hayır canım moralini bozmaya hiç gerek yok..bu arada senin saçların uzuyacak bi boyda ben uzun saçın uzaması daha zor demek istemiştim.. kür dediğim gibi etkisini bikaç kür sonra gösterecek ve dediğim gibi foto eklemeye devam et sende buraya eklediğinde uzadığını farkedeceksin canım insanın fotoyu buraya koyması bile yeterli oluyor bizlerin yorumuda ayrı bi motive oluyo tabi..devam et canım herşeye şimdilik çok şey kullanmasan iyi ztn saçın alışmasıda kötü bi durum sonra uzamak için tüm bakımları istemesin..şimdilik yaptığın şeyler güzel ve yeterli kolay gelsin canım inş uzuyacak saçların..
ohooo 2 3 saat girmedim konu almış başını gitmiş
naber kızlar nasıl gidiyo kimler bugün neler yaptı malum yağ günü
ben sarımsak atmıştım zeytinyağına dünden bgün on sürdüm saç diplerime 2 3saat sonra yıkıcam sizler neler yaptınız?
Eki Görüntüle 578251 15 kasım da çektim bu fotoyu hala böyle 3.kürümü yaptım geçen . şu kürler bitsin tekrar çekip eklicem bakalım sinemaki nekadar etkilicek benm saçı
Canım benim her iki saçında yakışmış bence benim saçımda şuna tam böyle Kesimiyle rengiyle... Uzun saçlarında güzelmiş ama bu da güzel canını sıkma uzar kökü bizde ne de olsa :)))) bende foto ekleyeceğim ama mesajım dolsun diye bekliyorum... Yaza kadar bayağı uzatırız.. Çünkü bu kür gerçekten etkili.....
bugün gıttim kuaföre röfle yaptırmaya noldu dersınız saçlarım yandı ve mecburen kısacık ögrencı sasçı gıbı kestırmek zorunda kaldım(((( desem ne dersiniz......:))))))))))))
bugün gıttim kuaföre röfle yaptırmaya noldu dersınız saçlarım yandı ve mecburen kısacık ögrencı sasçı gıbı kestırmek zorunda kaldım(((( desem ne dersiniz......:))))))))))))
okumaya başlayınca vah bahtsız arkadaş diodum ki neyseki sonu güzel bitti:):):):)
korktum bir anbugün gıttim kuaföre röfle yaptırmaya noldu dersınız saçlarım yandı ve mecburen kısacık ögrencı sasçı gıbı kestırmek zorunda kaldım(((( desem ne dersiniz......:))))))))))))
evet canım sonu çok mutlu bitti tam istedıgım gıbı bi röfle elde ettım sonunda harıka oldu yanı aklımdakının aynısı.............platıne yakın ama platıne kadar açmadı çünkü platın gıbı yapsam bı kaç yıkamaya beyaz olur dedi şimdi bi kaç yıkamada açılır platın olur dedi çok mutluyum bi de mavı su aldım kuaför satıyomus fönden önce sıktı saclarıma öyle güzel tarandı ki nerden alabılırım dedım satıyorum dedı 15 tl ye de onu aldım...
fotograf makınamla foto cektım ama pc ye atamıyom yapabılırsem şimdi foto eklerım yoksa sabah makıneyı bulup koyarım...
resm küçük ama üstüne tıklayınca büyüyo
evet canım sonu çok mutlu bitti tam istedıgım gıbı bi röfle elde ettım sonunda harıka oldu yanı aklımdakının aynısı.............platıne yakın ama platıne kadar açmadı çünkü platın gıbı yapsam bı kaç yıkamaya beyaz olur dedi şimdi bi kaç yıkamada açılır platın olur dedi çok mutluyum bi de mavı su aldım kuaför satıyomus fönden önce sıktı saclarıma öyle güzel tarandı ki nerden alabılırım dedım satıyorum dedı 15 tl ye de onu aldım...
fotograf makınamla foto cektım ama pc ye atamıyom yapabılırsem şimdi foto eklerım yoksa sabah makıneyı bulup koyarım...
yüz güzel olunca birçok şey yakışır tabi..
fotograf makınamla cektım atamıyorum yazmısım telefonumla cektım atamadım yanlış yazmısım makına kayıp arkadaslar nerdeyse artık evın hangı köşesınde.....
rica ederim canım burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz..emin ol sende farkedeceksin gelişmeleri inş eskisi gibi uzayacak saçların..biliyorum uzun saç daha zor uzuyo bizamndan sonra duruyo.dedigin gibi kısa saç daha çabuk uzuyor olablir bende olmadıgı için bilmiyorum.s bekliyorum inş eskiden oldugu gibi birden uzamaya başlıcak.ara ara koyucam resmleri buraya çekip cnm çok sagolçböyle bile moral oluyosun.
Canımmm benimmmm nasılsın ?? Bugün birşey yapmadım ben ... Dün yılan yağı ve badem yağı karışımı sürmüştüm saçıma bugün boş:))) hürremle birlikte çarşambaları sinameki yapıyorum... Ben zeytinyağlı sarımsak karışımı kullanamıyorum korkumdan ya kokarsa ... Üçe gidince kokarsa diye çok korkuyorum sen kokusunu nasıl gideriyorsun ??? Kokmuyor mu???
Bu arada benim saçım rengi kesimi ve boyu ile redfrutis arkadaşım ile aynı , ilk fotodaki gibiydi kesimi ve uzunluğu şimdi ikinci fotodaki gibi ... Çok motive oldum valla yaza kadar epey uzar göğüs hizama gelir ... Uçlarında yanlarda üç parmaklık yanıklar var onlarıda kestiririm ohhhhh yaza mis gibi saçlara girerim sanırım değil mi??? çok mutluyum çokkkkk ....
rica ederim canım burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz..emin ol sende farkedeceksin gelişmeleri inş eskisi gibi uzayacak saçların..
uzasın saglıklı kırıksız uzasın inş.uzun saçlı olan arkadaşlarında kırılmasın yıpranmasında hepimiz uzatıp dalgalandıralım şu yaramaz saçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?