- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
- Konu Sahibi Sokagintavani
-
Ben herseyin cabuk olmasi taraftariyim sabredemiyorum. Yemegi doymak icin yerim esim zevk icin yer. Fark burda iste..Bence biraz sabret... gitme. Zamanla alışırsın.
Başka bir iş yap o ekmek alıp gelene kadar.
Hahah onu yaptim oturdum yariladim kahvaltimi on kerw bagirdim cayin soguyor gelll gelll diye gelmedi. Sonra bakti ki ben yarilamisim. Küstü bana o gun bi lokma agzina surmediAllah a şükür o konuda sıkıntı yok. Sizde sofrayı hazırlayıp ekmek al gel kahvaltıya başlıyoruz diye söyle, otur sofraya.
Arada ben de yaparim kendisi de yapar evet ama arada :)
Yapmayin da zaten aman masallah diyim :)Ben hic gitmem ekmek almaya hep esim alir hatta tum eksikleri de yazarim is cikisi alir. Bunun da tartismasini hic yapmadik bu zmna kadar.
Iste onun gitmesini hazirlanmasini bekleyemiyorum ben :) okul doneminde evlendik. Okuldan kim erken donerse o aldirdi. Okul birince sira da bitti :)Başlığı görünce iş falan bulamıyorsunuz sandım
Birgün siz gidin bir gün eşiniz herkes sırasını bilsin :)
Aynen buzlugimda sürekli ekmek simit poğaça olur. Ama yalnız yaşıyorum kavga edeceğim kimse de yok :)Ekmegi fazladan alıp buzluga atıp ihtiyaç oldugunda dilim dilim mikrodalga yada tost makinesinde ısıtabilirsiniz, aynı tazelikte oluyor.. Biz sadece ekmek değil simit, pogça herşey atıyoruz ısıtıp ısıtıp yiyoruz bu şekilde bakkal market kavgası asla olmuyor, sizede öneririm.
Bizde aynı kavgayı yapıyoruzMerhabaa hanimlar.
Merak etmeyin destanlar kadar yazmayacagim :) derdim daglardan buyuk de demiyorum burdaki hanimlarin gorusleri benim icin onemli.
Benim derdim su; pazar gunleri evde ekmek yoksa sen al ben alayim derdine dusuyorduk, bugun de oldugu gibi..
Esim tatilde yani calismiyor, ben de ayni sekilde calismiyorum. Artik bu sorun hafta iclerine de sicradi. On kere ona soyleyecegime kalkip ben aliyorum her seferinde. Tamam ben alacagim diyor ama almiyor.Canim da tezdir azicik. Hic sevmem bu huyumu. Sonra ben kullanilmis hissediyorum niye ben aliyorum diye. O da diyor e almasaydin ben alicaktim..
Sizin evde nasil oluyor bu isler? Simdiden tesekkur ederim.
Tek degilmisimmBizde aynı kavgayı yapıyoruz
Aa gercekteb mi ama siz daha iyi bilmez misiniz mutfagi yoksa nutfakla ilgili midirValla ben giderim. İlk tercihim budur.
Ama eşim izin vermiyor, kendi gidiyor.
Ayrıca tüm mutfak alışverişini ve pazarı da yapıyor. Bende de bi tembellik hasıl oldu bu sebeple.. Az biraz alışveriş bilgim vardi, o da uçup gitti. Şimdi meyve sacmeye kalksam neye dikkat edecektim hangisi daha iyiydi, hatirlamam galiba.
Bana da geliyor da sonra ustune laf isitinceKendim alıyorum,bana elimi belimi yormak dilimi yormaktan daha kolay geliyor.
bastan yapmamiz lazimdi galiba. Gec mi kaldikKac yildir bir kez ekmek almadım sabah kalkip.Ekmek almak , cop dokmek , acil birseyse markete kosmak ona ait .Bolumu yapin sikinti kalmasin.
Yok ben laf işitmemek içinde değil,ona söylemek giyinmesini beklemek falan cidden bana daha zor geliyor,trip falan da yapmıyorum sonrasın da yani,Allah hepimize sağlık sıhhat versin,elden ayaktan düşürmesin de her işimi kendim yapmayı tercih ederim,birine bişeyleri söylemek,beklemek zul geliyor bana..Bana da geliyor da sonra ustune laf isitince
geç kaldık:)bastan yapmamiz lazimdi galiba. Gec mi kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?