Küre bugüne kadar bepanthen katmadım hiç canım. Şimdi şampuana ekledim 1 ampul. Evde bemiks harici bi de B12 vitamini var sadece onu mu ekleyim yoksa 2 bepanthen mi olsun? Yoksa hepsi mi(2 bepanthen 1 B12 ampulü) olsun :44:
kızlar çok alakasız olucak ama birşey sormak istiyorum
evigen e vitamini
bemiks b vitamini
bephanten ne vitamini :26:
kızlar bende gene duramadım bi foto ekleyim dedim herkes uzamış diyo saçıma bide sizlerin yorumunu almak istedim..mavi olan son çekildiğim tabi saçımın biri dalgalı biri yarı düz yarı dalgalı gibi o yüzden waaooww gibi bi tepki beklemiyoruım ama yinede merak ettim söleyeceklerinizi..şimdiden tşk..bu arada 7.kürümü yapamadan malzemelerimin bi kısmı bitti sanırım bu son iki kürü zeytinyağıyla yapmak zorunda kalıcam ha tabi bemiksimde yokhayırlısı
Eki Görüntüle 577752 Eki Görüntüle 577774 Eki Görüntüle 577789
esmer kraliçe karışıklık oldumesajım alexus aydı
kızlar bende gene duramadım bi foto ekleyim dedim herkes uzamış diyo saçıma bide sizlerin yorumunu almak istedim..mavi olan son çekildiğim tabi saçımın biri dalgalı biri yarı düz yarı dalgalı gibi o yüzden waaooww gibi bi tepki beklemiyoruım ama yinede merak ettim söleyeceklerinizi..şimdiden tşk..bu arada 7.kürümü yapamadan malzemelerimin bi kısmı bitti sanırım bu son iki kürü zeytinyağıyla yapmak zorunda kalıcam ha tabi bemiksimde yokhayırlısı
Eki Görüntüle 577752 Eki Görüntüle 577774 Eki Görüntüle 577789
çok olmasa da uzamış bence, sağlıklı da görünüyor.
bugün tam 3 ay oldu kürlere başlayalı. omzumdan belime kadar uzama olmadı tabii ama buyrun
Eki Görüntüle 577657
tşklr canım çok bi zaman geçmedi aslında arada 2kür filan var..bide biri dalgalı biri düz saçımın bakalım ilerleyen zamanlarda gene foto eklerim bu sefer düzeltip koyucam onuda dalgalıyla kolay ayırt edilmiyor..:126:
maşallah cnmm
ama benim içim gitti şuan
bildiğim kadarıyla böyle uzun saçlar kısa saçlara göre daha yavaş uzuyor cnm:26: yani ben öyle biliyorum belli bi uzunluğa geldiği için.
mesela ayda 4 değil de 2 cm uzayacaktır bundan sonra.
ama bildiğimi paylaştım yanlış da olabilir
Alexsus sen sinameki ile birlikte hangi bakımları kullandın çok güzel uzamış saçların maşallah@@@@.....
yok haklısın canım ama bu kış bunla uğraşmaya karar verdim maksimum ne kadar uzatabilirsem devam edicem bişelere hayırlısı artık..yazada kendi haline bırakıcam bide sinameki güzelde onarıyo onu sevdiğimden uğraşmak istedim inş hepimize yaptığımız herşey şifa olur isteğimize ulaşırız..herkes farklı boyda seviyor tabiki.yadırgancak bişey yok
boşver..
saçların hızlı tepki vermezse üzülme diye söyledim
xAyx saçlarına bayıldımmmmm maşallahhhhh benden sana nazar boncuğu@@@@@@@@@@@@ maşallah çok güzel ve uzamış bence... Sinameki haricinde bir bakım kullanıyor musun ??? Ben sinamekiyi bir kez ve barcelino yağını haftada iki kez kullanarak bir buçuk ayda 3 cm uzattım.. Foto ekleyeceğim ama sanırım yüz mesajım olmadan olmuyor sanırım.... Bariz uzadı ama çünkü 24 Ekim'de neşemde kestirmiştim şimdi omuzlarımda....
yok estağfurullah canım sor tabi..ama bnm bu akmış hali malum sinameki açıyo..yalnız bnm saçımda iki boya var pek boyayla uğraşmam bu yaz ve bayram zamanı birazcık uğraştım ben boyadım evde şimdi netten resimleri bulup ekleyim tonların adını unuttum yanlış olmasın cnm biraz bekleticem ksbxAyx canım saçların boyamı boya ise sen mi boyuyorsun , kuaför mü ??? Numarası kaç desem çok mu soru sormuş olurum :)))
Çok teşekkür ederim alexsus...diğer sayfalara bakmamıştım , baksaydım keşke seni yormazdım... Çok güzel uzamış saçların maşallah doğal sanırım parlak ve gür duruyor, benim saçlarım yandı ensemde kestirdim şimdi omuzlarımda kür sayesinde.. Bir buçuk ayda üç cm uzamış inşallah böyle devam eder... Ben bioblasın saç uzatan şampuanını aldım bugün içine bemiks ve evigen iğne ile badem yağı kattım.. Artık bu şampuanını kullanacağım... Ayrıca haftada iki kez yılan yağı ve badem yağını karıştırarak yaptığım karışımı kullanacağım haftada bir gün de sinameki yapıyorum zaten... Geçen hafta yaklaşık üç aydır görmediğim bir arkadaşımı gördüm saçları sanırım 7-8cm uzamıştı yazın kısaydı çünkü sordum yılan yağı ve badem yağını haftada bir kez kullanmış çok güzel uzatmış bende şimdi kafamda bekliyorum ilk bugün başladım ... İnşallah karşılığını alırım... Tabi ki hepimiz emek veriyoruz inşallah saçlarımız çoookkkk uzar ve savura savura gezeriz... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?