Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Küre bugüne kadar bepanthen katmadım hiç canım. Şimdi şampuana ekledim 1 ampul. Evde bemiks harici bi de B12 vitamini var sadece onu mu ekleyim yoksa 2 bepanthen mi olsun? Yoksa hepsi mi(2 bepanthen 1 B12 ampulü) olsun :44:

1e 1 kat sen gene canım çok karışmasın ya yetiyo ztn her türlü

çok olmasa da uzamış bence, sağlıklı da görünüyor.

maşallah cnmm

ama benim içim gitti şuan

çok olmasa da uzamış bence, sağlıklı da görünüyor.

tşklr canım çok bi zaman geçmedi aslında arada 2kür filan var..bide biri dalgalı biri düz saçımın bakalım ilerleyen zamanlarda gene foto eklerim bu sefer düzeltip koyucam onuda dalgalıyla kolay ayırt edilmiyor..:126:

bildiğim kadarıyla böyle uzun saçlar kısa saçlara göre daha yavaş uzuyor cnm:26: yani ben öyle biliyorum belli bi uzunluğa geldiği için.

mesela ayda 4 değil de 2 cm uzayacaktır bundan sonra.

ama bildiğimi paylaştım yanlış da olabilir

maşallah cnmm

ama benim içim gitti şuan

canım çoook tşk ederim çok uzun bi süre yok aralarında 1 2kür filan diyeyim..nedense eklemek istedim sanki düz halini görmek isteyen bi arkadaş vardı diyede aklımda kalmış ama :26: neyse tekrar eklediğimde düz hallerini karşılaştırırz artık..umudu ve istikrarı elden bırakmıyoruz bu bizim sloganımız artık :) saçlarımızı arada görüp arada umursamıcaz ama tabiki bakımları kürleride ihmal etmicez ve bi süre sonra baktığımızda ne kadarda uzamış diyerek gerçekleri görücez:))hepimizee uuuppuuzun saçlar diliyorum..:115:

yok canım ne yazıkki bende bu gerçeği biliyorum uzun olan saç artık pek tepki göstermiyo uzama konusunda hatta beni yadırgayanlar oldu haklı olarak saçım ztn uzun diye ama istediğim bi boy var nacizane bende ona ulaşmaya çalışıyorum sinamekiyi filan yapma sebebimde bu aslında yoksa uğraşmazdım ama bakalım istediğim boya bi karış var tabi kat gibi bişilerde var onlarda saçımla uyumlu bi boya ulaşırlarsa tmmdır sonra sadece bakımı işte..kolay gelsin hepimize :)

herkes farklı boyda seviyor tabiki.yadırgancak bişey yok

boşver..

saçların hızlı tepki vermezse üzülme diye söyledim

xAyx saçlarına bayıldımmmmm maşallahhhhh benden sana nazar boncuğu@@@@@@@@@@@@ maşallah çok güzel ve uzamış bence... Sinameki haricinde bir bakım kullanıyor musun ??? Ben sinamekiyi bir kez ve barcelino yağını haftada iki kez kullanarak bir buçuk ayda 3 cm uzattım.. Foto ekleyeceğim ama sanırım yüz mesajım olmadan olmuyor sanırım.... Bariz uzadı ama çünkü 24 Ekim'de neşemde kestirmiştim şimdi omuzlarımda....

Alexsus sen sinameki ile birlikte hangi bakımları kullandın çok güzel uzamış saçların maşallah@@@@.....

xAyx canım saçların boyamı boya ise sen mi boyuyorsun , kuaför mü ??? Numarası kaç desem çok mu soru sormuş olurum :)))

Teşekkür ederim. Esmerkraliçeye yazmıştım, kopyalıyorum:

sinameki asıl malzeme diyelim, ben kürün içine başka yağlar da katıp kullandım. şampuana sarmısak eklemek yerine ben sarmısaklı zeytinyağ hazırladım. kürün içine sarmısaklı zeytinyağı, badem, susam, hindistancevizi, kaktüs ve yılan yağı ekliyorum. şu an 2. tur sinameki yapıyorum, e vitamini de eklemeye başladım, ilk turda yoktu. bir de aklıma geldikçe karanfilli su fısfıslıyorum. bu hafta da palmer's hair success diye bir krem kullanmaya başladım, eğer işe yarıyorsa da onun henüz bir etkisi olmamıştır henüz.

bu kadardı galiba. bir de şampuanıma bal ekledim.

bir de yazmayı unutmuşum, biotin ve omega3 kullanıyorum.

Alexsus sen sinameki ile birlikte hangi bakımları kullandın çok güzel uzamış saçların maşallah@@@@.....

herkes farklı boyda seviyor tabiki.yadırgancak bişey yok

boşver..

saçların hızlı tepki vermezse üzülme diye söyledim
yok haklısın canım ama bu kış bunla uğraşmaya karar verdim maksimum ne kadar uzatabilirsem devam edicem bişelere hayırlısı artık..yazada kendi haline bırakıcam bide sinameki güzelde onarıyo onu sevdiğimden uğraşmak istedim inş hepimize yaptığımız herşey şifa olur isteğimize ulaşırız..

nasla çoook tşk ederim mutlu oldum valla bu yorumunu görünce dediğim gibi çok olumlu yorumlar beklemiyodm aslında çünkü aradan sadece 1 2kür kadar geçmiş oldu..şuanda yaptığım sadece sinameki kürüm var kürün dışına çıkmadım pek ekstra evigen ve bepanten ampüllerden kattım onlarıda yanlış olmasın 4. 5.kürde filan katabildim ama onların uzatmadan çok onarım amaçlı olduğunu düşünerek eklemiştim..ayrıyeten bioblas sarmaşık özlüyü kullanıyorum 2.şişem bu ilkine bemiks kırmıştım bu ikinci şişeye de bepantenle evigen kırdım yine 1er tane ama sen ooo çok güzel yağdı oydu buydu kullanıyosn senin daha iyi sonuç alacağın belli şimdiden..saçların sağlıklı uzar bnm mesela kırıklarım çok ama tövbeliyim kestirmeye istediğim boya gelecekki sonra belki uçlardan..bide bnm bu halim kırık saç uzamaz diyenlere örnek olur bnm saçlarım 1yıldır bu şekilde uzuyo zira :) bu arada sinameki bitince barcelinoya başlamayı düşünüyorum malum 15tane yağ var içinde ve hiç olumsuz yorum görmedim..senin elde ettiğin sonucada çok sevindim foto beklerim uygun bi zamanda :)

xAyx canım saçların boyamı boya ise sen mi boyuyorsun , kuaför mü ??? Numarası kaç desem çok mu soru sormuş olurum :)))
yok estağfurullah canım sor tabi..ama bnm bu akmış hali malum sinameki açıyo..yalnız bnm saçımda iki boya var pek boyayla uğraşmam bu yaz ve bayram zamanı birazcık uğraştım ben boyadım evde şimdi netten resimleri bulup ekleyim tonların adını unuttum yanlış olmasın cnm biraz bekleticem ksb:115:

Çok teşekkür ederim alexsus...diğer sayfalara bakmamıştım , baksaydım keşke seni yormazdım... Çok güzel uzamış saçların maşallah doğal sanırım parlak ve gür duruyor, benim saçlarım yandı ensemde kestirdim şimdi omuzlarımda kür sayesinde.. Bir buçuk ayda üç cm uzamış inşallah böyle devam eder... Ben bioblasın saç uzatan şampuanını aldım bugün içine bemiks ve evigen iğne ile badem yağı kattım.. Artık bu şampuanını kullanacağım... Ayrıca haftada iki kez yılan yağı ve badem yağını karıştırarak yaptığım karışımı kullanacağım haftada bir gün de sinameki yapıyorum zaten... Geçen hafta yaklaşık üç aydır görmediğim bir arkadaşımı gördüm saçları sanırım 7-8cm uzamıştı yazın kısaydı çünkü sordum yılan yağı ve badem yağını haftada bir kez kullanmış çok güzel uzatmış bende şimdi kafamda bekliyorum ilk bugün başladım ... İnşallah karşılığını alırım... Tabi ki hepimiz emek veriyoruz inşallah saçlarımız çoookkkk uzar ve savura savura gezeriz... :)))

Son düzenleme:
canım ben de belimdeki saçlarımı yaprandığı için kısacık kestirmiştim 1,5 sene önce. keşke kestirmeden bu kürleri bilseydim de kestirmeden bakımla toparlardım diyorum şimdi. saçımda boya yok, en azından uzayana kadar da boyamayı düşünmüyorum. fön, düzleştirici falan da kullanmıyorum. yıpratmak bir yana, boya ve düzleştiricinin uzamasını yavaşlattığını düşünüyorum. benim de hedefim yaz kadar devam edip inşallah belime doğru yaklaşan saçlar. foto koyarsan seviniriz, hepimize motivasyon oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…