- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Sokagintavani
-
Benim eşimde yapar böyle bazen..küçücük bir mesele yüzünden tadını kaçmasın boşverin.Ben giderim sorun degil ama bugun de gitrim getirdim ekmegi demesin mi bu bayat tarihine bakmadan mi aliyorsun? Ben koptum orda iste
Oturmus duzeniniz masallah:)Ekmek pek tuketmiyoruz. 1 ekmek genelde 3 gün gidiyor, buzdolabında saklayıp yiyecegimi kadarını ısıtıp kullanıyoruz.
Marketlerde satılan poşetli halk ekmeğin tam buğday ekmeği oluyor ya onlar bu konuda epey başarılı :)
Pazar günleri kahvaltı daha özenli olduğu için simit-ekmek taze olsun diye eşim kahvaltıdan hemen önce kendi alır.
Nadiren de ben giderim :)
Aynen hamileyken bile Markete gidip 5 lt su tasidigimi bilirim. Cocuk olunca degisti o ayri tabi deEkmek yemediğimiz için böyle bir sorunumuz yokama su alma işini eşim yapar. Söyler ama Kesinlikle gitmem. Çünkü eşim alışveriş sırasında ağır poşetleri bile bana yüklemeye kalkar, hiç düşünceli değildir bu konularda.
Tabiki oyle Rabbim herkese agiz tadi versin. rizkini cogaltsin. Ben sadece baska evlerde bu konu nasil isleniyor diye merak ettimBenim eşimde yapar böyle bazen..küçücük bir mesele yüzünden tadını kaçmasın boşverin.
Allah sağlık versin gerisi boş..o ekmeği alip ta yiyemeyecek kadar hasta olanlar var,yada ekmek alacak para bile bulamayanlar..
Cocuk yaptık, onu yolluyoruz.
Ironi yapmaya calistim da aceleyle aklima bu geldiYok midesinde...en sevmedigim laf bu
Insani o kadar umutsuzlugua surukluyor ki...cok sacma...ayrica konuyla ne alaka :)
Ekmek bakkalda git al...ne fark eder
Hahah biz de yaptik da onu yollmaya kiyamamn Kendimi feda ederimCocuk yaptık, onu yolluyoruz.
Genel de soyle beraber cikinca sorun olur. Ben liste yaparim listede ille evde olmayan yazili olucak. Sonradan ' aa bu da eksikti ' deyince.. der ki; ' neden dikkatli bakmadin'Hiç böyle bir derdim olmadı eşim alır gelir. Her akşam da gelirken sorar bir şey lazım mı diye. Genel alışverişe beraber çıkarız..
Hemen alir gelirse ne mutlu size:)Canım isterse giderim, genelde eşim gider. Kahvaltı hazır ekmek al gel derim olur biter.
Iste oyle bisi yok bizde aklima gelmedi mi saniyorsunuz. Bugun mesela tarihine bakmadan almisim. Bayatti biraz. Isittim ama yemedi beyefendi. Taze taze olucak. Yemek de ayni sekilde her gune bir yemek yapilir. Kendi de yapar cok bilir mutfak islerini ahhhhBi gidişte 5 tane alın tüm hafta yetsin. Atın dolaba ısıtıp ısıtıp yiyin.
Bu üşengeçlikle işe gitmeniz takdire şayan :)
isitinca yemiyor bayatsa.. ama deneyecgim bunu tekrar bakalimEkmegi fazladan alıp buzluga atıp ihtiyaç oldugunda dilim dilim mikrodalga yada tost makinesinde ısıtabilirsiniz, aynı tazelikte oluyor.. Biz sadece ekmek değil simit, pogça herşey atıyoruz ısıtıp ısıtıp yiyoruz bu şekilde bakkal market kavgası asla olmuyor, sizede öneririm.
Arada ben de yaparim kendisi de yapar evet ama arada :)Krep yapiyoruz
Allah a şükür o konuda sıkıntı yokHemen alir gelirse ne mutlu size:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?