Amin canım sağlıkla gelsin bebislerAnladım canım Rabbim korusun bebeklerimizi
evet hayali bir çizgi varBugün az silik çizgi gördüm gibi ama tekrarlıyım demi hanımlar. 15 dakika sonra bakabildim sonıç baya silikti
Bende gordum ama tekrarlamanizi tavsiye ederim ❤Bugün az silik çizgi gördüm gibi ama tekrarlıyım demi hanımlar. 15 dakika sonra bakabildim sonıç baya silikti
Bende kan vereceğim ama korkuyorum gerçekten üzüldüm gecikme dışında başka belirtiniz var mıydı mesela benimalt karnım 3 haftadır şiş ve gaz var testlerde de sizin gibi çizgi görüyorum Allah yardımcımız olsunKızlar merhaba 2gun önce hcg 46 çıkmıştı bugünkü kan tahlilim 67 çıktı dr kimyasal gebelik dedi çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş..
Canim sanirim seninde ilk gebeliğin kürtajla sonuçlandı.Benimde öyle oldu kürtajdan sonra 3adetimde hamile kaldım ilk ay bende korundum 2.cisinde misafir fln derken çok degerlendiremedik 3.ayda şükür nasip oldu.Benimde çok korkularım var ilk kayıptan dolayı..Suan 5+3üm..Bir cesart pazartesi gidicem doktora ilk bakalım.Sen kalp atışı duydun mu?Ben 7nin icindeyim ya 3 gundur falan basladi oncesinde kendimi hamile gibi hissetmiyordum gogus hassasiyeti disinda pek belirtim yoktu simdi cosuyoruz
Canim sanirim seninde ilk gebeliğin kürtajla sonuçlandı.Benimde öyle oldu kürtajdan sonra 3adetimde hamile kaldım ilk ay bende korundum 2.cisinde misafir fln derken çok degerlendiremedik 3.ayda şükür nasip oldu.Benimde çok korkularım var ilk kayıptan dolayı..Suan 5+3üm..Bir cesart pazartesi gidicem doktora ilk bakalım.Sen kalp atışı duydun mu?Ben 7nin icindeyim ya 3 gundur falan basladi oncesinde kendimi hamile gibi hissetmiyordum gogus hassasiyeti disinda pek belirtim yoktu simdi cosuyoruz
cok bekletmediyseniz testi var bence.Kızlar bakar mısınız? Bat 4 Aralık hayalî bir çizgi var hamileyim galiba
İlk dakika da çıktı... İnşallah vardırcok bekletmediyseniz testi var bence.
benimde böyleydi ya arkadaşım ben bugün kan verdim 203 çıktı değerim kaset testi tekrarlamıştım yine çıkmıştı, tekrarlayıp kan ver istersen :)Kızlar bakar mısınız? Bat 4 Aralık hayalî bir çizgi var hamileyim galiba
inşallah güzel güzel yükselir değerlerin... bakalım ben de gideyim kan vereyimbenimde böyleydi ya arkadaşım ben bugün kan verdim 203 çıktı değerim kaset testi tekrarlamıştım yine çıkmıştı, tekrarlayıp kan ver istersen :)
Beni cok kinayip yargilayacaklar bu devirde bu hareket diyecekler belki ama ben hala gitmedim hastaneye herseyin yolunda oldugunu da tecrubelerden yararlanarak yola ciktim benim hastane fobim olustu ne kadar gitmek icin cabalasam da gidemeden dondum herseyin yolunda olsugunu dusunuyorum sen ne guzel cesaretlenmissin hic kaybetmeden git hastaneye ben gidemedim bari sen git. Durumumuz hemen hemen ayni insallah o guzel pıt pıtlari duyarsinCanim sanirim seninde ilk gebeliğin kürtajla sonuçlandı.Benimde öyle oldu kürtajdan sonra 3adetimde hamile kaldım ilk ay bende korundum 2.cisinde misafir fln derken çok degerlendiremedik 3.ayda şükür nasip oldu.Benimde çok korkularım var ilk kayıptan dolayı..Suan 5+3üm..Bir cesart pazartesi gidicem doktora ilk bakalım.Sen kalp atışı duydun mu?
Bana kalsa daha gitmicektim ama dış gebelik vs olabilir ve farketmezsem ölümcül sebeplere yol açabilir yada tüplerini kaybedebilirmişsinBeni cok kinayip yargilayacaklar bu devirde bu hareket diyecekler belki ama ben hala gitmedim hastaneye herseyin yolunda oldugunu da tecrubelerden yararlanarak yola ciktim benim hastane fobim olustu ne kadar gitmek icin cabalasam da gidemeden dondum herseyin yolunda olsugunu dusunuyorum sen ne guzel cesaretlenmissin hic kaybetmeden git hastaneye ben gidemedim bari sen git. Durumumuz hemen hemen ayni insallah o guzel pıt pıtlari duyarsin
Ilk hanileligimde dis gebelik demisti dr sonra bos gebelik dedi o sirada dis gebelik nedir ne degildir nasil olur hepsini ayri ayri drlarda ve nette arastirmistim baya bi bilgi edinmistim bunda o yuzden distan cok korkum olmamisti ama ben bos olur yine diye asiri korktugumdan gidemedim kac defa yeltendim ama sonuc geri dondum sonra kusmalar falan baslayinca tamam dedim cunku ilkinde bos oldugunu da kendim dr gitmeden anlamistim 1 gun bulantim oldu ve kesildi leke geldi belirtilar kayboldu hemen dr gittim bana dis demisti. Allah kimseyi korktuguna ugratmasin isteyen herkesin kucagini doldursun bizlere de saglikli sihhatli bitirmeyi nasip etsin bu yolculugu bugun cok mide bulantisi cekiyorumBana kalsa daha gitmicektim ama dış gebelik vs olabilir ve farketmezsem ölümcül sebeplere yol açabilir yada tüplerini kaybedebilirmişsinO yuzden..aslında çok korkuyorum düşündükçe heyecandan midem bulaniyor..inşallah yolundadir herşey ikimiz içinde..
Erken geldiyse bu ay hamilelik gerçeklese bilir benim annem hep der erken geldiyse o ay hamile kalacaksın demek dedi doğru da olduKızlar ben bu ayda regl oldumhemen ovülasyon testi sipariş verdim . Bu seferde erken geldi, geçen ay geciktirdi bu ayda erken geldi reglim anlamadım dün hamilelik testi yapmıştım rüyamda hemde iki kere ve pozitifti. Benim rüyalarım çıkıyor ama kendime ait rüyalar değil başkalarına gördüğüm rüyalar çıkıyor genelde benimle ilgili olanlar tersi çıkıyor Rabbim bu güzel sevinci bana rüyalarımda yaşatıyor
Hayırlısı olsun kuzum inşallah dediğin gibi olur , inşallah yeni yılın ilk aylarında her şey gönlümce olur.Erken geldiyse bu ay hamilelik gerçeklese bilir benim annem hep der erken geldiyse o ay hamile kalacaksın demek dedi doğru da oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?