Ekmek aslanin agzindaymis gercekten.!

Sokagintavani

Beyhûde
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
829
3.234
28
Merhabaa hanimlar.
Merak etmeyin destanlar kadar yazmayacagim :) derdim daglardan buyuk de demiyorum burdaki hanimlarin gorusleri benim icin onemli.
Benim derdim su; pazar gunleri evde ekmek yoksa sen al ben alayim derdine dusuyorduk, bugun de oldugu gibi..
Esim tatilde yani calismiyor, ben de ayni sekilde calismiyorum. Artik bu sorun hafta iclerine de sicradi. On kere ona soyleyecegime kalkip ben aliyorum her seferinde. Tamam ben alacagim diyor ama almiyor.Canim da tezdir azicik. Hic sevmem bu huyumu. Sonra ben kullanilmis hissediyorum niye ben aliyorum diye. O da diyor e almasaydin ben alicaktim..
Sizin evde nasil oluyor bu isler? Simdiden tesekkur ederim.

Ekmek pek tuketmiyoruz. 1 ekmek genelde 3 gün gidiyor, buzdolabında saklayıp yiyecegimi kadarını ısıtıp kullanıyoruz.
Marketlerde satılan poşetli halk ekmeğin tam buğday ekmeği oluyor ya onlar bu konuda epey başarılı :)
Pazar günleri kahvaltı daha özenli olduğu için simit-ekmek taze olsun diye eşim kahvaltıdan hemen önce kendi alır.
Nadiren de ben giderim :)

benim eşimde almak istemez evden ekmek vs için çıkmayı hayatta istemez ben zaten gitmem.. ekmek yerine krep hamur vs yaparım genelde ne onla uğraşırım nede kendimi yorarım

Bizde eşim alır.Sen kalkıp hazırlanıp gidene kadar ben 10 kere gidip gelirim der Eğer ki başka şeylerde alacaksak marketi ararız o getirir.

Ahah ne tatlı dert güldüm çok sevimli eşiniz biraz hani üşengeç sanırım kendimden biliyorum ben de öyleyim. Bu tarz insanlar içlerinden gelmediği sürece birşey yapmaz. Yani bu derdin çözümü yok

Ahah ne tatlı dert güldüm çok sevimli eşiniz biraz hani üşengeç sanırım kendimden biliyorum ben de öyleyim. Bu tarz insanlar içlerinden gelmediği sürece birşey yapmaz. Yani bu derdin çözümü yok
Ya nasil diyim cok mukemmeliyetci. Mesela tezhip yapariz ben boyle sallamasyon . o santim santim hesaplar cizer vs.. markete giderken de on kere dusunur lavaboya gider gelir ben de derim eehhh ben giderim gelirim iki dakikada.. bi bakarim marketteyim yinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…