- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
- Konu Sahibi Sokagintavani
-
Aslında sorumluluk sahıbıdır dıyecegım ama bu konuya bakarak ınanmayacaksınız ve haklısınız.Sorumluluk yok adamda siz alıştırmışsınız hem al diyorsunuz hemde almayınca siz gidip alıyorsunuz almayın aç kalsında sorumluluklarını yerini bilsin Sorunuza gelecek olursak ben ailemle yaşıyorum eve gelmeden önce evde kim varsa onu arayıp alınacak birşey var mı diye soruyoruz.
Benım ne kadar baslıkla konum alakalıysa. Sızın de o kadar konuyla yorumunuz alakalı.Bkz. Türkçe dersleri neden önemli?
Esım de bana gıt demıyor da kendı de gec gıdıyor :)Bizde hayir ben alacagim hayir ben alacagim kavgasi olur.
Yok benimki ekmek yok desem uykuda olsa kalkar gider alir gelir.ama ben de bazen ona kiyamam alir gelirim.Esım de bana gıt demıyor da kendı de gec gıdıyor :)
Aslında sorumluluk sahıbıdır dıyecegım ama bu konuya bakarak ınanmayacaksınız ve haklısınız.
Aılemle yaşarken evın en kucuydum ona ragmen ablam gıderdı.
Kac senelık evlısınız :)Yok benimki ekmek yok desem uykuda olsa kalkar gider alir gelir.ama ben de bazen ona kiyamam alir gelirim.
Tanrım ben ne yapmışım...Benım ne kadar baslıkla konum alakalıysa. Sızın de o kadar konuyla yorumunuz alakalı.
Dur kulahımı alıp gelıyorum...Tanrım ben ne yapmışım...
Birden aydınlandım.
Aaaa ama orijinal olmalıyız, mızıkçılık bu yaptığınız. :)))Dur kulahımı alıp gelıyorum...
Aslında cok orjınalımdır :)Aaaa ama orijinal olmalıyız, mızıkçılık bu yaptığınız. :)))
Bilmukabele efendim.
:)) ince gördünüz.Aslında cok orjınalımdır :)
Sadece mızıkçılığı severım
O sızın ınce gorusunuzz :):)) ince gördünüz.
Mızıkçılık yaparak ayak uydurmak herkesin harcı değildir.
Reverans.
15 temmuzda bes bittiKac senelık evlısınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?