- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
- Konu Sahibi Sokagintavani
-
Ona da raziyim da hazirlanmasi cok uzun suruyor :)Ikimizde evdeysek birlikte gidiyoruz.
Malesef yeni tasindik :)Kapıcısı olan bir daireye taşının da ikiniz de rahat edin bence.
Inanir misiniz binamizin asagisinds market :)Ekmeği taaa aslanın ağzından alıyorsanız tabiki kimse gitmek istemez..şahsen ben korkarım aslandan..parçalar insanı..
Başlık alakasız olmuş ta o yüzden yazayım dedim
Ona da raziyim da hazirlanmasi cok uzun suruyor :)
Ona da raziyim da hazirlanmasi cok uzun suruyor :)
Hahaha bu fenaydi. Cok takilir oyle seylereeolduğun gibi çıkmaya çalışsan onu rezil edeceğini düşünür ve kendi gider :)
Ya ben zaten hazirlanmdan cikiyorum cok rahatimdir kimseyi takmam goruntu konusunda.esim pantolonunu falan giyip parfumunu sikmadan gitmez :/Markete cok mu uzaksiniz? Biz esofmanlarimizla gidiyoruzHic markete giderken hazirlanmadik Cok pasakliyiz galiba
Ohooo o zaman ikinizde baya bir tembelmissiniz yani :))Inanir misiniz binamizin asagisinds market :)
Ben giderim sorun degil ama bugun de gitrim getirdim ekmegi demesin mi bu bayat tarihine bakmadan mi aliyorsun? Ben koptum orda isteOhooo o zaman ikinizde baya bir tembelmissiniz yani :))
Ya nasil diyim cok mukemmeliyetci. Mesela tezhip yapariz ben boyle sallamasyon . o santim santim hesaplar cizer vs.. markete giderken de on kere dusunur lavaboya gider gelir ben de derim eehhh ben giderim gelirim iki dakikada.. bi bakarim marketteyim yineeAhah ne tatlı dert güldüm çok sevimlieşiniz biraz hani üşengeç sanırım kendimden biliyorum ben de öyleyim. Bu tarz insanlar içlerinden gelmediği sürece birşey yapmaz. Yani bu derdin çözümü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?