Aslında geç olmuyorsun ki adet 30 hatta 35 üstü olanlar geç oluyor diye biliyorum sen içini ferah tut 18 mm olmuş inşallah devamı da gelir ama ben olsam sadece 3 günle sınırlı kalmazdım her ihtimale karşı bi kaç gün daha mı yapsanBende anlamadım pekte memnun kaldığım söylenemez doktordan ama geç yumurtlama var bende reglim düzensiz 27-28-29-30 günde bir oluyorum bu da yumurtlamamı engelliyor
Ah canım sorma ya , biraz karışık benim durum . Geçen sene miyom olduğunu öğrendim iğneyi bırakıp Doğum kontrole geçtim . İş yerinde de daha 1 senelik çalışan da değildim , kasım ayını doldurmam gerekiyordu özel sağlık sigortasından yararlanmak için (malum 1 sene içinde gebe kalırsam özel sağlıktan yararlanamayacaktım ) bende kasım ayını doldurduktan sonra aralık ayında Doğum kontrolü bıraktım , çalışmalara başladık ama sonra kist derdiyle uğraştım geçiciydi bir ayda temizlendi.. o dönem eşim işsiz kaldı , benimde bölümüm kapandı işten çıkartıldım. Malum karı koca işsiz olunca çocuk Üzerine düşmedik ama yine de korunmadık. Eşim bir ay önce işe girdi tekrar başladık şöyle ki ilişki sonrası ayağa kalkmadım yattım direkt ama olmadı . Şimdi de böyle yapıyoruz bakalım ne olacak . Hayırlısı olsun diyorum ama takmıcam desemde olmuyor takıyorumİnşallah tutar ikimizinkide canım ısteyen herkesınkiSen peki 3 buçuk senede daha yenı mı ıstemeye başladın Nisa’ndan beri mi ıstıyorsunuz onu pek anlamadım
Geçen ay benimde 4 gün geciktikten sonra
Aslında geç olmuyorsun ki adet 30 hatta 35 üstü olanlar geç oluyor diye biliyorum sen içini ferah tut 18 mm olmuş inşallah devamı da gelir ama ben olsam sadece 3 günle sınırlı kalmazdım her ihtimale karşı bi kaç gün daha mı yapsan
Rabbım gonlundekını nasıp etsın canım merak etme sende tedavını olmuşsun ve oluyorsun zaten gerisini Allaha bırak. Bende oyle yaptım 1 buçuk sene oldu daha hamıle kalamadım kımyasal bıle olmadıAh canım sorma ya , biraz karışık benim durum . Geçen sene miyom olduğunu öğrendim iğneyi bırakıp Doğum kontrole geçtim . İş yerinde de daha 1 senelik çalışan da değildim , kasım ayını doldurmam gerekiyordu özel sağlık sigortasından yararlanmak için (malum 1 sene içinde gebe kalırsam özel sağlıktan yararlanamayacaktım ) bende kasım ayını doldurduktan sonra aralık ayında Doğum kontrolü bıraktım , çalışmalara başladık ama sonra kist derdiyle uğraştım geçiciydi bir ayda temizlendi.. o dönem eşim işsiz kaldı , benimde bölümüm kapandı işten çıkartıldım. Malum karı koca işsiz olunca çocuk Üzerine düşmedik ama yine de korunmadık. Eşim bir ay önce işe girdi tekrar başladık şöyle ki ilişki sonrası ayağa kalkmadım yattım direkt ama olmadı . Şimdi de böyle yapıyoruz bakalım ne olacak . Hayırlısı olsun diyorum ama takmıcam desemde olmuyor takıyorum
Bı soru ısaretlerınden kurtul canım bende hergun kendımı yiyordum ama sonunda hormonlarıma baktırdım. Rahım fılmı cektırdım. Esım de sperm test yaptırdı. KafAm ondan sonra cok rahatladı en azından sorunumu öprenmıs oldum artık akışına bıraktım. Sende öyle yapınAslında genelde de biz eşimle iki üç günde bir ilişkiye girerdik , hatta eşimde diyordu , hiç mi denk gelmez diyehani haftada bir falan yapsak neyse de ben daha devamında da yapmayı düşünüyorum zaten kalkmadan beklicem. Olmazsa bebiş , sonraki ay hormon testleri yaptırıcam tsh , lh , prolaktin falan. Umutsuz olmak istemiyorum ama nedense umutsuzlanıyorum bir problem var ki olmuyor diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun Allah nasip etsin isteyen herkese . Üzülüyorum da , gittiğim doktorda herkes hamile elinde ultrason kağıtlarıyla çıkıyorlar , karı koca gülümsüyorlar “acaba cinsiyetini mi öğrendiler “ diye imrenerek bakıyorum , yada “kime benziyor “ diye mi tartışıyorlar diye düşündüm . Sonra eşimle gideceğimiz zamanı hayal ediyorum falan filan işte ... ben böyle olacağını bilmiyordum ilaçları bıraktıktan sonra hemen hamile kalacağıma nasıl inandım bilmiyorumRabbım gonlundekını nasıp etsın canım merak etme sende tedavını olmuşsun ve oluyorsun zaten gerisini Allaha bırak. Bende oyle yaptım 1 buçuk sene oldu daha hamıle kalamadım kımyasal bıle olmadıcok stres yapma ama artık olmayacak dıye akışına bıraktım ben saten de olmuyor yani yapacak bısey yok
Bı soru ısaretlerınden kurtul canım bende hergun kendımı yiyordum ama sonunda hormonlarıma baktırdım. Rahım fılmı cektırdım. Esım de sperm test yaptırdı. KafAm ondan sonra cok rahatladı en azından sorunumu öprenmıs oldum artık akışına bıraktım. Sende öyle yapın
Aynen bu bana da oluyor hem onlar ıcın dua edıyroum hemde cok üzülüyorum gözlerim doluyorHayırlısı olsun Allah nasip etsin isteyen herkese . Üzülüyorum da , gittiğim doktorda herkes hamile elinde ultrason kağıtlarıyla çıkıyorlar , karı koca gülümsüyorlar “acaba cinsiyetini mi öğrendiler “ diye imrenerek bakıyorum , yada “kime benziyor “ diye mi tartışıyorlar diye düşündüm . Sonra eşimle gideceğimiz zamanı hayal ediyorum falan filan işte ... ben böyle olacağını bilmiyordum ilaçları bıraktıktan sonra hemen hamile kalacağıma nasıl inandım bilmiyorum
Daha fazla aratmadan rabbım hepımıze nasıp etsınSağol canım . Bir dahaki ay yaptıracağım testleri bende sorun yoksa eşimde sperm testi yaptıracak. Bir problem yoksa içim rahatlıcak. Malum tüp bebek hem maddi hem manevi yönden zor bir süreç. Ama yine de Allah’ın işine kalmış sonuçta ol derse olur. Dua , bol dua edelim destek olalım birbirimize
Evet ağlamamak için zor tutuyorum kendimi , bir de whatsapp arkadaş gruplarının bebeklerinin fotoğraflarını atınca evet onların sağlıkla büyümesini istiyorum , dualar ediyorum onlara ama bende olmayınca ister istemez kendimi eksik hissediyorum sanki konuşacağımız ortak bir nokta kalmamış gibiAynen bu bana da oluyor hem onlar ıcın dua edıyroum hemde cok üzülüyorum gözlerim doluyor
Benim batt 26 sı ve test yapsam mı diye düşünüyorum ya çıkmassa diye korkuyorumMrb bat 25 bende test aldım yarın sabah yapıcam çok merak ediyorum
AMİN. Doğum yapan her kadın diyor , bu bambaşka bir duyguymuş umarım o bambaşka duyguyu Allah bize de nasip eder.Daha fazla aratmadan rabbım hepımıze nasıp etsıncok güzel bır duygu olsa gerek
Ayy ben test yaptım pozitif çıktı dün yaptımBenim batt 26 sı ve test yapsam mı diye düşünüyorum ya çıkmassa diye korkuyorum
Ne kadar güzel o anı yaşadığıniçin çok şanslısın umarım sağlıklı şekilde ilerler gebeliğinAyy ben test yaptım pozitif çıktı dün yaptım
Geçen ay bu duyguların iki katını yaşadım , hatta bir hafta süren mide bulantısı da dahi. Erken gebelik testi yaptım benimki negatif çıktı . Umarım sizin bebişiniz vardır , kesinlikle regl tarihinin geçmesini bekleyin derim biliyorum beklemek çok zor :) Bende bekleyememiştim ama en azından regl gecikmesinden sonra test yaparsanız daha sağlıklı olur .Merhaba kızlar bata son 3gün ve kasıklarımda batma baş agrısı dizlerim de sızı lar var böyle yaşayıp gebe kalan oldu mu ki yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Ayy ben test yaptım pozitif çıktı dün yaptım
Ne kadar güzel o anı yaşadığıniçin çok şanslısın umarım sağlıklı şekilde ilerler gebeliğin
Ya ne güzel maşallah , Allah bizede yaşatsın bu duygularıAyy ben test yaptım pozitif çıktı dün yaptım
Ben hiç test yapmıyorum 11ay boyunca sadece 2kez yaptım oda ilk başlardaki heyecan ve cahillikten kesin olur gözüyle baktıgım içinoyüzden yapmıyorum adetim 11gün gecikmesine ragmen yapmadım doktorabile gitmedim geçen ayGeçen ay bu duyguların iki katını yaşadım , hatta bir hafta süren mide bulantısı da dahi. Erken gebelik testi yaptım benimki negatif çıktı . Umarım sizin bebişiniz vardır , kesinlikle regl tarihinin geçmesini bekleyin derim biliyorum beklemek çok zor :) Bende bekleyememiştim ama en azından regl gecikmesinden sonra test yaparsanız daha sağlıklı olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?