Gunaydinn rapunzellerrr
Esmerkralicemm cok gecmis olsun cok kotu olmusBununda bir caresi vardir elbet varmidir yani ? K.K de vardirr gercide bilemedim
Cchencim bende tekrar baslicam zaten saçlarim havuc istiyor ama cok kasiniyorum onuda yapinca iyice kasiniyorum millet bitli sanicak beni ay buyuyunce basla eger istiyorsan cooook daha iyi sonuc alirsin
Çok geçmiş olsun cCchen kendini yorma bence de varsa arkadaş kardeş anne onlardan yardım istersin sıkma canını kimse yoksa ne olsa ay yine büyüyecek :) o zaman yaparsın çok geçmiş olsun tekrar.Geç oldu ama günaydın canııımm :) Ay büyüyünce havuca başlarım o büyüyene kadar elimdeki son bemix'i değerlendiriyim bari boş durmıyımDün voleybolda top sert geldi kemiğim zedelenmiş bugün sardılar tek kolla ne yapabilirsem artık uğraşcam
Çok geçmiş olsun cCchen kendini yorma bence de varsa arkadaş kardeş anne onlardan yardım istersin sıkma canını kimse yoksa ne olsa ay yine büyüyecek :) o zaman yaparsın çok geçmiş olsun tekrar.
Balkanic demek ki var herşeyde bir hayır, 2-3 gündür ne zaman saçım için bi işe kalkışsam elim kolum tutmuyor olduğum yerde kalıyodum demek ki bunu için miş:):))
Aieeeee geçmis olsun canim okuyunca içim kolum bi gicik oldu, insallah tez zamanda iyilesirsin sanssizlik olmus tam ay buyuyen zamanda bosver ozaman ugrasma sagliktan onemli bisey yok
ooofff ben hala sinamekimi yapamadım
yarın bemiks alıp hemen yapmam lazım
kim bilir belkide 1hafta geçikmesi iyi olmuştur haftada 2yapıyordum malum
Canım valla ay büyüormuş saçlar için kür iyi oluyormuş sanırım bu dönemde hemen bence al başla nimetlerinden faydalanalım dört bir yandan hepimiz :)
Hosgeldinsorman hata yap tabiki haftada 1 yeterli gelmiyor ve az once yazina denk geldim 8nci kurde birakicam yazmistin sakin birakma tam uzama zamanina denk geliyor cunku, uzat sureyi arayi sonra verirsin cunku uzama olmuyor pek arada ayrica sanslisin 10 nisan 25 nisan arayi sinameki icin en dogru zaman bunu iyi degerlendir canim
Kemik iligi tamamda ayi yagina cok sasirdim acikcasi, ama 5 yillik kuaforunse vardir bi bildigi benim saçlarimda oyleydi 1 senede 5santim uzardi herhalde en fazla bakimlari sIklastirarak uzatiyorum artik, icinde kaldiysa bir dene emin degilsen sinamekinin ilk turunu bitir oyle al derim canim, bu arada bakiminda cok guzel yalniz 3tane bemiks kirmana gerek yok 1tane kir yeter canim zaten saçimiz yarisini anca emiyordur bakimlarimizin harcama sonraki bakima kullanirsin, karanfili hic bilmiyorum canim denemedimkolay gelsinnn [/QU:)
tesekkur ederım bana sınamekıyı daha fazla kullanma gazını verdın valla o yeter:) hadı bakalım hepımıze topluca kolay gele ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?