Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatlimm ben kurleri sIk yaptigim zaman cok kasiniyorum bence uzamaya isaret ayni agda yapiyorsunda killar cikacagi zaman kasinir ya onun gibi dusun.. Bu arada bak iyikide yorulmussun bugunden itibaren ay 15 gun boyunca büyuyor tam zamaninda basliyorsun :32:

Bende yarin basliyorum havucuma insallah guzel olucak :16:

Gunaydinn rapunzellerrr

Esmerkralicemm cok gecmis olsun cok kotu olmus :50: Bununda bir caresi vardir elbet varmidir yani ? K.K de vardirr gercide bilemedim

Cchencim bende tekrar baslicam zaten saçlarim havuc istiyor ama cok kasiniyorum onuda yapinca iyice kasiniyorum millet bitli sanicak beni ay buyuyunce basla eger istiyorsan cooook daha iyi sonuc alirsin :1:

Geç oldu ama günaydın canııımm :) Ay büyüyünce havuca başlarım o büyüyene kadar elimdeki son bemix'i değerlendiriyim bari boş durmıyım :D Dün voleybolda top sert geldi kemiğim zedelenmiş bugün sardılar tek kolla ne yapabilirsem artık uğraşcam :(

Aieeeee geçmis olsun canim okuyunca içim kolum bi gicik oldu, insallah tez zamanda iyilesirsin sanssizlik olmus tam ay buyuyen zamanda bosver ozaman ugrasma sagliktan onemli bisey yok

Geç oldu ama günaydın canııımm :) Ay büyüyünce havuca başlarım o büyüyene kadar elimdeki son bemix'i değerlendiriyim bari boş durmıyım :D Dün voleybolda top sert geldi kemiğim zedelenmiş bugün sardılar tek kolla ne yapabilirsem artık uğraşcam :(
Çok geçmiş olsun cCchen kendini yorma bence de varsa arkadaş kardeş anne onlardan yardım istersin sıkma canını kimse yoksa ne olsa ay yine büyüyecek :) o zaman yaparsın çok geçmiş olsun tekrar.

Balkanic demek ki var herşeyde bir hayır, 2-3 gündür ne zaman saçım için bi işe kalkışsam elim kolum tutmuyor olduğum yerde kalıyodum demek ki bunu için miş:):))

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun cCchen kendini yorma bence de varsa arkadaş kardeş anne onlardan yardım istersin sıkma canını kimse yoksa ne olsa ay yine büyüyecek :) o zaman yaparsın çok geçmiş olsun tekrar.

Balkanic demek ki var herşeyde bir hayır, 2-3 gündür ne zaman saçım için bi işe kalkışsam elim kolum tutmuyor olduğum yerde kalıyodum demek ki bunu için miş:):))

Aieeeee geçmis olsun canim okuyunca içim kolum bi gicik oldu, insallah tez zamanda iyilesirsin sanssizlik olmus tam ay buyuyen zamanda bosver ozaman ugrasma sagliktan onemli bisey yok

Çok saolun canlarııımm gerçekten sağlıktan önemlisi yook. Kuzeni çağırırım arka sokaktan artık 1 ay herkesin başına belayım :D

Şükür yaptım havuç kürümü saçlarımda şu anda streç filmle sardım bide havluyla üstünü sardım :) Yüzüme de pirinç unu süt gğl suyu maskemi yaptım ohhh :) İnşallahh etki eder ikiside çok ümitliyim yaza kadar küt olacak inşallah diye söyleniyorum hep :) Saçlarımı boyamam lazım ama uzamayı görmek için inat ettim boyamıcam belki havuç kürü biraz turunculuk katar diplere de diye bekliyorum. Yalnız bu kürü haftada kaç kez yapsam gün aşırı yapsam olur mu kızlar çokmu olur iki günde bir havuç kürünü yapsam?

Ohh yarasin canimm, havuc kürun bitene kadar boya vurma gözunu seveyim hatta uzunca bi süre vurma, kürun bittikten sonra illa boya gerekir diyorsan köpuk boyalardan yap 3 aylik biliyorsun onlar, ve yipranmada olmuyor ben oyle yapiyorum artik.

Eger zorlanmazsan 2 hafta boyunca her gun yap canim zaten 2 haftada ay büyüyor tumuyle degerlendirmis olursun zorlanirsan 2 gune bir yap araya sinamekiyide katican cunku :16:

Dayanabildiğim kadar dayanıca boyamamaaya ama 25 mayısta arkadaşın düğünü var mecburen boya yapıcam hangi marka köpük boya kullansam iyi olur? 24ünde boyarım o güne kadar boya sürmeyip bekleyeceğim.

Havuç kürünü her gün yapmaya çalışayım o zaman havuç suyunu bol kaynatıp dolaba koysam 2-3 günlük mesela içine konacak malzemeleri kürü yapacağım zaman ekleyip ekleyip yapsam olmazmı acaba :)) her gün rendele kaynat falan bi üşendim ama taze taze olcaksa öyle de yapmaya çalşırım haftada 1 de sinameki kürü bir günde yağ bakımı :D bu saçlar bunca emeğime uzamazsa saçlarım bana küsmezse ben küseceğim saçlarıma :))

Bu arada kızlar havuç suyunu ne kadar bekletirsem o kadar iyi mi? 3.5 saat oldu yıkayayım mı yoksa yatarken falan 1-2 saat sonra da yıkasam olurmu?

Yok canim soylemistim zaten dolaba koy 3gun ömru var onun, zaten bozuldugunu saçini sertlestirmesinden anlarsin bende oyle oldu cunku 4ncu gun bozuluyor.. yoksa kim ugrasicak her gun her gun 3gune bir yaparsin :)

Insallah uzicak canim yoksa cok mahcup olurum ama ben inaniyorum :12:

Süre icinde sIknti yapma bende bazen 4 saat bazen 1 gece beklettigim oluyordu ama cogu zaman 4 5 saat durdu gece posetle yatamiyorum hasir husur sinir bozucu :1:

Boya icinde bilmiyorum canim saç rengi bölumunde btun sorulara cevap veren bi arkadas var ona sor istersen

Ay Balkanic canım valla söylediklerini bazen tekrar soruyorumdur kusura bakma ama usanmadan cevap verdiğn için de teşekkür ederim :). O kadar yorgun oluyorum ki okuduğumu bırak yazarken ne yazıyordum onu unutuyorum :) O zaman bekletebildiğim kadar bekleteyim. Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah :)
Belki eüer küt olursa saçlarım kendi rengine boyarım bidaha uzun bi süre boyamam bakalım uzasında ona daha karar veremedim. Boyayı 20si gibi araştırmaya başlarım yapıyoruz bari hepsi düzgün olsun bi yandan yapıp bi yandan bozmayayım :):):)

ooofff ben hala sinamekimi yapamadım
yarın bemiks alıp hemen yapmam lazım
kim bilir belkide 1hafta geçikmesi iyi olmuştur haftada 2yapıyordum malum :31:

ooofff ben hala sinamekimi yapamadım
yarın bemiks alıp hemen yapmam lazım
kim bilir belkide 1hafta geçikmesi iyi olmuştur haftada 2yapıyordum malum :31:

Canım valla ay büyüormuş saçlar için kür iyi oluyormuş sanırım bu dönemde hemen bence al başla nimetlerinden faydalanalım dört bir yandan hepimiz :)

Canım valla ay büyüormuş saçlar için kür iyi oluyormuş sanırım bu dönemde hemen bence al başla nimetlerinden faydalanalım dört bir yandan hepimiz :)

öyle valla canım yaa hemen aıcam yarın
bu aralar o kadar yoğunum ki çarşıda olsam bile alamıyorum
bi bakıyorum saat 5olmuş ortada ne eczane kalıyo ne bişi valla
ama yarın almam lazım saçlarım toparlandı ve uzadı yine çook mutluyum
yazın sonuna kadarda uğraşıcam bişilerle bırakmak yok bu işin peşini

Bidaha duymiyim irizcim ask olsun vallahi su saçlar bi uzasinda istersen 1000 soru sor :)

bu arada küt dedin o ne demek bilmiyorum karemi demek ? :26:

Bende baslicaktim bügün havuc yokmus evde hic cikasimda yok bahar yorgunlugu bitirdi beni :1: hindistan ceviizi yagi sureyim bari bos durmak yokkk :32:

merhaba aranıza yenı katıldım ve bi sorum olacaktı: sinemaki kürünü haftada 2 kere yapsam etkisi nasıl olur sizce deneyen yada tavsıyesı olan var mı? :( uzun saclarımı bı sarı renk ugrana yaktım mahfettım smdı omuzlarımda yardımcı olun lutfen

Hosgeldin :-) sorman hata yap tabiki haftada 1 yeterli gelmiyor ve az once yazina denk geldim 8nci kurde birakicam yazmistin sakin birakma tam uzama zamanina denk geliyor cunku, uzat sureyi arayi sonra verirsin cunku uzama olmuyor pek arada ayrica sanslisin 10 nisan 25 nisan arayi sinameki icin en dogru zaman bunu iyi degerlendir canim :3:

Hosgeldin :-) sorman hata yap tabiki haftada 1 yeterli gelmiyor ve az once yazina denk geldim 8nci kurde birakicam yazmistin sakin birakma tam uzama zamanina denk geliyor cunku, uzat sureyi arayi sonra verirsin cunku uzama olmuyor pek arada ayrica sanslisin 10 nisan 25 nisan arayi sinameki icin en dogru zaman bunu iyi degerlendir canim :3:

kuaforumun bı tavsıyesı var aslında sınemakı bıttıkten sonra onu denemeyı dusunuyordum içinde ayı yagı , kemık iliği , ve bıkac yagdan olusan bı kür hazırlamıs 155 lirayada satıyo 5 hafta yetıyormus acıkcası gozumu kırpmadan alasım geldı ayda 1 cm bıle uzamıyor benım sacım eger 2 cm uzunlugu bıle gecmesse gel 1 yıllık bakımını hıc para almadan yapıcam sana burda okadar buyuk kousuyorum dedı ve 5 senedır tanıdıgım bı kuafor :) tesekkurler senın dedıgını yapıcam 8 kür daha yapcaz desene yandım vala ben yalnız ben son bakımda mecıtefendının sac bakım yagından sarımsak yagından cam terebenınden ve 3 tane bemıx kırarak yaptım sımdı buda haftada ıkı yapcam bakım yerıne gecer mı acaba ,,,, karanfıli kaynatıyormusuz ılıklasınca banyo sonrası douyormususz saca ve 30 dk bekletıp sadece su ıle duruluyormusuz . bıde suyunu 5 gun boyunca ıcıcekmısız :) etkılı oldugu soylenıyo
ben ayrıca sampuna sarımsak yagıda boca ettım hadı bakalım ınsanllah gorurum etkısını

Kemik iligi tamamda ayi yagina cok sasirdim acikcasi, ama 5 yillik kuaforunse vardir bi bildigi benim saçlarimda oyleydi 1 senede 5santim uzardi herhalde en fazla bakimlari sIklastirarak uzatiyorum artik, icinde kaldiysa bir dene emin degilsen sinamekinin ilk turunu bitir oyle al derim canim, bu arada bakiminda cok guzel yalniz 3tane bemiks kirmana gerek yok 1tane kir yeter canim zaten saçimiz yarisini anca emiyordur bakimlarimizin harcama sonraki bakima kullanirsin, karanfili hic bilmiyorum canim denemedim :50: kolay gelsinnn :16:

Kemik iligi tamamda ayi yagina cok sasirdim acikcasi, ama 5 yillik kuaforunse vardir bi bildigi benim saçlarimda oyleydi 1 senede 5santim uzardi herhalde en fazla bakimlari sIklastirarak uzatiyorum artik, icinde kaldiysa bir dene emin degilsen sinamekinin ilk turunu bitir oyle al derim canim, bu arada bakiminda cok guzel yalniz 3tane bemiks kirmana gerek yok 1tane kir yeter canim zaten saçimiz yarisini anca emiyordur bakimlarimizin harcama sonraki bakima kullanirsin, karanfili hic bilmiyorum canim denemedim :50: kolay gelsinnn :16:[/QU:)

tesekkur ederım bana sınamekıyı daha fazla kullanma gazını verdın valla o yeter :D :) hadı bakalım hepımıze topluca kolay gele ozaman

Back
X