ben bir kapak mecitefendi saç bakım yağı ile bir kapak zeytinyağını karıştırıp sürdüm yumuşacık oldu saçlarımmohooo 2 3 saat girmedim konu almış başını gitmiş
naber kızlar nasıl gidiyo kimler bugün neler yaptı malum yağ günü
ben sarımsak atmıştım zeytinyağına dünden bgün on sürdüm saç diplerime 2 3saat sonra yıkıcam sizler neler yaptınız?
ben bir kapak mecitefendi saç bakım yağı ile bir kapak zeytinyağını karıştırıp sürdüm yumuşacık oldu saçlarımm
4.lavantamıda içtim
kaldı 11 günn
sonunda :))
Eki Görüntüle 578429 Eki Görüntüle 578432 Eki Görüntüle 578433
nisan - temmuz - ve bugün 16 aralık
not: temmuz ve aralık ayı içerisinde 3 parmak kuaförde 1 parmak da kendim evde kesmiştim :) ( aslında kuaförlerin kısa kes anlayışı hep uzun olmuştur ama o gün adamın başının etini yemiştim aman kısa kes aman uzamıyor zaten vs ölelikle dediğim ölçüde kesmişti) . temmuzdan sonra hiç resim çekmedim ve tam net tarihi hatırlamıyorum ama bakımları bırakmıştım tekrar başladım . ama fark ettimde bakımları bıraktıktan sonra saçlar iyice toplarmış kendini .. yani dinlendirmek iyi geldi galiba .
maritsa keşke saçlarım seninkiler kadar olsaydı şuan..
...
bu arada benim saçım önden daha uzun duruyo :) küt olduğundan mı ne bilemedim tam:26:
sonunda :))
Eki Görüntüle 578429 Eki Görüntüle 578432 Eki Görüntüle 578433
nisan - temmuz - ve bugün 16 aralık
not: temmuz ve aralık ayı içerisinde 3 parmak kuaförde 1 parmak da kendim evde kesmiştim :) ( aslında kuaförlerin kısa kes anlayışı hep uzun olmuştur ama o gün adamın başının etini yemiştim aman kısa kes aman uzamıyor zaten vs ölelikle dediğim ölçüde kesmişti) . temmuzdan sonra hiç resim çekmedim ve tam net tarihi hatırlamıyorum ama bakımları bırakmıştım tekrar başladım . ama fark ettimde bakımları bıraktıktan sonra saçlar iyice toplarmış kendini .. yani dinlendirmek iyi geldi galiba .
valla gayet güZel canım tebrikleraralarda kesilmesine rağmen iyi uzamışlar..bi süre dinlendirme iyi geliyo evet devam et canım kolay gelsin..
öncelikle çookk teşekkürlerrrrrvalla canım temmuz resminden sonra inan bana hiç uzamıyorlar gibi geliyodu hatta hep ağlanıp duruyorum uzamıyor die . bugün resme baktıktan sonra ben bile şaşırdım hiç bu kadar beklemiyordum yani eski resimler olmasa ben hala ağlanıp dururdum .
ayrıca belirtmeyi unuttum nisandan önce de bakım öyküsü var saçın tabi o süre içerisinde yanan bir saç ve kötü kesim . işte bende inatla sabırla uzatmaya çalıştım . o günden sonra hiç kuaföre kestirmek ve rengini açtırmak için gitmedim . en son kırılmalar başlayınca mecbur gidip kestirdim işte. içim gidio rengini değiştirmek için ama daha çok zaman var . tabi cesaret edebilirsem takrar :) uzatmaya çalışmanın da böle bi kötü etkisii var. ya yanarsa o kadar emek boşa gider die :)
canım evet saçların çok güzelmiş bu arada yüzün de :) şu kısa olan modelde yakışmıştır sana belli..küre devam et 5.kürden sonra kendini belli ediyo sinameki sanada yarayacaktır..saçın zamıycak bi boyda değil inan bana bnm resimleri gördünmü bilmiyorm ama saçım zn istediğim bi boy var ona ulaşmaya çalışıyorm..tahmin edersinki bnmkinin boyunu uzatmak daha büyük sorun bi süre sonra uzama yavaşlıyo bide saçın bazı dönemleri var bnu kendinde farketmişsindir ztn mesela birden alır gider birdende olduğu yerde kalır..ama şuan avantajın çok dediğim gibi kürüne devam et canım etkisini göreceksin..ekstra kullandığın bişiler var mıydı
şuanda extra sadece şampuanıma sarımsak koydum bugün tekrardan birazda bal.ama buaralar sinemakiden başka bişe yapmıyorum cnm.saol begendigin için benm bu saçım en son hali kalçama degmek üzereydi ama malesef gitti güzelim saçlar.o birden uzaması, yavaşlaması falan biliyorum galiba bende yavaş uzadıgı bi dönemdeyim.3.krdeyim inş dedigin gibi 5.ten sonra uzamaya başlar.kısa saçı hiç yakıştırmıyorum kendimevalla o yüzden ekledigim resmdebile yüzümü kapattım
ayrıca belirtmeyi unuttum nisandan önce de bakım öyküsü var saçın tabi o süre içerisinde yanan bir saç ve kötü kesim . işte bende inatla sabırla uzatmaya çalıştım . o günden sonra hiç kuaföre kestirmek ve rengini açtırmak için gitmedim . en son kırılmalar başlayınca mecbur gidip kestirdim işte. içim gidio rengini değiştirmek için ama daha çok zaman var . tabi cesaret edebilirsem takrar :) uzatmaya çalışmanın da böle bi kötü etkisii var. ya yanarsa o kadar emek boşa gider die :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?