Amin canım Allah gönlüne göre versin inşallah bu ay tutar gerek kalmaz sperm testine ovulasyon takibi 'nden hamile kalan çok var umarım tutturursunHayırlısı olsun kuzum inşallah dediğin gibi olur , inşallah yeni yılın ilk aylarında her şey gönlümce olur.
Ovülasyon testi siparişi verdim bugün gelecek, Pazartesi başlayacağım. Her ne kadar bende geç yumurtlama olsa da riske atmamak adına Pazartesi başlıcam bakalım bir de böyle deneyelim. Artık böyle de olmazsa (ki o ihtimali düşünmek istemiyorum artık) eşim Ocak ayında sperm testi verecek.
Hayırlısı olsun, yeni yıl yeni umutlarla gelsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Ben 9 günde kan vermiştim ve 9.13 çıkmıştı betam pozitif dedi doktor varsa kanda çıkabilir çıkmasa ay sonunu bekle olmadığından değildir kimisinde erken çıkmıyorArkadaşlar benimde adetime 13 gun var ama son korumasiz ilişkiden 9 gun geçti ve göğüslerimde sızlama alt karın ağrısı bel agrisi sık idrara çıkma uyku yorgunluk var ve iştahım çok açıldı hiç bu kadar öğün yemek yediğimi hatırlamıyorum hamile olabilirmiyim ve kan testi yaptırsam belli olurmu sizde belirtiler ne zaman başlamıştı
Teşekkür ederim canım inşallah hamileyimdir yarın gitmeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorumBen 9 günde kan vermiştim ve 9.13 çıkmıştı betam pozitif dedi doktor varsa kanda çıkabilir çıkmasa ay sonunu bekle olmadığından değildir kimisinde erken çıkmıyor
Yumurtlama günü dahil 9. Günmü yoksa yumurtlamadan sonramı canımBen 9 günde kan vermiştim ve 9.13 çıkmıştı betam pozitif dedi doktor varsa kanda çıkabilir çıkmasa ay sonunu bekle olmadığından değildir kimisinde erken çıkmıyor
Yumurtlama günü dahil 30 ekim yumurtlama günümdü o günü değerlendirdik ve 1 kasımı 7 kasım kan verdim o zaman 9.13 çıkmıştı pazartesi test tekrarladık 100.23 çıkmıştı adetime 3 gün vardı halaYumurtlama günü dahil 9. Günmü yoksa yumurtlamadan sonramı canım
Canım kan verdinmi merak ettimTeşekkür ederim canım inşallah hamileyimdir yarın gitmeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
Yok canım daha vermedim bugün bulantı dışında hicbir belirtim yoktu adetime 11 gun var idrar testi yapmak istiyorum 5 gun daha geçsin idrar testi yapcam inşallahCanım kan verdinmi merak ettim
İnşallah vardır canım yumurtlamadan kaç gün geçti benimde 6 gün kaldıYok canım daha vermedim bugün bulantı dışında hicbir belirtim yoktu adetime 11 gun var idrar testi yapmak istiyorum 5 gun daha geçsin idrar testi yapcam inşallah
Benim yumurtlama belli olmuyor canım bir önceki hamileligim de adetten sonra 3. Günde hamile kalmıştımİnşallah vardır canım yumurtlamadan kaç gün geçti benimde 6 gün kaldı
Yok canım daha yapmadım pazarteai kan vermeyi düşünüyorumBenim yumurtlama belli olmuyor canım bir önceki hamileligim de adetten sonra 3. Günde hamile kalmıştımsen test yaptın mı
4 gun kalacak yani adet olmana idrarda bile çıkarYok canım daha yapmadım pazarteai kan vermeyi düşünüyorum
İnşallah canım ya4 gun kalacak yani adet olmana idrarda bile çıkar
Olabilir canım benim adetten önce bacak agrım olmuştu test yaptım hamile olduğumu öğrendimMerhaba arkadaşlar benim adetlerin hep 3 gün erkenden oluyordu bu ay adetin 2 gün gecikti önce gelin ağrıdı adet günümde bugünde bacağım ağrıyı hamilelik olabilirmi
Evet kuzum o gün bugünEki Görüntüle 2566876
Kızlar selam biliyorsunuz daha önceden söylemiştim Ovülasyon testine başladım diye sizce bugün o gün mübana göre sanki bugünden başlamam lazım gibime geliyor
Valla kuzum o günden sonraki gün yani cuma günü kopkoyuyduEvet kuzum o gün bugündegerlendir yarını da diğer gününü de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?