Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım Allah gönlüne göre versin inşallah bu ay tutar gerek kalmaz sperm testine ovulasyon takibi 'nden hamile kalan çok var umarım tutturursun

Bende bu ay Ovulasyon testi alanlardanim bakalim haftaya basliyior marathon doktorum iki yumurtada catlama görülmeye baslandigini söyledi Adet bitiminden kac fpn sonra baslamak lazim ?

Arkadaşlar benimde adetime 13 gun var ama son korumasiz ilişkiden 9 gun geçti ve göğüslerimde sızlama alt karın ağrısı bel agrisi sık idrara çıkma uyku yorgunluk var ve iştahım çok açıldı hiç bu kadar öğün yemek yediğimi hatırlamıyorum hamile olabilirmiyim ve kan testi yaptırsam belli olurmu sizde belirtiler ne zaman başlamıştı

Ben 9 günde kan vermiştim ve 9.13 çıkmıştı betam pozitif dedi doktor varsa kanda çıkabilir çıkmasa ay sonunu bekle olmadığından değildir kimisinde erken çıkmıyor

Ben 9 günde kan vermiştim ve 9.13 çıkmıştı betam pozitif dedi doktor varsa kanda çıkabilir çıkmasa ay sonunu bekle olmadığından değildir kimisinde erken çıkmıyor
Teşekkür ederim canım inşallah hamileyimdir yarın gitmeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum

Yumurtlama günü dahil 9. Günmü yoksa yumurtlamadan sonramı canım

Yumurtlama günü dahil 9. Günmü yoksa yumurtlamadan sonramı canım
Yumurtlama günü dahil 30 ekim yumurtlama günümdü o günü değerlendirdik ve 1 kasımı 7 kasım kan verdim o zaman 9.13 çıkmıştı pazartesi test tekrarladık 100.23 çıkmıştı adetime 3 gün vardı hala

Merhaba arkadaşlar benim adetlerin hep 3 gün erkenden oluyordu bu ay adetin 2 gün gecikti önce gelin ağrıdı adet günümde bugünde bacağım ağrıyı hamilelik olabilirmi

Merhaba arkadaşlar benim adetlerin hep 3 gün erkenden oluyordu bu ay adetin 2 gün gecikti önce gelin ağrıdı adet günümde bugünde bacağım ağrıyı hamilelik olabilirmi
Olabilir canım benim adetten önce bacak agrım olmuştu test yaptım hamile olduğumu öğrendim

Kızlar selam biliyorsunuz daha önceden söylemiştim Ovülasyon testine başladım diye sizce bugün o gün mü bana göre sanki bugünden başlamam lazım gibime geliyor

Bayadir konusamiyoruz kosemize cekildik iyice nasilsiniz neler yapiyorsunuz

Evet kuzum o gün bugün degerlendir yarını da diğer gününü de
Valla kuzum o günden sonraki gün yani cuma günü kopkoyuydu hatta t çizgisi ilk defa önce çıktı . Bende işte Perşembe’den başladım çalışmalara işin tuhafı hala çift çizgi görüyorum bugünde mesela , aynı koyulukta iki çizgi de . Acaba yumurtam çatlamıyor mu diye düşünmedim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…