Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Parecik hoşgeldin aramızaaa :) Valla burdaki arkadaşların sayesinde bende hem bilgilenip hem gaza gelyorum kürlerimi bakımlarımı yapıyorum :) İnşallah hepiiz birer rapunzel oluruz tez zamanda :)
Bugün dişçi vs derken yapamadım kürü yarın yapıcam artık :)
Balkanic sağol canım cidden her soruma anında cevaplıyorsun :)))

Canım küt saç modeli varya hani http://www.kadinbakisi.com/wp-content/uploads/2012/09/uzun-kut-sac.jpg bu uzunluk :) bu uzunluğa bi gelebilsem şimdilik sonrasına yine kürlere devam edicem zaten ama en azından çıt çıt takıp toplayabilirm bu küt saçla şu an saçlarım çok kısa
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...vxyht9ECXaDP2zILMXse8AKVIjF-Xz_NmBgu2u-MlMJeg bu bpyda şu an saçlarım

Canım ben tam 7 martta kuaförün berbat kesimiyle saçlarımı kısacık buldum
en uzun saçım çene hizasındaydı
ensem tamamen açıktı
şimdi 2 ayı geçti işte ensem tamamen kapandı
onlerde omzuma kadar yaklaştı neredeyse
asla umudunu kaybetme derim
10 kür sonucunda elde ettiğim uzama bu

Canım umudumu laybetmeyip kürlere verdim bende kendimi :) Elimden geleni yapmaya çalşıyorum saçlarımın önü kaşlarımdan azıcık uzun keşke çenemde olsa senin kuaför yine insaflıymış benim hepten gitti İnşalllah bi an önce uzar vallahi öle i kafaya taktım ki bi saçlarım bide yüzümde ki bi lekeyi anlatamam huzur kalmadı içimde ha bire aklımda ne yaparsam bunları çabukcak çözerim diye. Yüzmdeki leke çok şükür yanlışlıkla yaptığım birşey yüzünden ilginç şekilde açıldı şimdi pirin unu krü yapıyorum onu biraz atlattım ama saçlarım her aynaya baktığımda sinirlerimi bozuyor çok çirkin hissediyorum kendimisaçlarım erkek gibi kıpkısa şekilde veremiyorum kısa saça sevemedim bi türlü bu saçı Uzasa biraz pskilojoim düzelecek ama hakkımıza hayırlısı :)

Rica ederim canim ne demekkk

saçlarin kisa ama cokta guzel bi rengin var bunuda soylemek lazim koyu olsa bu kadininki gibi cirkin gozukurdu ama cok canli bi rengin var sanslisin

Cabucak gelir bu boya hic uzme tatli canini bosuna, desemde uzatikca dahada uzun isticeksin o piskoloji birakmiyor insanin pesini Bele gelene kadar rahatlamiyor insan Bu arada napiyorsun kiz her gun yorgunsun merak ettim ya i$tenmi ?

Aynen canım bi omuza gelsin sonraki hedef bel zaten eski saçlarım gelene kadar durmak yok devam :) O saç bele kadar uzayacak.... :))

Evet canım ya işten aslında bedeni bi yorgunluk edğl zihnen bir yorgunluk oluyor bankada çalışıyorum şubeci değilim çok şükür Gnl mdr. birimindeyim ama beynim yerinedn çıkacak gibi oluyor eve geldiğimde çalıştığımz bölüm bankaların en yoğun bölümü :) e eve gelince yemek vs derken hop saat geçiyor ağırlık çöküyor Birde bedenen yorgunluk verci bir işte çalışsaydım heralde fazla yaşamazdım ben :))

Haha guldurdun beni yaa zaten hersey kafada bitiyor kafa yorgun olunca tamamdir bisey olmuyor, vallahi kolay gelsin sana canim is, ev isi, bakim.. Kiz olmak zorr

Haha guldurdun beni yaa zaten hersey kafada bitiyor kafa yorgun olunca tamamdir bisey olmuyor, vallahi kolay gelsin sana canim is, ev isi, bakim.. Kiz olmak zorr

Sorma geçen gün arkadaşlara diyorum erkek olsaydım keşke diye saç derdi yok cilt derdi yok 3 günde bir sakal traşı oluyolar hayatlarında bir kez sünnet birkez askerlik var onuda ömür boyu anlaıyolar her dert bizde diye :))
Allah hepimize kolaylık versin bayan olmak cidden zor ve sorumluluğu yok yüksek :)) Hoş bu dertler erkeklerde olsa salaş paçoz dolaşırlardı zaten ortalıkta :))

Arkadaşlar herkese merhabaa, ben de fotoğraf paylaşımında aranıza katılacağım. Uzun süredir hiç bakım yapmıyordum ve tekrardan başlamışken fotoğraf da paylaşayım dedim. Turplu su bakımını yapacağım, fotoğrafları biraz zaman geçince paylaşacağımm

Sende hoşgeldin canım aramıza. Emin ol faydasını göreeceksin burdaki kürlerin ve arkadaşlıkalrın :) Forumda ki geçmiş sayfalarıda okumadnı tavsiye ederim hem kürleri hem kozmik günleri vs uygulayabilirsin :)

Zaten çook uzun zamandır takip ediyorum saçla ilgili başlıkları da pek aktif değildim :) turplu suyla da önceden biraz uzatmayı başarmıştım o yüzden tekrar yapmaya başladımm.. bakalım iki hafta sonra fotoğraf paylaşmaya başlayacağım ben de :)

psezpolnicacigim hosgeldinnn Tam zamaninda baslamissinnn canim, uzun sureden beri guzel sonuclu resimler goremiyorduk, insallah 2 -3 hafta sonra guzel resimlerle donuceksinizz Resimdeki senmisin canim ona gore bi fikrim olur ?

Bu arada kizlar birazdan dax'imida uyguliciiiigiimmmm bos durmiyimmm 2 haftanin her gunu altin degerinde

psezpolnicacigim hosgeldinnn Tam zamaninda baslamissinnn canim, uzun sureden beri guzel sonuclu resimler goremiyorduk, insallah 2 -3 hafta sonra guzel resimlerle donuceksinizz Resimdeki senmisin canim ona gore bi fikrim olur ?

Evet benim, ama şu an saçım çok azcık daha kısa ordakinden, 5 ay öncesinin filan fotoğrafı o.. Kestirmek zorunda kalmıştım da saçlarım yıpranınca bıktım artık zaten kısa saçtan biraz uzasın istiyorumm

Tatlimm hayirli olsun blog'un cok élegant olmus Takip edicem seni yaptinmi bakiim bugun turpcugunuu

Bende yaptımhavucumu şimdi kafamda streç film ve havlu var çok ağırlık oldu tepemde sanki :) Sürekli saç diplerime bakıyorum bi değişiklik var mı diye ama bişe yok daha Gerçi daha çok erken ama işte insan bi anda uzayacak gibi ümitleniyor :) 1-2 hafta ki sonucu çok merak ediyorum :)

Ayrıca şöyle de bir blog oluşturdum, orda da paylaşacağım saçımın fotoğraflarınıı: Saç Serüvenim

Günaydınlaar arkadaşlar :) Psezpolnica bloguna baktım gayet hoş cidden benimde bi blog vardı bi iki bişe yazdım bıraktım kaldı öylece ama seni takip edicem blogunda da bakalım saçlarımız ne kadar uzayacak :)

Gunaydin irizciim, dun dax yaptim bende yemin ediyorum kafama agri girdi agirliktan cok bekleyemedim yikandim, boynum bakimlari kaldiramiyor artik Bügunde sinamekilenmeyi dusunuyordumda misafirler olucakmis kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…