Bidaha duymiyim irizcim ask olsun vallahi su saçlar bi uzasinda istersen 1000 soru sor :)
bu arada küt dedin o ne demek bilmiyorum karemi demek ? :26:
Bende baslicaktim bügün havuc yokmus evde hic cikasimda yok bahar yorgunlugu bitirdi benihindistan ceviizi yagi sureyim bari bos durmak yokkk
Canım küt saç modeli varya hani http://www.kadinbakisi.com/wp-content/uploads/2012/09/uzun-kut-sac.jpg bu uzunluk :) bu uzunluğa bi gelebilsem şimdilik sonrasına yine kürlere devam edicem zaten ama en azından çıt çıt takıp toplayabilirm bu küt saçla şu an saçlarım çok kısa
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...vxyht9ECXaDP2zILMXse8AKVIjF-Xz_NmBgu2u-MlMJeg bu bpyda şu an saçlarım
Canım umudumu laybetmeyip kürlere verdim bende kendimi :) Elimden geleni yapmaya çalşıyorum saçlarımın önü kaşlarımdan azıcık uzun keşke çenemde olsa senin kuaför yine insaflıymış benim hepten gittiCanım ben tam 7 martta kuaförün berbat kesimiyle saçlarımı kısacık buldum
en uzun saçım çene hizasındaydı
ensem tamamen açıktı
şimdi 2 ayı geçti işte ensem tamamen kapandı
onlerde omzuma kadar yaklaştı neredeyse
asla umudunu kaybetme derim
10 kür sonucunda elde ettiğim uzama bu
Rica ederim canim ne demekkk
saçlarin kisa ama cokta guzel bi rengin var bunuda soylemek lazim koyu olsa bu kadininki gibi cirkin gozukurdu ama cok canli bi rengin var sanslisin
Cabucak gelir bu boya hic uzme tatli canini bosuna, desemde uzatikca dahada uzun isticeksin o piskoloji birakmiyor insanin pesiniBele gelene kadar rahatlamiyor insan Bu arada napiyorsun kiz her gun yorgunsun merak ettim ya i$tenmi ?
Haha guldurdun beni yaazaten hersey kafada bitiyor kafa yorgun olunca tamamdir bisey olmuyor, vallahi kolay gelsin sana canim is, ev isi, bakim.. Kiz olmak zorr
Arkadaşlar herkese merhabaa, ben de fotoğraf paylaşımında aranıza katılacağım. Uzun süredir hiç bakım yapmıyordum ve tekrardan başlamışken fotoğraf da paylaşayım dedim. Turplu su bakımını yapacağım, fotoğrafları biraz zaman geçince paylaşacağımm
Sende hoşgeldin canım aramıza. Emin ol faydasını göreeceksin burdaki kürlerin ve arkadaşlıkalrın :) Forumda ki geçmiş sayfalarıda okumadnı tavsiye ederim hem kürleri hem kozmik günleri vs uygulayabilirsin :)
psezpolnicacigim hosgeldinnnTam zamaninda baslamissinnn canim, uzun sureden beri guzel sonuclu resimler goremiyorduk, insallah 2 -3 hafta sonra guzel resimlerle donuceksinizz Resimdeki senmisin canim ona gore bi fikrim olur ?
Ayrıca şöyle de bir blog oluşturdum, orda da paylaşacağım saçımın fotoğraflarınıı: Saç Serüvenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?