- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi Sokagintavani
-
Iste oyle bisi yok bizde aklima gelmedi mi saniyorsunuz. Bugun mesela tarihine bakmadan almisim. Bayatti biraz. Isittim ama yemedi beyefendi. Taze taze olucak. Yemek de ayni sekilde her gune bir yemek yapilir. Kendi de yapar cok bilir mutfak islerini ahhhh
Ekmeği taaa aslanın ağzından alıyorsanız tabiki kimse gitmek istemez..şahsen ben korkarım aslandan..parçalar insanı..
Başlık alakasız olmuş ta o yüzden yazayım dedim
Başlığı okuyunca işsizsiniz, iş arıyor da bulamıyorsunuz sandım, ev arkadaşı olsanız bu problemi anlarım da siz hayat arkadaşısınız.... Ekmeği sürekli alan taraf olunca kendinizi kullanılmış gibi hissediyorsanız siz eşinizi ve evliliği benimseyememişsinizMerhabaa hanimlar.
Merak etmeyin destanlar kadar yazmayacagim :) derdim daglardan buyuk de demiyorum burdaki hanimlarin gorusleri benim icin onemli.
Benim derdim su; pazar gunleri evde ekmek yoksa sen al ben alayim derdine dusuyorduk, bugun de oldugu gibi..
Esim tatilde yani calismiyor, ben de ayni sekilde calismiyorum. Artik bu sorun hafta iclerine de sicradi. On kere ona soyleyecegime kalkip ben aliyorum her seferinde. Tamam ben alacagim diyor ama almiyor.Canim da tezdir azicik. Hic sevmem bu huyumu. Sonra ben kullanilmis hissediyorum niye ben aliyorum diye. O da diyor e almasaydin ben alicaktim..
Sizin evde nasil oluyor bu isler? Simdiden tesekkur ederim.
Bu da bızım sorunumuz. TesekkurlerBaşlığı okuyunca işsizsiniz, iş arıyor da bulamıyorsunuz sandım, ev arkadaşı olsanız bu problemi anlarım da siz hayat arkadaşısınız.... Ekmeği sürekli alan taraf olunca kendinizi kullanılmış gibi hissediyorsanız siz eşinizi ve evliliği benimseyememişsiniz
Evet paket. Tarıhıne bakıp alırım aslında gecmemıstı ıkı gun vardı ama bıldıgınız bayattı. dun konustuk bakalım cabuk hazırlanacakmıs artık. Gorucez bakalımTarih mi? Paket ekmek mi alıyosunuz?
Ha markette beklemiş ha evde aynı şey.
Ben ekmek almaya falan gidemem 1 kere ya gitmişimdir ya gitmemişimdir.
Akşam yemeğinde bizde ekmek yok kahvaltıda alırsa var bazende ben yaparım
Gitmeyin bundan sonra almıyosa yemesin çokta lazım bişey değil
Hep eşim alır dışardaysam dönüşte ben alırım da ne alaka kullanılmış hissedilmek sizde bekleyin canım bu kadar kafanıza takıldıysa o alana kadarMerhabaa hanimlar.
Merak etmeyin destanlar kadar yazmayacagim :) derdim daglardan buyuk de demiyorum burdaki hanimlarin gorusleri benim icin onemli.
Benim derdim su; pazar gunleri evde ekmek yoksa sen al ben alayim derdine dusuyorduk, bugun de oldugu gibi..
Esim tatilde yani calismiyor, ben de ayni sekilde calismiyorum. Artik bu sorun hafta iclerine de sicradi. On kere ona soyleyecegime kalkip ben aliyorum her seferinde. Tamam ben alacagim diyor ama almiyor.Canim da tezdir azicik. Hic sevmem bu huyumu. Sonra ben kullanilmis hissediyorum niye ben aliyorum diye. O da diyor e almasaydin ben alicaktim..
Ben de ekmek yapiyorum :) marketlerin kapandigi bi saatseKrep yapiyoruz
Sabırsızım da azıcıkkkHep eşim alır dışardaysam dönüşte ben alırım da ne alaka kullanılmış hissedilmek sizde bekleyin canım bu kadar kafanıza takıldıysa o alana kadar
O zaman gittiğinde fazla al dondurucuya koy ihtiyacın olunca ısıt ona ihtiyacın kalmaz :) ben bazen öyle yaparımSabırsızım da azıcıkkk
Cayları koydumm bıle diyorum yalandanAy benim de canım tezdir, eşim de inadına ağır kanlı.
Ancak bu ekmek vb. işin sistemi baştan oturdu bizde; eve gelmeden önce arar "Ne eksik?" ve ona göre sayarım, alır getirir.
Pazar günleri poğaça yaparım genelde, ya da krep vb. İlla ekmek alınacaksa zaten market dibimizde, gider alır. İlginç geldi, bu konuda sen al ben alayım itiş kakışı pek olmadığından sanırım. Alsın ya sizinki de işi ne, "Hadi çayı demledim, hadi koş koş" deyip iteleyin kapıya.
Cayları koydumm bıle diyorum yalandanTamam dıyor bır de bakıyorum lavaboya gırmıs. Pantolonum kırısmıs zart zurt. aman dıyorum ben cıkıyorum. Ama artık hızlı cıkacak ınsallah yanı
Ay Allah yardımcımız olsun o zamanAyyy benim adam bu yaa
Kırk saat giyinir, tam kapıya gelir çıkacak, terlik ayakkabı silmeye gider. "Yav gitsene iki adımlık yer, sonra silersin" yok.
Bir yere gidecek oluruz, tam evden çıkacağız, buzdolabındaki yarım su şişelerini doldurmaya gider, saatin pili bitmiştir, onu değiştirmeye gider, ıcık vıcık.
Aşağı iner beklerim, anca iner. Komşular bile bazı bazı takılır bana, "Hanımı mı bekliyon" diye
Merhabaa hanimlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?