evet canım sonu çok mutlu bitti tam istedıgım gıbı bi röfle elde ettım sonunda harıka oldu yanı aklımdakının aynısı.............platıne yakın ama platıne kadar açmadı çünkü platın gıbı yapsam bı kaç yıkamaya beyaz olur dedi şimdi bi kaç yıkamada açılır platın olur dedi çok mutluyum bi de mavı su aldım kuaför satıyomus fönden önce sıktı saclarıma öyle güzel tarandı ki nerden alabılırım dedım satıyorum dedı 15 tl ye de onu aldım...
fotograf makınamla foto cektım ama pc ye atamıyom yapabılırsem şimdi foto eklerım yoksa sabah makıneyı bulup koyarım...
AMİNNNN !! :)rica ederim canım burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz..emin ol sende farkedeceksin gelişmeleri inş eskisi gibi uzayacak saçların..
uzasın saglıklı kırıksız uzasın inş.uzun saçlı olan arkadaşlarında kırılmasın yıpranmasında hepimiz uzatıp dalgalandıralım şu yaramaz saçları
şu bakım günleri nezaman bitio biliyomusunuz kızlar.bugünlerde bitiodu galiba ben perşembe cuma bakım yaptım şugünlerde yapsak daha etkili olur belki
canım 15inde başlamış 18i 02.48e kadar devam ediyo yani yarın gece 2.48e kadar istediğinizi yapabilirsiniz hepimize şifa olsun..
AMİNNNN !! :)
bide bende koca bi AMİNNNN.
canım 15inde başlamış 18i 02.48e kadar devam ediyo yani yarın gece 2.48e kadar istediğinizi yapabilirsiniz hepimize şifa olsun..
ay sevindim valla:) yarında bişe bulup yapim ben :) piskolojikte olsa etkilesin beni:)
ısıya karşı koruyucu ürün arıyorum hanımlar ben
bunu bende biliyorum canım ama hiçbiryerde görmedimtam olarak istediğin şeye uygun mu bilmem ama almayı düşündüğüm bi üründe şu canım bi topikte görmüştüm bi araştır Eki Görüntüle 578686
yarın 2.kürümü yapacağım umarım...
bunu bende biliyorum canım ama hiçbiryerde görmedim
aslında tam olarak aradğm şey düzleştiricen önce saça sıkılan tarzda birşey
iyi olur canım teşekkür ederimben bi sitede bulmuştum canım şuan hatırlamıyorum hangisiydi :44: almak istersen bakar bulurum yine..bu arada sprey tarzı bişi duyarsamda gene haber veririm sana canım
Ben varım ! =)
Ama mesaj sayımı yükseltmem gerekiyor sanırım. Ha ayrıca 6 ay boyunca Sinameki Kürü yaptım,fakat 3 aydır yapamıyorum. Saçlarım platindi ve mavi ekstrem boya kullanıyordum. Ardından koyu kumral yaptım. Sonra Sonbahar kızılına boyadım, yetmedi Alevli bi adı olan renge boyadım. Tabi sıkıldım ve dönmek için küllü açık kumrala boyadım ardından da koyu kahveye boyadım. Bunca işlemden sonra çooook kısa kestirdim,hafif uzayınca maşa yapıyordum. Bir seneye yakın rahat bıraktım saçlarımı. Sonra bu bakımı gördüm. Yaptım ve kaç santim bilmiyorum ama kahküllerimden ölçebiliyorum tam tamına 7 parmak uzadı saçlarım 6 ayda. Tabi hiç bir işlem yapmadım,jöle falan dahi sürmedim bu 6 ayda. Şimdi birazcıcık açmak istiyorum saç rengimi ama bu bakım çok güzel nemlendiriyor. Başlamam gerek tekrar. Sadece tek başıma yapmak zor geliyor. Böyle yaparsak iyi olur diye düşünüyorum =)
bende yine sinemakimi yapsam ya. perşembe yapmıştım en son kürü ilk defa bir hafta yerne beklemeden 4gün sonra mı yapsam 4.kürü
yaaa çook dadlıııgüle güle kullan canım bide boydan görem de gözlerim bayram etsin herzaman çektiğin gibi çekip koy foto böcüümm
canım fotogrf mak yok kayıp oglan nereye attıysa? bunlar telle anca oldu sabakleyin bularııımm..........
aslında vitamin günü değil ama yap canım bişi olmaz sonuçta saç bakım günü işte hem bu günlere uymuş da olursun..bnmde yarın sinameki ama bence bu hafta içi perşembeye cumaya denk gelir gene sinameki günüde :44: kararsızım ama yarın yapıcam ztn malzemelerimde eksik takviye bişelerle ne kadar olursa artık:31 son 2kür.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?