Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen Baska nerelere gittin gızzzz
Nerelere gitmedim ki şehir dışındaki ebelere bile gittim en son gittiğim karnımdan baktı dedi senin kanalın önünde perde var ama korkulacak birşey değil bana Bi tarif verdi oda adetinin ilk günü kullanmaya başla dedi verdiği tarifde maydanozla zeytin yağını çok az ısıt ince bi ketene sarıp içine koy üç gün boyunca tekrar yap dedi geceleri bi umut deyip yaptım ilk gün adetimi kesti ve siyahlaştı ondan sonra parçalar düştü bende hiç sancım falan olmadı ama korktum Yani nelere kaldım ben neler yapıyorum diye çok ağladım beni babaannem götürmüştü kadına giden hamile kalıyormuş eski akıl işte bilemiyorum Yani öyle olunca hemen çıkarıp bir dahada yapmadım

Aa insallh olur seninde ne yapti ebe peki bana kasiklari ovdu bagladi yak8 falan yapti sana bisi dedimi rahmin kaymis falan diye
Amın kuzum Bn bu ay neler neler yapmam ki ovulasyon testı ile takıp ettim Degerlendirdim ebeye gttım sogan suyu içtim süt Maydanoz buhari na oturdum İnşallah hayırlı sonucu alırım cnm ebe bı krem ile ovdu bayagı rahım damarın donmüş dedı bastıra bastıra ovdu sonra karnımı cektı ama çok kotu cnm yandı sankı etımı koparırlar gbı sonra belimi sıvazlıyarak ustumu okudu geğire geğire bir his oldu sende nazar var gelin dedı bana kadın dedı ben sana sogan suyu ıc sut buharına otur dıyorum sadece dedı hemen kalkma dedı ılıskı den sonra birde sıcak tut dedı kendını bana gelen kızı ye 3 ay veryrm 3. Ay Allahın izni ile hamile oluyor ddı ınsallah bende olurum ha birde egerki hamıle isem o kadına hedıye alıp gidecgm Allaha sözüm var

Allah seni cnm açıksası inanmak da önemli benm esımde inanmıyordu ama ben onu inandırdım

Allah seni cnm açıksası inanmak da önemli benm esımde inanmıyordu ama ben onu inandırdım
Benim eşimde hiç inanmaz böyle şeylere bende bi umut zorla götürdüm bende inanmam ama benim kuzenim 2 bebeğinede o karının sayesinde hamile kalmış ve çevremdeki bi çok insan öyle söylüyor valla bende faydası olmadı gerçi üzerinden 1 adet bile geçmedi parçalar düşünce eşim acaba düşük mü yapıyorsun öyleyse o Kadın benden çeker bilmem ne dedi yok saçmalama ben kafının dediğini yapmadım falan dedim hem düşük olsa durmazdım deyip sakinleştirdim ay aman be hiç derdimiz yok bide çevre baskısı yok şöyle yok böyle yok bilmem doğursam onlar bakacak sanki

Aynen cnm Bn ev hanımıyım kendim bakarım da iste cals anlar için zor ya cnm Bn senın ebeninkini ilk kez duydum inanmak onemlı cnm Bat ne zaman senın cnm

Aynen cnm Bn ev hanımıyım kendim bakarım da iste cals anlar için zor ya cnm Bn senın ebeninkini ilk kez duydum inanmak onemlı cnm Bat ne zaman senın cnm
Kuzum son adetim 15 Aralık 27 günde bir olurum nettir benim çok şükür düzenli ama puko var dedi doktor pukolularda adet düzensizliği oluyprmuş ama benim düzenli

Bende bir gelişme yok canım ovülasyonla takipteyim bu ay bakalım beklemedeyim . Sen neler yapıyorsun
Bulantilar cok zorlamisti yemek yapamiyorum kac haftadir adam akilli bisey yiyip icemiyorum dun gece bile banyodaydim Allahim sag salim kucagimiza aldirsin da gerisi gecer insallah. Ovulasyon testi bende ise yaramisti insallah sende de ise yarar son durumun nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…