Ekmek aslanin agzindaymis gercekten.!

Ben hic gitmem ekmek almaya hep esim alir hatta tum eksikleri de yazarim is cikisi alir. Bunun da tartismasini hic yapmadik bu zmna kadar.

Allah a şükür o konuda sıkıntı yok . Sizde sofrayı hazırlayıp ekmek al gel kahvaltıya başlıyoruz diye söyle, otur sofraya.
Hahah onu yaptim oturdum yariladim kahvaltimi on kerw bagirdim cayin soguyor gelll gelll diye gelmedi. Sonra bakti ki ben yarilamisim. Küstü bana o gun bi lokma agzina surmedi

Arada ben de yaparim kendisi de yapar evet ama arada :)

Haftasonu krep fix,
Haftaici ekmegi cogunlukla ben yaparim, ekmek yapma makinem var, ekmek unlarindan aliyorum, bazen sade, bazen cevizli, uzumlu, cekirdekli, neli istersek, taze sicak temiz, tavsiye ederim :)

Bakkala gitmiyoruz. Haftalık migrostan sipariş verirken yiyeceğimiz kadar ekmek de alıyoruz. Dondurucuya atıp gerektiğinde cıkarıyoruz.

Aynen buzlugimda sürekli ekmek simit poğaça olur. Ama yalnız yaşıyorum kavga edeceğim kimse de yok :)

Valla ben giderim. İlk tercihim budur.
Ama eşim izin vermiyor, kendi gidiyor.
Ayrıca tüm mutfak alışverişini ve pazarı da yapıyor. Bende de bi tembellik hasıl oldu bu sebeple.. Az biraz alışveriş bilgim vardi, o da uçup gitti. Şimdi meyve sacmeye kalksam neye dikkat edecektim hangisi daha iyiydi, hatirlamam galiba.

Bizde aynı kavgayı yapıyoruz

Aa gercekteb mi ama siz daha iyi bilmez misiniz mutfagi yoksa nutfakla ilgili midir

Kac yildir bir kez ekmek almadım sabah kalkip.Ekmek almak , cop dokmek , acil birseyse markete kosmak ona ait .Bolumu yapin sikinti kalmasin.

Bana da geliyor da sonra ustune laf isitince
Yok ben laf işitmemek içinde değil,ona söylemek giyinmesini beklemek falan cidden bana daha zor geliyor,trip falan da yapmıyorum sonrasın da yani,Allah hepimize sağlık sıhhat versin,elden ayaktan düşürmesin de her işimi kendim yapmayı tercih ederim,birine bişeyleri söylemek,beklemek zul geliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…