Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eki Görüntüle 578252 bu da benm eski güzel saçlarım bu saçlarımı geri istiyorum

canım evet saçların çok güzelmiş bu arada yüzün de :) şu kısa olan modelde yakışmıştır sana belli..küre devam et 5.kürden sonra kendini belli ediyo sinameki sanada yarayacaktır..saçın zamıycak bi boyda değil inan bana bnm resimleri gördünmü bilmiyorm ama saçım zn istediğim bi boy var ona ulaşmaya çalışıyorm..tahmin edersinki bnmkinin boyunu uzatmak daha büyük sorun bi süre sonra uzama yavaşlıyo bide saçın bazı dönemleri var bnu kendinde farketmişsindir ztn mesela birden alır gider birdende olduğu yerde kalır..ama şuan avantajın çok dediğim gibi kürüne devam et canım etkisini göreceksin..ekstra kullandığın bişiler var mıydı

ohooo 2 3 saat girmedim konu almış başını gitmiş
naber kızlar nasıl gidiyo kimler bugün neler yaptı malum yağ günü
ben sarımsak atmıştım zeytinyağına dünden bgün on sürdüm saç diplerime 2 3saat sonra yıkıcam sizler neler yaptınız?

uğurböcüüüüümmmm ! hani nerde yeni saçların çook merak ediyorm ekle lütfen foto:108:

ben bir kapak mecitefendi saç bakım yağı ile bir kapak zeytinyağını karıştırıp sürdüm yumuşacık oldu saçlarımm
4.lavantamıda içtim
kaldı 11 günn

ben bir kapak mecitefendi saç bakım yağı ile bir kapak zeytinyağını karıştırıp sürdüm yumuşacık oldu saçlarımm
4.lavantamıda içtim
kaldı 11 günn

oohhh yarasın :) ben malesef bugünlerde tam züğürt kaldığım için zeytinyağı-sarımsak ikilisini denemiş oldum du bakalım nolacak lavantadan memnun kalırsan haber et şekerim..

sonunda :))

nisan - temmuz - ve bugün 16 aralık

not: temmuz ve aralık ayı içerisinde 3 parmak kuaförde 1 parmak da kendim evde kesmiştim :) ( aslında kuaförlerin kısa kes anlayışı hep uzun olmuştur ama o gün adamın başının etini yemiştim aman kısa kes aman uzamıyor zaten vs ölelikle dediğim ölçüde kesmişti ) . temmuzdan sonra hiç resim çekmedim ve tam net tarihi hatırlamıyorum ama bakımları bırakmıştım tekrar başladım . ama fark ettimde bakımları bıraktıktan sonra saçlar iyice toplarmış kendini .. yani dinlendirmek iyi geldi galiba .

valla gayet güZel canım tebrikler aralarda kesilmesine rağmen iyi uzamışlar..bi süre dinlendirme iyi geliyo evet devam et canım kolay gelsin..

maritsa keşke saçlarım seninkiler kadar olsaydı şuan..

...

bu arada benim saçım önden daha uzun duruyo :) küt olduğundan mı ne bilemedim tam:26:

Tatlım benimki ne ki .onca bakım yapıyoruz ,yaza kadar 12 cm uzar diye tahmin ediyorum saçların :)
Ayda 2 cm uzasa ,6 ayda 12 cm eder .

Mutlaka dediğim yağı al güzelim

Wow :) 8_9 ayda baya uzamış .

ayrıca belirtmeyi unuttum nisandan önce de bakım öyküsü var saçın tabi o süre içerisinde yanan bir saç ve kötü kesim . işte bende inatla sabırla uzatmaya çalıştım . o günden sonra hiç kuaföre kestirmek ve rengini açtırmak için gitmedim . en son kırılmalar başlayınca mecbur gidip kestirdim işte. içim gidio rengini değiştirmek için ama daha çok zaman var . tabi cesaret edebilirsem takrar :) uzatmaya çalışmanın da böle bi kötü etkisii var. ya yanarsa o kadar emek boşa gider die :)

valla gayet güZel canım tebrikler aralarda kesilmesine rağmen iyi uzamışlar..bi süre dinlendirme iyi geliyo evet devam et canım kolay gelsin..

öncelikle çookk teşekkürlerrrrr valla canım temmuz resminden sonra inan bana hiç uzamıyorlar gibi geliyodu hatta hep ağlanıp duruyorum uzamıyor die . bugün resme baktıktan sonra ben bile şaşırdım hiç bu kadar beklemiyordum yani eski resimler olmasa ben hala ağlanıp dururdum .

evet resim eklemek iyi oluyo bende o yüzden her gördüğüme sölüyorm foto ekle diye çünkü burdaki kızlardan iyi yorumlar alınca insan mutlu oluyo dahada çok azmediyo bu sefer..senin saçların iyi uzamış valla epey bi olaylar atlatmışın ama artık iyi devam eder bence..kolay gelsin canım bundan sonrası dahada kolay olacak..

Evde değildim konu almış başını gitmisss :)) cok guzel uzamis saclariniz :)) toplu cevap verym dedim

2 gün önce sinameki yapmıştım, akşam akşam üşenirdim zaten :26: ben de kozmik günler kaçmasın diye palmer's kremimi sürdüm, sabaha yıkarım artık.

redfruits saçların kestirmene rağmen çok güzel uzamış. Bazen bana da öyle hiç uzamıyor gibi geliyor ama fotoğraflar uzadığını gösteriyor ve motive ediyor insanı :)

şuanda extra sadece şampuanıma sarımsak koydum bugün tekrardan birazda bal.ama buaralar sinemakiden başka bişe yapmıyorum cnm.saol begendigin için benm bu saçım en son hali kalçama degmek üzereydi ama malesef gitti güzelim saçlar.o birden uzaması, yavaşlaması falan biliyorum galiba bende yavaş uzadıgı bi dönemdeyim.3.krdeyim inş dedigin gibi 5.ten sonra uzamaya başlar.kısa saçı hiç yakıştırmıyorum kendime valla o yüzden ekledigim resmdebile yüzümü kapattım

hayır canım moralini bozmaya hiç gerek yok..bu arada senin saçların uzuyacak bi boyda ben uzun saçın uzaması daha zor demek istemiştim.. kür dediğim gibi etkisini bikaç kür sonra gösterecek ve dediğim gibi foto eklemeye devam et sende buraya eklediğinde uzadığını farkedeceksin canım insanın fotoyu buraya koyması bile yeterli oluyor bizlerin yorumuda ayrı bi motive oluyo tabi..devam et canım herşeye şimdilik çok şey kullanmasan iyi ztn saçın alışmasıda kötü bi durum sonra uzamak için tüm bakımları istemesin..şimdilik yaptığın şeyler güzel ve yeterli kolay gelsin canım inş uzuyacak saçların..

Maşallah nasıl güzel uzamış @@@@ benim öykümde böyle yanık saçlar kısalık kesim ve şimdi uzatmaya çalışıyorum rengini bile değiştirmiyorum korkumdan.... Redfruits benim saçımda aynen senin gibi birinci fotonda ki gibi kesimi vardı şimdi ikinci fotodaki gibi sinameki kürünü tam anlamıyla bir defa kullandım daha önce düzensiz kullanmıştım ... Senin fotodaki gibi kestirdim ilk foto.. Hemen Sinamekiye başladım iki hafta sonra kürüm bitecek altıncı kürdeyim... Bir buçuk ayda ikinci foton gibi oldu .. Sanırım üçüncü fotodaki boya Mart ayında gelir diye düşünüyorum.... Beni acayip motive ettin teşekkür ederim sana ... Ben foto ekleyemiyorum mesaj sayım dolmadığı için... İnşallah eklerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…