Ekmek aslanin agzindaymis gercekten.!

Geçen aya kadar bakkalımız getiriyordu evimize ekmeği ama artık getirmiyor.
Hafta içi ben alıyorum bakkaldan. 2 tane alıyorum birini buzluğa atıp yarın çıkarıyorum tazecik yiyoruz.
Haftasonları da eşim alıyor.

Tarih mi? Paket ekmek mi alıyosunuz?
Ha markette beklemiş ha evde aynı şey.
Ben ekmek almaya falan gidemem 1 kere ya gitmişimdir ya gitmemişimdir.
Akşam yemeğinde bizde ekmek yok kahvaltıda alırsa var bazende ben yaparım
Gitmeyin bundan sonra almıyosa yemesin çokta lazım bişey değil

Başlığı okuyunca işsizsiniz, iş arıyor da bulamıyorsunuz sandım, ev arkadaşı olsanız bu problemi anlarım da siz hayat arkadaşısınız.... Ekmeği sürekli alan taraf olunca kendinizi kullanılmış gibi hissediyorsanız siz eşinizi ve evliliği benimseyememişsiniz

Ben eşimi yollarım genelde,o da hadi birlikte gidelim der,sonuç; birlikte gideriz

Bu da bızım sorunumuz. Tesekkurler

Evet paket. Tarıhıne bakıp alırım aslında gecmemıstı ıkı gun vardı ama bıldıgınız bayattı. dun konustuk bakalım cabuk hazırlanacakmıs artık. Gorucez bakalım

Hep eşim alır dışardaysam dönüşte ben alırım da ne alaka kullanılmış hissedilmek sizde bekleyin canım bu kadar kafanıza takıldıysa o alana kadar

Bizde birimiz kahvaltı hazırlar,diğerimiz gider. Öyle anlaşırız yani. Gerçi kahvaltı hazırlama işi eşimdeyse çay koyar ancak hazırladım derr.

Ay benim de canım tezdir, eşim de inadına ağır kanlı.
Ancak bu ekmek vb. işin sistemi baştan oturdu bizde; eve gelmeden önce arar "Ne eksik?" ve ona göre sayarım, alır getirir.
Pazar günleri poğaça yaparım genelde, ya da krep vb. İlla ekmek alınacaksa zaten market dibimizde, gider alır. İlginç geldi, bu konuda sen al ben alayım itiş kakışı pek olmadığından sanırım. Alsın ya sizinki de işi ne, "Hadi çayı demledim, hadi koş koş" deyip iteleyin kapıya.

Cayları koydumm bıle diyorum yalandan Tamam dıyor bır de bakıyorum lavaboya gırmıs. Pantolonum kırısmıs zart zurt. aman dıyorum ben cıkıyorum. Ama artık hızlı cıkacak ınsallah yanı

Cayları koydumm bıle diyorum yalandan Tamam dıyor bır de bakıyorum lavaboya gırmıs. Pantolonum kırısmıs zart zurt. aman dıyorum ben cıkıyorum. Ama artık hızlı cıkacak ınsallah yanı

Ayyy benim adam bu yaa
Kırk saat giyinir, tam kapıya gelir çıkacak, terlik ayakkabı silmeye gider. "Yav gitsene iki adımlık yer, sonra silersin" yok.
Bir yere gidecek oluruz, tam evden çıkacağız, buzdolabındaki yarım su şişelerini doldurmaya gider, saatin pili bitmiştir, onu değiştirmeye gider, ıcık vıcık.

Aşağı iner beklerim, anca iner. Komşular bile bazı bazı takılır bana, "Hanımı mı bekliyon" diye

Ay Allah yardımcımız olsun o zaman ne şanslılar kı bızım gıbı pratık ınsanlarla evlıler
Sise doldurma olayına koptum. Oturur oturur o kapıya gelınce hersey akla gelır zaten.
Ben o anı kurtarma olarak yasarım cogu zaman . Evden cıkarken oylece bırakırım gelınce toplarım dıye. Yeterkı gec kalmayalım. Ne gec kalırım ne beklemeyı severım.
Okula gıderken kanser oluyordum. Ben kız basıma hazırlanmısım,kahvaltı masasını toplamısım.el ınsaf ! gömlekle pantolon gıyeceksın be adam..
Dur su defterımı de alayım ,ben bı su ıceyım. Icme efendım gıdınce ıc nolucak yanı Kac sınava gec kalmısızdır ah

Sorumluluk yok adamda siz alıştırmışsınız hem al diyorsunuz hemde almayınca siz gidip alıyorsunuz almayın aç kalsında sorumluluklarını yerini bilsin Sorunuza gelecek olursak ben ailemle yaşıyorum eve gelmeden önce evde kim varsa onu arayıp alınacak birşey var mı diye soruyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…