyleyinnn :26:[/COLOR]
olley bee saçlarım çok güzel uzadı
sanırım sinamekini haftada 2defa yapmam iyi oldu
şimdiden epey yol aldım sanırım 1 2aya istediğim saçlara sahip olucam
bu arada sigarayı da bıraktım bundan sonra saçlarım daha iyi uzayacak
d.kontrol hapı da alıcam yarın inşallah çok güzel olacak herşey
trollüm tam olarak kaç kür yaptın ara vercen mi
bence haftada 2defa yapacaksan uzun bi aradan sonra yap
canım valla ben bemiksimi bitirdimCikmayan yerden cikarcam bu gidisle
sarimsakli zeytinyagina baslicaktim sarimsak bildigin mucize oldugu için denemedim
Benim bakimlar süper gidiyor canim bayagi bi uzadi havucla sanirim hiç resim cekip bide o $ekil bakmadim, ama simdi biraktim cok yorucu geliyordu sinavlarla falan sendede durumlar iyi belliki, Sinamekiyede basladim bilyosun hatta basladigim gun sende yazmistin yaptim diye birlikte baslamissiz yani, Senin kac kere yaptin suan ben saymadim cunku haftada 2 olmak uzere gidiyorum bencede boylesi daha iyi oldu ya en azindan her turlu denemis oluyoruz sinamekiyi
2 kürüm kaldı 8 e tamamlamak için sanırım canım ozaaman baya sonra yapayım. bu son ikisini mi 1 hafta içinde yapsam
canım valla ben bemiksimi bitirdim
çok ayıp olucak ama daha önce bi kutu almışmıydım onu hatırlamıyom
neyse canımcım bence sarımsaklı zeytinyağına başla
saçlarını yıkayınca son durulama suyunu lavantayla yaparsın koku filan kalmıyo o zaman
hadi bakalım inşallah daha iyi olucak
trollüm hayır 12ye tamamla yani daha doğrusu bi demiks daha al kutu bitince bitir
ve sonra 1ay ara ver sonra haftada 2kez yapabilirsin
ama asla 8de bırakma o şekilde faydasını göremedik hiçbirimiz ve böyle uygulamaya karar verdik
senin de aklında bulunsun
6 tane daha yapıyorum ozaman hafta da bir :) tamam canım teşekkür ederim :)
Dustaydim canim miss gibi oldum geldim yalniz aklima bisey daha geldi sampuanimda cam terebentin ve bemiks var acaba oda yuzume degince tuy cikarirmi ? :26: Bu kezde bunu taktim kafaya
Aslinda havuctan coooooooooook memnunum bana gercekten cok yaradi tek sorun ugrasli olmasi ve saçlarimi inanilmaz turunculastirdi mecburen boyamak zorundayim ama kopuk boyayla boyicam yakmaya gerek yok diplerimde acik acik geldi ama diplerine dokunmicam ne varsa kendi saçinda var vallahi herneyse yarin bi resim cekip ekleyimde sizde bi bakin uzamismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?