Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biliyorum uzun saç daha zor uzuyo bizamndan sonra duruyo.dedigin gibi kısa saç daha çabuk uzuyor olablir bende olmadıgı için bilmiyorum.s bekliyorum inş eskiden oldugu gibi birden uzamaya başlıcak.ara ara koyucam resmleri buraya çekip cnm çok sagolçböyle bile moral oluyosun.

Canımmm benimmmm nasılsın ?? Bugün birşey yapmadım ben ... Dün yılan yağı ve badem yağı karışımı sürmüştüm saçıma bugün boş:))) hürremle birlikte çarşambaları sinameki yapıyorum... Ben zeytinyağlı sarımsak karışımı kullanamıyorum korkumdan ya kokarsa ... Üçe gidince kokarsa diye çok korkuyorum sen kokusunu nasıl gideriyorsun ??? Kokmuyor mu???

Bu arada benim saçım rengi kesimi ve boyu ile redfrutis arkadaşım ile aynı , ilk fotodaki gibiydi kesimi ve uzunluğu şimdi ikinci fotodaki gibi ... Çok motive oldum valla yaza kadar epey uzar göğüs hizama gelir ... Uçlarında yanlarda üç parmaklık yanıklar var onlarıda kestiririm ohhhhh yaza mis gibi saçlara girerim sanırım değil mi??? çok mutluyum çokkkkk ....

Eki Görüntüle 578251 15 kasım da çektim bu fotoyu hala böyle 3.kürümü yaptım geçen . şu kürler bitsin tekrar çekip eklicem bakalım sinemaki nekadar etkilicek benm saçı

Canım benim her iki saçında yakışmış bence benim saçımda şuna tam böyle Kesimiyle rengiyle... Uzun saçlarında güzelmiş ama bu da güzel canını sıkma uzar kökü bizde ne de olsa :)))) bende foto ekleyeceğim ama mesajım dolsun diye bekliyorum... Yaza kadar bayağı uzatırız.. Çünkü bu kür gerçekten etkili.....

ay kötümüyüm ben bilmiyorum ama böle saç boyu bana yakın arkadaşları okuyunca burda daha çok motive oluyorum aslında isterim herkez saçını istedigi kadar uzatsın ama sanki bu halimi daha çok anlıyo saçı bu boylarda olanlar.herkez yakıştıgını söylüyo ama uzun saç hastasıyım saçlarımda okadar güzelken bu hale gelince insanın piskolojisini çok etkiliyo.inş hepberaber uzatalım saçlarımızı.üzmesinler bizi .

valla burda bu yorumları okuyunca insan kendini iyi hissedio.saolun hepniz. buyrun sçlarmı açamıyorum bile hep böyle toplu duruyo kucagında çocuk olan benm buarada:)

Eklentiler

• $03122012008.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
bugün gıttim kuaföre röfle yaptırmaya noldu dersınız saçlarım yandı ve mecburen kısacık ögrencı sasçı gıbı kestırmek zorunda kaldım(((( desem ne dersiniz......:))))))))))))

bugün gıttim kuaföre röfle yaptırmaya noldu dersınız saçlarım yandı ve mecburen kısacık ögrencı sasçı gıbı kestırmek zorunda kaldım(((( desem ne dersiniz......:))))))))))))

okumaya başlayınca vah bahtsız arkadaş diodum ki neyseki sonu güzel bitti:):):):)

okumaya başlayınca vah bahtsız arkadaş diodum ki neyseki sonu güzel bitti:):):):)

evet canım sonu çok mutlu bitti tam istedıgım gıbı bi röfle elde ettım sonunda harıka oldu yanı aklımdakının aynısı.............platıne yakın ama platıne kadar açmadı çünkü platın gıbı yapsam bı kaç yıkamaya beyaz olur dedi şimdi bi kaç yıkamada açılır platın olur dedi çok mutluyum bi de mavı su aldım kuaför satıyomus fönden önce sıktı saclarıma öyle güzel tarandı ki nerden alabılırım dedım satıyorum dedı 15 tl ye de onu aldım...
fotograf makınamla foto cektım ama pc ye atamıyom yapabılırsem şimdi foto eklerım yoksa sabah makıneyı bulup koyarım...

negüzel ben röfleyi çok tehlikeli buluyorum böyle bidefada istdigi gibi memnun ayrılan arkadaşlar adınada çok seviniyorum. güle güle kullan cnm

fotograf makınamla cektım atamıyorum yazmısım telefonumla cektım atamadım yanlış yazmısım makına kayıp arkadaslar nerdeyse artık evın hangı köşesınde.....

rica ederim canım burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz..emin ol sende farkedeceksin gelişmeleri inş eskisi gibi uzayacak saçların..

evet canım işte bööle umutlu ve mutlu bayanlar istiyoruz burda :) çook güzel çok hoşuma gitti bu durumun..hatta bence yaza daha fazlasıyla gireceksin sizin saçlar birden kendini bırakacakmış gibi geliyo bana valla..bu arada dün yapmanda iyi olmuş canım kozmikbakıma göre 15inde başlamış yarın gece yarısından sonraya kadar devam ediyodu yağ günü sen tam gününde yapmışsn yani..şifa olsun canım sarımsaktan bende korktum bugün yaptım şimdilik bişi yok ama sen yinede tedbir olarak lavanta yada menekşe yağı filan ekleyebilirsin sarımsaklı olan uygulamalarına kokusunu çok iyi yok ediyor bilgin olsun şekerim :)

bende bugün bakım yağı yapmıştım
kozmik bakım günlerine giriyormuş çok sevindimmm

şu bakım günleri nezaman bitio biliyomusunuz kızlar.bugünlerde bitiodu galiba ben perşembe cuma bakım yaptım şugünlerde yapsak daha etkili olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…