Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım seninde sonucun çok iyi hep böyle devam etsin inş..bu arada yağları filan çok yapıp yorma saçını bence en azından birini 2hafta yap bi hafta yapma sonra diğerini yap böle değiş tokuş bi şekilde ilerlet saç yoruluncada bişeye benzemiyo bu sefer normal uzama süresini aksatır kötü olur.. bu arada canım kurban bayramından bigün önce yani arefe gecesi şu renge boyadım koyu kahve bu bnm saçlarımda açık bi renktir normalde şimdi rengi tarif edemiyorum bikaç boya gerekir doğal rengim için..neyse bayram sabahı kalktım baktım siyah olmuş resmen depresyona girdim ve şu renge boyadım belki biraz açsn diye onuda bulup eklicem

canım şimdi resim bulamadım ama kumral a boyadığımı çok iyi hatırlıyorum a plus varya dandik bi marka evde onu bulunca onunla yaptım hemen gördüğün gibi epey uğraştırdı beni..bunlardan öncede yazın küllü kumral yaptım kendi saçım gibi durdu sanki pek anlayamadım bi değişim bihafta sonra loreal excellance ın koyu sarı doresini yaptım hemen hemen bu tonu yine ööle elde ettim şimdi saçımdaki ondan birazcık koyu ama..snn saç rengin ne tam olarak canım

daha benim saçlar bu boyda ufffff.........

cnm skldı şuan

hayıııırrr moral bozmak yok sen kürlerini yap bak nasıl 2buçuk 3ayda göğse iniyo o saçlar..tamda bu boydaki saçlar uzuyo çabucak inan bana canım devam et sen küre bakıma

Canım benim saç rengim maalesef kestane yanınca bu renge boyamak zorunda kaldım... Yazın karamel boyatmıştım sinameki rengini açtı aaa rengi açıldı dedim bende açayım küllü kumral yapayım sen misin yapan.... Açıcı saçımı berbat etti.. Çikolata kahveye boyadım kendim ,olmadı tabiii saçlarım yanık alaca bulaca oldu.. Sonra bu saçı nasıl kurtarayım dedim en iyisi Brezilya fönü yaptırayım ... Saçlarım Mısır püskülü gibi oldu... Sütten hizasındaki saçlarımı ensemde kestirdim kestaneye boyattım şimdi tövbeeeeeeeee asla dokunmam artık.... Ama senin saçın maşallah ne güzel benim ünv saçlarım gibi .. Allah nazarlardan saklasın...rengini merak ettim ondan sormuştum... Saçımın rengi ile oynayamam çünkü çok yanık bir an önce uzatıp yanıkları kestirmem lazım....

hayıııırrr moral bozmak yok sen kürlerini yap bak nasıl 2buçuk 3ayda göğse iniyo o saçlar..tamda bu boydaki saçlar uzuyo çabucak inan bana canım devam et sen küre bakıma

ayyy inşallah cnm .. ağzından bal damlıyo

neyse ben kaçar kızlar iyi geceler.

yarına saçlarımız biraz daha uzamış olur inşallah

Benim saçlarımda bu boyda moralini bozma canım benim... Uzayacak inşallah saçlarımız... XAyx canım yaaaa ne güzel moral veriyorsun gerçekten göğsümüze iner mi bu saçlar.... Çok mutlu ettin beni....

Bu renge bayıldımmmm ben bu renk istiyordum ama kestane yaptık maalesef olmadı bu renk çünkü ben çikolata kahve boyayıp rezil etmiştim saçımı (((

Kızlar çok öpüyorum sizi .... Kafamda yılan yağı var yıkamam lazım iyi geceler , tekrar görüşmek üzere.....

inşallah canım neyse üzme kendini bu denemelerin olmasa aklın orda kalırmış hiç değilse yaptın ve şimdi tövbe bidaha ellemem diyosn bu hepsinden güzel bi adım saçını uzatmandan bile..nedense biz bayanlar 3 5yıkama sonra akıp gidecek olan boyanın bu gerçekliğini hep unutarak boyarız ve devamı hiç kesilmez o akar öbürüne boyanır sonra öbürüne bu döngü bööle döner gider..valla ben ööle özlüyorumki kendi saçımı o yüzden epeydir boyayı unutmuştum sadece uçlara ışıltı filan verdiriyodm kızıldır sarıdır filan ööle geçiştirdim ama bu sene gene gidip tüm saçı boyadım ama bnmde tövbe artık malesef o resimde görülen saçlar ööle kalmıyo kataloglardaki gibi..akınca beter oluyo inanırmısın bu boyayı yaptığım günden beri hergün ayrı bi renkle gezdim desem yeridir devamlı akıp durdu çünkü anlayacağın onca yıl durdum bu kısa sürede boyaya doydum artık kendi saçımla devam edicem ama ne yalan söleyim mart yada nisana istediğim şekle kavuşursa bu saç bi krepe balyaj düşünüorum..gene durmuyorm yerimde

Benim saçlarımda bu boyda moralini bozma canım benim... Uzayacak inşallah saçlarımız... XAyx canım yaaaa ne güzel moral veriyorsun gerçekten göğsümüze iner mi bu saçlar.... Çok mutlu ettin beni....

iner canım bak görürsün sizin işiniz en fazla 3aylıktır saçınızın boyu uzamaya çok müsait çünkü emin olun kızlar..
mesela o boyda olduğu zaman hani belirsizdir deriz ya şekil almaz uzunmu kısamı belli değil deriz sonra unuturuz gider uzar o saç hemencecik bilmem anlatabildimmi demek istediğimi ama gerçekten ööle 3ay sonra görüşürüz

Canım benim dokunma bırak doğal renginde kalsın...benim tepemde aklar var fazla değil ama gözüme batıyor baoyatıveriyorum bıraksam göze batmaz ama ben rahat durmuyorum ... Doğal rengine bırakacağım bende ak mak umurumda değil, çünkü saçlarıma baktıkça kahroluyorum... İnşallah senin dediğin gibi uzarda yanıkları gider bende rahat ederim...sende dokunma lütfen maşallah saçların çok güzel allahım nazarlardan esirgesin@@@@@@@@@@ bu arada bazen bazı kelimeleri yanlış yazabiliyorum ıpad klavyem İngilizce kusura bakma canım .....

vaaayy ıpad klavyenide yiriiim olsun canım sorun değil gayet güzel ve bi o kadarda doğru yazıyosn valla..evet şu kafamdaki boya akarsa kurtuluciiim kendi saçlarımı özledim valla sende bana iyi moral verdin sağol tşk ederim saçım uzun ama arada gözümün önünde olunca budayasım geliyo birazcık kırık vardaa az biraz toparladım biraz daha ihtiyacım var bakiim neler yapabilirsem artık..

günaydın kızlarr
ben bugün mecitefendinin saç bakım yağını sürücem
biran önce bitsin istiyorum barcelona veya dax alıcam çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…