Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen gerçektende cok acayip bisey yani epilasyondada faydasini cok goruyorum herkese tavsiye edilirrr :)

Aynen gerçektende cok acayip bisey yani epilasyondada faydasini cok goruyorum herkese tavsiye edilirrr :)

Canım siz bu konuda iyice uzamanlaşmışsınız :D kozmik tarihler vs geçmiş sayfalarda gördüm ama nerden baktığınızı anlayamadım bide onun sitesini alayım mı sizlerden :)
Hatta bu konuyu tariflerle birlikte tüm detayların olacağı bi tek sayfada toplasak daha iyi mi oolur ki acaba tarifler vs araştırayım derken bütün sayfaları okumak zorunda kalıyor yeniler ( ki bende yeni sayılırım nerdeyse bütün sayfaları okudum ancak hepsini karıştırdım :) ).
Böyle bir toparlayıcı sayfa yapsak mı ?

canım google a kozmikbakım yaz ilk çıkan sayfaya (blog) gir
orda herşey var epilasyondan tutda beslenme cilt ve saç bakımı..

Tatlim guzel olur aslinda 600 sayfa olmus yenilemek iyi fikir ama bilemedim.. arkadaslarin fikrini almak gerekir

Kozmik bakimi suradan takip edebilirsin Kozmik Bakım

Sinameki icin EEEEENNN onemli zaman protein gunleri ve su anda 8 mayisa kadar protein ve vitamin gunu yani sinamekilenebilirsin :16: zaten hersey yaziyor orada mutlakaa takip et

Ben yaptim sinamekimi acayip kasiniyorum suan rahatsiz bile oldum yani o derece :32:

ben de ilk zamanlar kendime kızardım
al gene kestin kısacık bıraktın diye
sadece 2defa gününe uyup kestim ve şimdi o kadar uzun ki
kürün 3ayda vereceği etkiyi verdi bana resmen
ha tabi kürü yabana atmıyorum haftada 2yaptığım için onun da etkisi çok muhakkak

Şu kesim günü gelsede aldırsam kırıkları ya O.o artık kürleri 1 hafta dolmasa da kozmik bakıma göre yapıcam zaten 8i doldurdum kalanlarıda öyle yapayım :D Az önce şampuan aldım 10 bitki özlü, kokusuna bayıldım cok seviyorum böyle ot cicek kokularınıııı, içine 2 bepanthen 2 tanede evigen kattım yarında çam terebentin alayım bari -.- sen naptın balım aldın mı hap ?

aslında kozmik bakım sinameki için de özel günler veriyor ama
kesinlikle vitamin günlerini de değerlendirmeli
ben de yarın bemiks alıcam hemen bikaç gündür yapamıyorum yerimde duramaz oldum :1:

Şu kesim günü gelsede aldırsam kırıkları ya O.o artık kürleri 1 hafta dolmasa da kozmik bakıma göre yapıcam zaten 8i doldurdum kalanlarıda öyle yapayım :D Az önce şampuan aldım 10 bitki özlü, kokusuna bayıldım cok seviyorum böyle ot cicek kokularınıııı, içine 2 bepanthen 2 tanede evigen kattım yarında çam terebentin alayım bari -.- sen naptın balım aldın mı hap ?

yok anacım nerdee yarın alıcam dersten sonra
şampuanın kokusunu duyar oldum birden :1: inşallah iyi gelir canımcım
bencede kozmiğe uy iyi olur..kesim günü gelince haber edicem
aslında saç boyamak için elverişli günler ve normalde boyama zamanı olduğunda kesim günü de oluyo
ama bu sefer detay olarak verilmemiş kesim yapabilirsiniz diye sanırım 2 3güne de kesim günü gelicek
beklemedeyim

yok anacım nerdee yarın alıcam dersten sonra
şampuanın kokusunu duyar oldum birden :1: inşallah iyi gelir canımcım
bencede kozmiğe uy iyi olur..kesim günü gelince haber edicem
aslında saç boyamak için elverişli günler ve normalde boyama zamanı olduğunda kesim günü de oluyo
ama bu sefer detay olarak verilmemiş kesim yapabilirsiniz diye sanırım 2 3güne de kesim günü gelicek
beklemedeyim

Bende bakıyorum kozmik bakıma hergün, burdan alışkanlık oldu :D Kestirsemde içim rahatlasa böyle huzursuz oluyorum, saçım bu yüzden kısa zaten azcık kırık olsun kimsede görmüyo kırıkları herkes yok diyo ama benim içim hep huzursuz :D

Bende bakıyorum kozmik bakıma hergün, burdan alışkanlık oldu :D Kestirsemde içim rahatlasa böyle huzursuz oluyorum, saçım bu yüzden kısa zaten azcık kırık olsun kimsede görmüyo kırıkları herkes yok diyo ama benim içim hep huzursuz :D

senin saçında kırık yoktu ki canımcım
kırık olsa uçları beyaz beyaz durur çünkü saçın koyu renkti en son gördüğümde
kesersen de çok az kes bari kafana da çok takma bebişim
ben epeydir barışık yaşıyodum kırıklarla ama röfleden sonra anam ağlayınca gözüm döndü kestim
ama iykide kesmişim epey yaradı bak işime

senin saçında kırık yoktu ki canımcım
kırık olsa uçları beyaz beyaz durur çünkü saçın koyu renkti en son gördüğümde
kesersen de çok az kes bari kafana da çok takma bebişim
ben epeydir barışık yaşıyodum kırıklarla ama röfleden sonra anam ağlayınca gözüm döndü kestim
ama iykide kesmişim epey yaradı bak işime

Kesince uzama hızlanıyomuş gibi geliyo bana ya saçma ama.. :D İyi etmişsin canıımm allahtan o günleri atlattın :O

Balkaniccim bende bugün havuç kürü yapayım diyordum ama o kadarrr yorgun hissediyorum ki kendimi bugün kendimi dinlendiricem :) Bu kozmik sayfaya göre yapayım bari bende 8ine kadar sinameki ise ben yarın bi sinameki yapayım :) Siteyi bi inceleyeyeim birde bi twitter hesabında sürekli güzellik konusunda bilgiler paylaşılıyor ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama bizim uyguladığımız kürler vs de kısa kısa anlatılmış ordanda işimize yarayan şeyler olursa bende burda paylaşırım :)

Kesince uzama hızlanıyomuş gibi geliyo bana ya saçma ama.. :D İyi etmişsin canıımm allahtan o günleri atlattın :O

ben hiç inanmazdım çünkü saçım yıllarca kırık doluyken uzadı
o yüzden kırıklarımla barışıktım saçım kısa da olsa kırıklıydı çünkü
ama şimdi gözümle gördüm ya kesince nasıl uzadığını artık 2ayda bir alıcam azcık
zaten öndeki kısımlarla uzun kısmın arasında 2 3parmak var biraz daha uzasın kesicem
bütün saçım aynı boyda olsun istiyorum

ama şimdi gözümle gördüm ya kesince nasıl uzadığını artık 2ayda bir alıcam azcık
zaten öndeki kısımlarla uzun kısmın arasında 2 3parmak var biraz daha uzasın kesicem

aycım canm senin sacların hep uzun muydu yoksa sonradan mı uzadıı?

ne güzel ya benim katlar arasında cok fark var :(

cchen sen dogum kntrol hapıyla uzatıyodun yanlış hatırlamıyosam . son durum nedir ne kadar uzama var?

Yanlış hatırlamıyosun canım 1 kutu kullandım şampuanım bitince tekrar almadım, bayağı yararını gördüm 1-2 hafta önce fotoğraf eklemiştim ölçmüyorum ama bayağı can geldi saçıma, uzamada oldu ama sinamekide kullandığım için hangisinin sonucu bilmiyorum

Yanlış hatırlamıyosun canım 1 kutu kullandım şampuanım bitince tekrar almadım, bayağı yararını gördüm 1-2 hafta önce fotoğraf eklemiştim ölçmüyorum ama bayağı can geldi saçıma, uzamada oldu ama sinamekide kullandığım için hangisinin sonucu bilmiyorum

ben de çam terebentin koydum şampuanıma ama uzama 1-2 cm oldu. düzenli kullanımda görücem sonucu. dogum kontrol hapı da eklesem mi diyordum. sinameki ile berabr kullanınca dökülmee oldu mu peki?

ben de çam terebentin koydum şampuanıma ama uzama 1-2 cm oldu. düzenli kullanımda görücem sonucu. dogum kontrol hapı da eklesem mi diyordum. sinameki ile berabr kullanınca dökülmee oldu mu peki?

Yok canım dökülmemi ilk kullanımda kesti hap, çok memnundumda öneren arkadaşım bi kutu haplı şampuan kullan bi kutu hapsız dedi ondan bu sefer bende çam terebentin katayım diyorum, senin ne kadar sürede 1-2 cm uzadı ? dökülme sorunun varsa hap onada iyi geliyo dolgunluk yumuşaklık katıyo fotoğrafımı bulursam yine eklerim şimdi :)

aycım canm senin sacların hep uzun muydu yoksa sonradan mı uzadıı?
cancağzım ben eskiden boyunu iyi sanardım da fotolara bakınca nasıl kısa olduklarını gördüm
bide ben durmadım hep kestirdim saçlarımı
ama şöyle söyleyim sinameki yaptığım dönemlerde hep uzamıştır saçlarım
son bikaç aydır da hep böyle uzun
tabi arada delirip kesmezsem :1:
ne güzel ya benim katlar arasında cok fark var :(

asla vazgeçmek yok :20:
unutmaki sinameki önce katları ve ihtiyacı olan kısımları uzatıyo şekerim
buna en iyi örneklerden biri de benim saçımın ilk hallerini hatırlıyosun v şeklindeydi

cCchenim bu arada benim bi haplı bi hapsız şampuan yalan olacağa benziyor :1:
çünkü benim hap ekleyeceğim şampuan 700ml 3aya bitmez anacım :9:

Back
X