Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
off kızlar... Ağustos ve Eylül ayında soğan kürü yapmıştım. o iki ay da reglim olması gerektiği gibi geldi. sadece olması gerektiğinden fazla uzun sürerek. yani regli günlerim 5 değil de 7 8 gün sürmüştü. bu ay reglim yok üzerinden de bir hafta geçti. Hamilelik testi negatif. Yurtdışında olduğum için kan testi vermek o kadar da kolay değil bulunduğum bölgede.Ne düşünüyorsunuz. yardımcı olun

Yumurtlama gününden ıtıberen kc gün gectı canım

merhaba arkadaşlar benim tüplerim kapalıydı çok şükür açıldı.ilk adetim bugün geldi ikinci gününden itibaren klomene ve bi kür karışımı yaptırıyorum nasip olursa yarın başlıyorum her ikisinede. bu ay baya yoğun geçecek inşallah Rabbim gönlümüze göre verir

Canım 15 gün geçti ama geçen hafta da ovülasyon testi pick yaptı yani sanırım iki kere yumurtladım bu ikincinde bi şey olmuş olabilir mi ki
Aynen yA ıkıncıde tutmustur yada birincide kuzu sen yınede 3-4 gün gecsın kan testı yap. Yasa bekleyemem dersen smdı de yapabılırsın belkı bırıncıde tutmustur. Çıkmazsa eğer 3-4 gün sonra bıdaha yaparsın ıkıncının ustunden de 11-12 gün gecmısoluyor

Kuzu karısım vs. Kür yapmasan iyi olur aslında klomen cok etkılı ılac cubku o yaptığın şey ile yumurtaları dağa fazla buyutebılırsın. Ben bısey yapmadım bu ay mesala. Ana bu ay gebelık olmazsa sadece soğan kürü yapacam. Ama ilk ay yapma derım sana

kürü yaptırdığım abiye sorucam çok bilgili çünki eğer kullan derse kullanıcam. 40 ot karışımı bi macun yapıyormuş

Yaa inşallah canım ağzın bal yesin çok sabırsız bi süreç insan çok heyecanlanıyor senin durum nasıl canım en yakın zaman da guzel haberler alırız umarım

Yaa inşallah canım ağzın bal yesin çok sabırsız bi süreç insan çok heyecanlanıyor senin durum nasıl canım en yakın zaman da guzel haberler alırız umarım
Rabbim ısteyen herkese nasıp Etsin cok heyecanlı süreç aunen Canım ben klomen tedavısındeyım 10 gün sonra bellı olacak adet olmazsam bakalım Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…