E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi seyrekyagmur
Arkadaşlar ben 4 ay önce şuan bulunduğum işe girdim..yalnız muhasebe şefim akrabamdı onun asistanı hamileydi yerine girdim rapor alcaktı çünkü hem bende üniversite stajımı yapmış olcaktım şefim aldırdı beni yani gel böle bi iş var gir dedi hem öğrenirsin hem de staj yapmış olursun bende geldim 4 ay oldu ve rapor bitmek üzere..patronlar onun çıkmasını istiyor çünkü bebeği oldu devamlı izin alcak die bi de süt izinleri olcak günün yarısını izinli geçirmiş olcaktıı...daha patronların görüşünden haberi yok evi çok uzak ve çocuğunu bırakcağı kimsede yok aslında..o seramik bölümü okudu ama ön muhasebe yapıodu bende üni.mezunuyum ve muhasebe okudum o yüzden patronlar beni istiyor şefimde kal diyor..ya kafayı yicem ağladım kaç kere :sinifsinif: o kızla 2 hafta geçirdim bana anlattı az sonra çıktı çok şeker biri.. mafoldumben fikirleriniz çok önemli siz olsanız napardınız? :çok üzgünüm:
ben iş te duygusal olunmamasını savunurum ama bu çok başka bir olay...okuyunca bebeği olan kadına çok üzüldüm,ihtiyacıda var galiba uzak yerden geliyor..bir de arayıp soruyormuş,konuşuyormuş ..demekki onda da çıkarılma korkusu var.Uyuz patron,hepimiz bir gün bu durumda olacağız,doğum izni,süt izni vs yasal şeyler,hamile kalınca bir de işi kaybetme psikolojisi yaşayacağız.Off.