Ekmek aslanin agzindaymis gercekten.!

Yaa ne zordur merkezden uzak oturmak.. bız ac kalırdık herhalde

He cop mevzusuna hıc gırmıyım o da sıkıntı yahu

Vallahı guzel fıkır bayanın telını alayım yarın konusuyoruz zaten bayanla her gıtmemde

Yaa ne zordur merkezden uzak oturmak.. bız ac kalırdık herhalde
yok ya zor değil çok keyifli. Alış verişimizi toplu yapıyoruz. Acil durumlar için buzlukta her zaman hazırlığımız oluyor. İki buzdolabı var zaten. Konserve kavanozlar falan. Geçen kış 1 hafta mahsur kaldık gece gündüz yedik içtik kıtlık çekmedik :)

Ay yazın neyse de karda kısta napıyorsunuz
Dızgun okumamısım kısın demıssın. Tamam:)
Ne guzel vallahı tebrık ederım ben baya merkezdeyım ona ragmen

Bende ekmek aslan falan deyince işsizlik sorunu sandım içimi dökmeye geldiydim
Bu arada bizde ekmeği genelde eşim alır.almazsa aç kalir

Anlattığım gibi işte. Buraya kar çok yağmıyor ama geçen yıl yağdı zorlanmadık. İkimizde evden çalışıyoruz zaten elektrık, internet gitmediği sürece rahatız
Sureklı esle 7/24 evdesınız. Benım bı sene oncekı halım gıbı. Keyıflı yanı da cok var ama zor. Ise gıttıgı ılk zamnlarda ozluyoduk falan hahahaaha

Sureklı esle 7/24 evdesınız. Benım bı sene oncekı halım gıbı. Keyıflı yanı da cok var ama zor. Ise gıttıgı ılk zamnlarda ozluyoduk falan hahahaaha
görmüyoruz bile birbirmizi o kadar özlüyoruz. Sadece yemeklerde görüşüyoruz. Çok uzun zamandır böyle çok şükür zorluğu olmadı

Ben zaten ekmek yemiyorum alırken de fazla al buzluga atalım diyorum hiç kalmazsa marketi ararım getirirler son çare kendi Trabzon ekmek firinindan sevdiği için evdeyse alır gelir ben hiç gitmem oda asla yollamaz zaten

Ben zaten ekmek yemiyorum alırken de fazla al buzluga atalım diyorum hiç kalmazsa marketi ararım getirirler son çare kendi Trabzon ekmek firinindan sevdiği için evdeyse alır gelir ben hiç gitmem oda asla yollamaz zaten
Benımkı de yollamaz guya hatta gıdınce ee ben gıdecektım dıyor aman ne bıleyım sımdı anlasmıs gorunuuoruz bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…