Bende bir gelişme yok canım ovülasyonla takipteyim bu ay bakalım beklemedeyim . Sen neler yapıyorsunBayadir konusamiyoruz kosemize cekildik iyice nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Ben gittim ama Bi sonuç alamadımKizlar aranizda ebeye giden oldumu hic ebeye gidip hamile kalanlar varmi
Bn bu ay gttım bgn bat Dı olmadım daha bekliyorum cnmKizlar aranizda ebeye giden oldumu hic ebeye gidip hamile kalanlar varmi
Ebe ne yaptı sana cnmBen gittim ama Bi sonuç alamadım
Kuzum ebe dediğin şu evde bakıp ilaç verenlerden diyorsun değil mi ? Ona göre cvp vereyim yanlış olmasınEbe ne yaptı sana cnm
Sen Baska nerelere gittin gızzzzKuzum ebe dediğin şu evde bakıp ilaç verenlerden diyorsun değil mi ? Ona göre cvp vereyim yanlış olmasın
Evet cnm eve gdıyrsunda ilaç kimi verir kimi vermiyor ama ilac dan cok sana oturma suyu ot falan veriyorlarSen Baska nerelere gittin gızzzz
Aa insallh olur seninde ne yapti ebe peki bana kasiklari ovdu bagladi yak8 falan yapti sana bisi dedimi rahmin kaymis falan diyeBn bu ay gttım bgn bat Dı olmadım daha bekliyorum cnm
Nerelere gitmedim ki şehir dışındaki ebelere bile gittimSen Baska nerelere gittin gızzzz
Amın kuzum Bn bu ay neler neler yapmam ki ovulasyon testı ile takıp ettim Degerlendirdim ebeye gttım sogan suyu içtim süt Maydanoz buhari na oturdumAa insallh olur seninde ne yapti ebe peki bana kasiklari ovdu bagladi yak8 falan yapti sana bisi dedimi rahmin kaymis falan diye
Allah seni cnm açıksası inanmak da önemli benm esımde inanmıyordu ama ben onu inandırdımNerelere gitmedim ki şehir dışındaki ebelere bile gittimen son gittiğim karnımdan baktı dedi senin kanalın önünde perde var ama korkulacak birşey değil bana Bi tarif verdi oda adetinin ilk günü kullanmaya başla dedi verdiği tarifde maydanozla zeytin yağını çok az ısıt ince bi ketene sarıp içine koy üç gün boyunca tekrar yap dedi geceleri bi umut deyip yaptım ilk gün adetimi kesti ve siyahlaştı ondan sonra parçalar düştü bende hiç sancım falan olmadı ama korktum Yani nelere kaldım ben neler yapıyorum diye çok ağladım beni babaannem götürmüştü kadına giden hamile kalıyormuş eski akıl işte bilemiyorum Yani öyle olunca hemen çıkarıp bir dahada yapmadım
Egerki hamıle olursam yakından gel senide gotrelımAllah seni cnm açıksası inanmak da önemli benm esımde inanmıyordu ama ben onu inandırdım
Benim eşimde hiç inanmaz böyle şeylere bende bi umut zorla götürdüm bende inanmam ama benim kuzenim 2 bebeğinede o karının sayesinde hamile kalmış ve çevremdeki bi çok insan öyle söylüyor valla bende faydası olmadı gerçi üzerinden 1 adet bile geçmedi parçalar düşünce eşim acaba düşük mü yapıyorsun öyleyse o Kadın benden çeker bilmem ne dedi yok saçmalama ben kafının dediğini yapmadım falan dedim hem düşük olsa durmazdım deyip sakinleştirdim ay aman be hiç derdimiz yok bide çevre baskısı yok şöyle yok böyle yok bilmem doğursam onlar bakacak sankiAllah seni cnm açıksası inanmak da önemli benm esımde inanmıyordu ama ben onu inandırdım
Aynen cnm Bn ev hanımıyım kendim bakarım da iste cals anlar için zor ya cnm Bn senın ebeninkini ilk kez duydumBenim eşimde hiç inanmaz böyle şeylere bende bi umut zorla götürdüm bende inanmam ama benim kuzenim 2 bebeğinede o karının sayesinde hamile kalmış ve çevremdeki bi çok insan öyle söylüyor valla bende faydası olmadı gerçi üzerinden 1 adet bile geçmedi parçalar düşünce eşim acaba düşük mü yapıyorsun öyleyse o Kadın benden çeker bilmem ne dedi yok saçmalama ben kafının dediğini yapmadım falan dedim hem düşük olsa durmazdım deyip sakinleştirdim ay aman be hiç derdimiz yok bide çevre baskısı yok şöyle yok böyle yok bilmem doğursam onlar bakacak sanki
Kuzum son adetim 15 Aralık 27 günde bir olurum nettir benim çok şükür düzenli ama puko var dedi doktor pukolularda adet düzensizliği oluyprmuş ama benim düzenliAynen cnm Bn ev hanımıyım kendim bakarım da iste cals anlar için zor ya cnm Bn senın ebeninkini ilk kez duyduminanmak onemlı cnm Bat ne zaman senın cnm
Oldun mu pkı cnmKuzum son adetim 15 Aralık 27 günde bir olurum nettir benim çok şükür düzenli ama puko var dedi doktor pukolularda adet düzensizliği oluyprmuş ama benim düzenli
Yok kuzum daha var günüme ama adet sancısı çekiyorum klomenden olsa gerekOldun mu pkı cnm
Bende cektım asırı derecedeYok kuzum daha var günüme ama adet sancısı çekiyorum klomenden olsa gerek
Bulantilar cok zorlamisti yemek yapamiyorum kac haftadir adam akilli bisey yiyip icemiyorum dun gece bile banyodaydim Allahim sag salim kucagimiza aldirsin da gerisi gecer insallah. Ovulasyon testi bende ise yaramisti insallah sende de ise yarar son durumun nedirBende bir gelişme yok canım ovülasyonla takipteyim bu ay bakalım beklemedeyim . Sen neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?