Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız röfle yaptırmaya gidiyom diye yazmışın bütün gün seni bekledim valla senin saçına çok hoş olacak kaldırabilecek güzel bi rengi vardı saçının bu arada yüreğim ağzıma geldi kestirdim diyince moralinin çok bozuk olabileceğini düşündüm bende bi ara çöküşe geçtim neyseki şakaymış ohhhhhh dedim bu arada bnm kuaförüm o mavi suyu 30a kakalamıştı bana lanet olası sen gene iyi almışın evet hadi noluur foto bekliyom yaa çok merak ediyorum canım

bunu bende biliyorum canım ama hiçbiryerde görmedim
aslında tam olarak aradğm şey düzleştiricen önce saça sıkılan tarzda birşey

ben bi sitede bulmuştum canım şuan hatırlamıyorum hangisiydi :44: almak istersen bakar bulurum yine..bu arada sprey tarzı bişi duyarsamda gene haber veririm sana canım

ben bi sitede bulmuştum canım şuan hatırlamıyorum hangisiydi :44: almak istersen bakar bulurum yine..bu arada sprey tarzı bişi duyarsamda gene haber veririm sana canım
iyi olur canım teşekkür ederim

ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
uyurken saçlarımız biraz daha uzasınnnnnnnnnn

bende yine sinemakimi yapsam ya. perşembe yapmıştım en son kürü ilk defa bir hafta yerne beklemeden 4gün sonra mı yapsam 4.kürü

Aynen bende açtım boyadım açtım boyadım yandı saçlarım... Hımmm 6 ayda çok ii uzamış .. Ara verdin mi yani sekiz haftalık kür yapıp iki hafta dinlendiriyoruz ya saçı ,sen bu arada ara verdin mi??? Ara verince yani üç ara versek bir buçuk ay kaybımız var,ikişer aydan üç kez kürü uygulasak yedi buçuk ay yapıyor üç kür zamanı.... Sen ardı ardına altı ay boyunca mı yaptın ??? Anlayamadım da:))) teşekkür ederim...

bende yine sinemakimi yapsam ya. perşembe yapmıştım en son kürü ilk defa bir hafta yerne beklemeden 4gün sonra mı yapsam 4.kürü

aslında vitamin günü değil ama yap canım bişi olmaz sonuçta saç bakım günü işte hem bu günlere uymuş da olursun..bnmde yarın sinameki ama bence bu hafta içi perşembeye cumaya denk gelir gene sinameki günüde :44: kararsızım ama yarın yapıcam ztn malzemelerimde eksik takviye bişelerle ne kadar olursa artık:31 son 2kür.....

canım fotogrf mak yok kayıp oglan nereye attıysa? bunlar telle anca oldu sabakleyin bularııımm..........

haylaza bak tmm şeker ztn bu saatte uğraşma yarın gündüz gözüne çeker koyarsın hem daha ne fotolar eklicez Allahın izniyle buraya :))

hangi malzemen eksikki? .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…