Nasıl bir karışım aktar mı yaptı canım?kürü yaptırdığım abiye sorucam çok bilgili çünki eğer kullan derse kullanıcam. 40 ot karışımı bi macun yapıyormuş
aktar olarak değil canım bitki evi diye geçiyor içinde 40 tane bitki var dedi bazı bitkileri söylüyor ama çoğunu söylemiyor. 1 kg kavanoza yapıp veriyor. sadece gebelik için macun tarzı bişeyler yapıyor. ben tesadüfen tanıştım iyikide tanışmışım zaten. baya konuştum en güzel lafı biz vesileyiz Rabbim nasip ediyor dedi.Nasıl bir karışım aktar mı yaptı canım?
Güzel haberlerle gel kuzu ben 10 Kasım senden 5 gün sonraKızlar merhaba benimde 27 haziranda düşüğüm oldu ve şuan bebek istiyoruz bat5 kasım takvime göre. Benimki takvimle pek uyumlu gitmiyor 1 2 gün falan erken yada geç olabiliyor bu ay ovulasyon testi yaptım 19unda pik olmuştu değerlendirdik şimdi sabırsızlıkla 5 kasımı bekliyorum
Benimde adst tarihim 26 ekim hamilelik belirtin varmiİnşallah canım beklemede olanlardanım bendedüzensiz adetlerim benm 27sine bekliyorum ama hep 1 hafta geç olur. Ama bu ay ilk kez adet bittkten bi süre sonra göğüs ağrım başladı yumurtlama zamanıydı sanırım. İlk kez böyle bir şey oldu hayırlısı bakalım
Benimde 4 gun var erken test yapmak istemiyorum benimde 7. Ayım cevrem artik soruyor insallah dillerini sustururuz canım hayirlisi olsunKizlar ben bu ay sogan kuru yaptim ve 7 aydir gebelik olmadigi icin beklendiye girmedim ama adetime 7 gun falan varken sabahin korunde ogurerek uyandim kosarak banyoya gittim midem cok bulaniyodum ama sadece oguruyodum hayta aglama durumuna geldim sonraki cok bel agrisi cektim kimseylede paylasmak istemiyorum cevremde artik kafayi yiycem adetime smdi 4 gun kaldi 25 sinde ekimin ne diyosunuz beklemelimiyim
Dayanamadim yaptim canim malesef tek cizgi ama arkadasim erken diyor kizi yapmama ama dayanamiyorum yaBenimde 4 gun var erken test yapmak istemiyorum benimde 7. Ayım cevrem artik soruyor insallah dillerini sustururuz canım hayirlisi olsun
Senindemi 4 günün var adetine ben 26 da adet olcagimDayanamadim yaptim canim malesef tek cizgi ama arkadasim erken diyor kizi yapmama ama dayanamiyorum ya
Senindemi 4 günün var adetine ben 26 da
Benimde 25 de ama 26sini bekliyorum canim bakalim insallah hayirli haberini alirim
Ah ah inşallah inşallah senin yumurtlama ne zamandı nasıl takip ettin neler yaptın anlatsanaGüzel haberlerle gel kuzu ben 10 Kasım senden 5 gün sonraikimiz de güzel habe alırız ınsssallh Ama cok korkuyorum hıc umudum yok gibi
Canım ben femera kullandım bu ay ilk oluyor. 18 ekımde doktora gittim yumurtan 15 mm olmus dedi ve gün aşırı ılıskı dedi . Bende dıger gün yani ayın 19 unda ovulasyon testi yaptım koyu çıktı yanı yumurtlamaAh ah inşallah inşallah senin yumurtlama ne zamandı nasıl takip ettin neler yaptın anlatsana
Canım ben femera kullandım bu ay ilk oluyor. 18 ekımde doktora gittim yumurtan 15 mm olmus dedi ve gün aşırı ılıskı dedi . Bende dıger gün yani ayın 19 unda ovulasyon testi yaptım koyu çıktı yanı yumurtlamaO gunde. Beridir gün aşırı degerlendırmedeyım 26 sına kadar dedi doktorum böyle hıkayem
[/QUOE]
Benimde 19unda olmuştu koyu acaba bende 26sina kadar devam edeyim mi
canım senin herşey güzel geliyor kulağa bu ay güzel haberleri alırsın inşCanım ben femera kullandım bu ay ilk oluyor. 18 ekımde doktora gittim yumurtan 15 mm olmus dedi ve gün aşırı ılıskı dedi . Bende dıger gün yani ayın 19 unda ovulasyon testi yaptım koyu çıktı yanı yumurtlamaO gunde. Beridir gün aşırı degerlendırmedeyım 26 sına kadar dedi doktorum böyle hıkayem
Ay ınsallh canım yacanım senin herşey güzel geliyor kulağa bu ay güzel haberleri alırsın inş
İnşallah olurİnşallah bu ay olacak kızlarDua dan başka yapacağımız bısey yok.
Hayırlı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah .Kızlar hamileyim galiba regl gecikmesinin 4.gunu
Inşallah rabbim yüzümüze bakar da olur isteyen herkesin doktor sadece 3 gün önermiş bana biraz az gibi geldi tabi bilmiyorum sebebini ama hani genelde de 5 gün falan söylerlerİnşallah olur ♥
Bizde nisandan beri korunmuyoruz (3.5 yıllık evli 30 yaşındayım 2 sene aylık iğne , 8 ay Doğum kontrol hapı kullandım.) reglimin 11.gününde doktora gittim . Yumurta küçüktü 13.gününde yine gittim biraz büyümüştü . Dün 15.gün yine gittim 18mm olmuş , pazartesi ve Çarşamba ilişkiye gir , ama her ihtimale karşı Perşembe’de gir dedi. Bakalım kısmet inşallah olur ama nedense olmayacakmış hissi . Geçen ay regl olacağımı bile bile test almıştım erken gebelik testi , regl de düzensizdir benim . Bu yüzden bu ay doktor kontrolündeyim.
İnşallah tutar ikimizinkide canım ısteyen herkesınkiİnşallah olur
Bizde nisandan beri korunmuyoruz (3.5 yıllık evli 30 yaşındayım 2 sene aylık iğne , 8 ay Doğum kontrol hapı kullandım.) reglimin 11.gününde doktora gittim . Yumurta küçüktü 13.gününde yine gittim biraz büyümüştü . Dün 15.gün yine gittim 18mm olmuş , pazartesi ve Çarşamba ilişkiye gir , ama her ihtimale karşı Perşembe’de gir dedi. Bakalım kısmet inşallah olur ama nedense olmayacakmış hissi . Geçen ay regl olacağımı bile bile test almıştım erken gebelik testi , regl de düzensizdir benim . Bu yüzden bu ay doktor kontrolündeyim.
Bende anlamadım pekte memnun kaldığım söylenemez doktordan ama geç yumurtlama var bende reglim düzensiz 27-28-29-30 günde bir oluyorum bu da yumurtlamamı engelliyorInşallah rabbim yüzümüze bakar da olur isteyen herkesin doktor sadece 3 gün önermiş bana biraz az gibi geldi tabi bilmiyorum sebebini ama hani genelde de 5 gün falan söylerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?