Kizlarr dax kullanan varmi acil yardim lazim koskoca avrupanin baskentinde dax bulamamistim bugun alisverise gittim zencinin dukkani vardi bi bakiyim dedim belki bi umut bi girdim birsuru dax vardi sevincten uçtum yaniyalniz hangisiydi bilmiyorum ben beyaz olan aldim bide coconutlu olani kullananlar dogru olanin resmini ekleyebilirmii aksama yapmam lazimm :26:
Saol alexum dogru olani almissim demekki, ben ince kutudaki olani kullaniyorsunuz sanmistim tirnak saç bilmem ne yazan, ne kadara aldin peki bunu zenciden aldigim icin biturlu inanamiyorum gerçegi olduguna. Ben 4 Euros yani sizde 8 tl ye aldim.
Bide cok garip bi maske don desen degil sulu degil boyle mum gibi nasil surucem ben onu saçima elimle almayi denedim alamadim onu sursem koparir saçimi saç kalmaz ki
Yuhh dicem artik okadarmi yaaaaa :s gittigim yerde okadar cok sey vardiki butun dukkan yag bakim seyleriyle dolu hem hepside ucuz cok sasirdim birden gorunce neyse bayagi bi sansliymissiz ozaman peki kaç kere uyguluyosun saçina ve ne kadar bekliyorsun, yogunlugunu gorunce sanki saçlarim yumusacik olucakmis gibi geliyor :26: birde ben mikroda isitsam olurmu cunku bayagi bi don
Irizciim yok daxla wax'in alakasi yok, dax supergro saç bakim ürünu hizla uzattigini saçlari onardigini falan vaad eden bir urun resmide var zaten alexus ekledi bir kaç sayfa oncededir, bak istersen bi fikrin olur herneyse cook kullanan var dax'i herkeste cok met ediyor sinamekiyle birlikte kullaniyolar cogunlukta ikisinin birlikte cok iyi uzattigini soyluyorlar.
naslaammmMerhabalar kızlar... XAyx imm merhaba nasılsın?? Uzun zamandır topiğinizi girmiyorum ama takip ediyorum sizi ara sıra :)) saç maceramı bilenler bilir... Şimdi kısacık moralim çok bozuk olduğu için uzatma yöntemlerinide bıraktım... Aynalar haram oldu ne güzel saçlarım vardı ... Uzar mı bilmem ama uzayana kadar ben depresyondan çıkamayacağım... Keşke sihirli bir değnek olsa da bari omuzlarımda saçım olsa(((
Otacının şampuanını almaya gittim saç kremi almışım aklım nerdeyse.. Haftasonuda değişim yapmıyolarmış oof neyse yarın 8. kürümü yapıcaamm .a
cCchenim canın sağolsun onu da saç uçlarına sürersin kür sonrasında
hadi hayırlısı yüzdün kuyruğuna geldin hee
ee ara vermiceksin ama demi bak hepimiz 12ye tamamlıyoz ona göre
kızlar size tek tavsiyem
nolursa olsun kürleri bırakmayın ve
kesinlikle kozmikbakımdaki saç kesme günlerine uyun
ben ilk başlarda üzülüyordum kestim kısaldı saçım diye ama
sonra 2kat daha fazla uzuyor emin olun hemen uzadı saçım
bugünlerde herkesten duymaya başladım saçların çok uzamış lafını
Bu arada 3ayım dolmuş kürler aralar derken..devam etcem kürlerden memnumum sağlıklı parlak saç gibisi yok..
Bende uçlarından aldırmayı düşünüyorum tam 2 ay önce kırıkları aldırdım :| bu arada 8. kürüm saçımdaa .a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?