Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şimdi saçıma röfle yaptırmaya gidiyorum bakalım nasıl olcak uzamazsa bizde kısaltırızDDDDDDDD
inanmıyoooorrmm hemen foto koy liitfeen çok merak ederim çok yakışacak snn saçlarına canım hem banada bi fikir olr röfle ve balyajda kararsızım:44:
günaydın kızlarr
ben bugün mecitefendinin saç bakım yağını sürücem
biran önce bitsin istiyorum barcelona veya dax alıcam çünkü
eveeett günümüz gelmiş yahu bende dün geceden zeytintağına sarımsak koymştm malm sinameki malzemelerim bitince on eklerim dedim ama bgüne kısmetmiş akşam yapıcam..aynen bende önümüzdeki ay barcelinoya bi başlayım b ygulamaların hepsini bitirincede çamterebentli şampanım ve dax kalır yada yine barcelino..hadi şifa olsn hepimşize..
benmki bu boyda bile degil

olsn canım moralleri bozmuyorz ööle boydaki saçlar daha çabuk uzyo untma canım ki kür vs de uyglcaksın..

şu an saçımda bakım yağım bekliyorum yıkıcam birazdan
bemiksim bi tane kalmış
yarın eczaneye uğrayayım 2 kutu alayım
nasıl olsa daha uzun süre devam edicez bakımlara

şu an saçımda bakım yağım bekliyorum yıkıcam birazdan
bemiksim bi tane kalmış
yarın eczaneye uğrayayım 2 kutu alayım
nasıl olsa daha uzun süre devam edicez bakımlara

bakalım sarımsağın o muhteşem kokusunu kafamdan nasıl atacam bugün neyse değerlendirelim bu günleri..b arada ben yakınıyorum ama kırıklarımda azalmaya başladı hadi hayırlısı

bakalım sarımsağın o muhteşem kokusunu kafamdan nasıl atacam bugün neyse değerlendirelim bu günleri..b arada ben yakınıyorum ama kırıklarımda azalmaya başladı hadi hayırlısı
senn saçların ne güzel olmuşşş yakınma canım

senn saçların ne güzel olmuşşş yakınma canım

sağol canım seninki bnedende güzel.. bi kere bulaştım ya istediğimi elde etmeden rahat vermem kendime b turumda saçma sapan oldu mecbur şu iki kürü de yapıp bitiricem ve 2.tru yapacam 2.turda kararsızdım ama artık gerektiğini biliyorum..

aynen bende 2 tur yapıp bırakcam

olsn canım moralleri bozmuyorz ööle boydaki saçlar daha çabuk uzyo untma canım ki kür vs de uyglcaksın..[/QUOTE]

ya bu boyda hiç uzamıyo sanki 1.5 ayı geçti uzama yok

15 kasım da çektim bu fotoyu hala böyle 3.kürümü yaptım geçen . şu kürler bitsin tekrar çekip eklicem bakalım sinemaki nekadar etkilicek benm saçı

işte bu da benim saçlar.

kaban vardı üstümde bi düzgün durmadı saçım yarısı bi yerde :S karışık bide.

ufff:26:

Kizlar tam olarak boyu belli olmuyor ki
Keske arkadan cekseydiniz :26:

Su an kafamda bakım yağı var benim :)

benmki bu boyda bile degil

üzülme canımmm... benim erkek gibi kesilmiş saçlarım vardı bi ara kuaföre azcık kes dedim bol kat verdi kısacık yaptı o gün ağlamaktan canım çıkmıştı

sonra üstüne kaç kez uzattım gene uzar inş.

kökü bizde ama haklısın bazen umutsuz oluyor insan uzayacağını bile bile.

hatta bazen saçım kısalıyo mu yaaa diye bile düşündüğüm olur durduk yerde nasıl kısalcaksa

bu çok enteresan bi psikoloji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…