tabiki çok faydası var canım muhakkak devam et
bazen uzamıyomuş hissi verebiliyor ama sonumç güzel kesinlikle
foto ekleyebilirsen ekle belkide sen farkı anlamıyosundur
bizde de öyle oluyo o yüzden foto ekliyoruz devamlı
neyse canım ekleyebildiğin zaman farkını görürüz inş iki foto arasındafoto ekleyemiyorum canım sağol motive edici sözlerin için arada uzama olmuş hissi geliyo saçımda boya var aralıkta boyatmıştım dipler sankı 5 6 cm uzamış yavaş uzayan bir saç yapım var yinede sabırla küre devam edip görücez
evet canımcım aldırış etme saçlarımız kendini yeniliyorKızlar geçen gün şampuan kalmamış hacı şakirin kremli şampuanı ile yıkadım,hay yıkamaz olsaydım,saçlarım döküldü,sonra gittim,bimden biobis aldım bioblas sandım..onunla yıkadım dökülme çok azaldı...ama bu ara mevsimsel bir dökülme var bende en hasarla geçer umarım,sizde de varmı dökülme..
şekerler bu arada ben kaynaktan vazgeçtim ama
bi süre uzun saç hastalığımı çıtçıtla gidermeye karar verdim
tabiki bakımlarıma devam edicem ama şevklenmek için buna ihtiyacım var
etrafta uzun saçlıları gördükçe kendimden soğuyorum sanki çok çirkinmişim gibi bile geliyo artık
o yüzden ben çıtçıtlarımı alayım belki böyle daha mutlu olurum
düşünün saçlarımı kesmeme rağmen uzamış sanırım millet ya zaten saçın belinde deyip duruyo
aslında bi yerde haklılar diplerim de iyce belirgin ama istediğim saç bu değil doymuyorum malesef bu konuda
canlarım bugünden pazartesi 15.21e kadar protein ve vitamin maskeleri yapabiliyoruz
sinameki için bekleyenlere duyurulur
nagieymen canım sen de günlerde kararsızdın beklediğin gün geldi yarın ya da öbürgün yap hemen
Tebrik ederim canım çok doğru bir karar..kaynak yaptırcan diye korkmuştum valla :26::26:..çıt çıt daha iyi..hem saçların uzun hiç belli olmaz çıt çıt taktığın..ben de düşünüyorum işe girince alcam,aralarda takarım daha fazla ve biraz daha uzun göstermesi çok hoş olur..
Ben bugün 3 gibi yapmıştım uygun zaman mıydı acaba canım,bilmeden tuttuysa çok sevinirim
evet frezyam ya biraz bıkmak ve aslında heveslenmek istiyorum iyce uzun saç için..
evet canım bugün öğlen saat 2gibi başlıyodu yani tutturdunhadi yarasın bebişim
Al tabi bebişim çok da yakışır sana..sonraları sıkılırsın zaten biliyorum kullanan arkadaşlarımdan..
Olalala,üşendiğimden beklemiştimmm
biraz tuzlu olacak yaaya röfleli alıcam ya da alıp boyuyucaz bidaha
kesşke tek renk olsaydı şuan saçım
neyse artık heveslendim paraya kıyayım yoksa kaynak yaptırıp direk paraya ve saçıma kıyacaktım
valla iyi denk getirmişsin canımcım benimde bazen öyle olurdu
ama ben 4.kürü perşembe yaptım bu tarihlere uyamıcam neyse yarın sarımsaklı zeytinyağım var
onunla idare edicez
evet canım lanet olsun işte bişeyle uğraşmaya başlayınca uçu kaçıyorEğer alabiliyorsan al canım ben senin içindeki o hevesi çok iyi anlıyorum geçer gibi oluyor yeniden geliyor,nasıl bir şey..hani ben saçımı boyamak istiyordum ya sürekli saçımdan biraz açık renkte boya aldım,sadece uçlarına sürdüm,pek değlşiklik olmadı ama hevesim geçti,o heves geçmeseydi sonunu çok iyi biliyorum kuaförde uçları balyaj yanmış kırık saç olacaktı..
Foto yok mu kızlaaar :)) çook uzun zamandan sonra foto koyacağım koyduğuma değsin diye bu kadar bekledim. Bilmiyorum değer mi. Çok fazla uzamadı ama benim saçlarım çok yavaş uzuyo o yüzden az da olsa beni sevindiriyor :) iki fotoğraf arasında 2-3 ay falan vardır heralde. Zaman da tutmadım ki. Ama şuan hesapladım aşağı yukarı 2 buçuk aymış. Sanırım 5-6 santim uzamış.Eki Görüntüle 697435 Eki Görüntüle 697436 Eki Görüntüle 697437
kırık saç uçları için hindistan cevizi yağııKızlar selam :)
Ben de saçlarımı uzatmak istiyorum. Bir dönem sinemaki kürü uygulamıştım ve gerçekten memnun kalmıştım. Saçlarım belime yakın uzamıştı ama çok kırıldığı için kestirmek zorunda kaldım. 2-3 ay önce omuzlarımın biraz aşağısında kestirdim ve bu süre içinde bioblas sarmaşık özlü şampuanı kullandım, kullanıyorum da. Yeniden sinemakiye başlamayı düşünüyorum.
Ve saçlarımın uçları çok kuru, sürekli kırılıyor
kırık saç uçları için hindistan cevizi yağıı
Kızlar selam :)
Ben de saçlarımı uzatmak istiyorum. Bir dönem sinemaki kürü uygulamıştım ve gerçekten memnun kalmıştım. Saçlarım belime yakın uzamıştı ama çok kırıldığı için kestirmek zorunda kaldım. 2-3 ay önce omuzlarımın biraz aşağısında kestirdim ve bu süre içinde bioblas sarmaşık özlü şampuanı kullandım, kullanıyorum da. Yeniden sinemakiye başlamayı düşünüyorum.
Ve saçlarımın uçları çok kuru, sürekli kırılıyor
Esmercimin söylediği gibi hindistancevizi yağı olur..glissin sıvı saç kremleri var durulanmııyor onları tavisye ederim,saç serumu olabilir,saç maskeleri var,veya gliserin+su karışımı ..istediğini yapabilirsin
nemli saç uçlarına sür bekleyebildiğin kadar bekle sonra şampuanlaKullanımı nasıl peki? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?