- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
- Konu Sahibi Sokagintavani
-
Yaa ne zordur merkezden uzak oturmak.. bız ac kalırdık herhaldeŞehrin dışında oturuyoruz, yakınımızda bakkal, market, fırın yok. O yüzden ekmeği haftalık alıp buzluğa atıyor. Tüketeceğimiz kadarını günlük çıkartıyoruz. Ha ekmek bitti kahvaltıya ekmek lazım diyelim çayı demler 5 dk arabaya atlar merkeze iner alır gelirim. Hem açılmış olurum mutlu olurum. Canım istememişse de eşim alır zaten. Hiç sorun haline gelmedi.
He cop mevzusuna hıc gırmıyım o da sıkıntı yahuEvde ben varken senin gitmen olmaz der hep ... istediğim de bende giderim tabi .. bizde genelde çöp atmak bu şekilde sorun oluyor .. ekmek konusuna gelince .. git marke te 10 15 tane ekmek al .. zula yap buzluğa .. gece yatmadan çıkar sabah tap taze ekmek :) yani ben küçükken köyde annem öyle yapardı :)
Vallahı guzel fıkır bayanın telını alayım yarın konusuyoruz zaten bayanla her gıtmemdeCivardaki bakkal- market ne varsa telefonunu alın, bir tane de sepet ve çamaşır ipi alın. Marketi arayıp ekmeği sipariş edin ve sepeti sarkıtın. Eskiden evde neye ihtiyaç varsa bakkala giidp alıyordum, sonra bakkal bana bir sepet almamı söyledi sağolsun
yok ya zor değil çok keyifli. Alış verişimizi toplu yapıyoruz. Acil durumlar için buzlukta her zaman hazırlığımız oluyor. İki buzdolabı var zaten. Konserve kavanozlar falan. Geçen kış 1 hafta mahsur kaldık gece gündüz yedik içtik kıtlık çekmedik :)Yaa ne zordur merkezden uzak oturmak.. bız ac kalırdık herhalde
7 aylık bebegım var yeterınce harekete maruz kalıyorum evde benBen memnuniyetle giderim hareket oluyor o arada eşimde sofrayı vs kuruyor.
Ay yazın neyse de karda kısta napıyorsunuzyok ya zor değil çok keyifli. Alış verişimizi toplu yapıyoruz. Acil durumlar için buzlukta her zaman hazırlığımız oluyor. İki buzdolabı var zaten. Konserve kavanozlar falan. Geçen kış 1 hafta mahsur kaldık gece gündüz yedik içtik kıtlık çekmedik :)
Anlattığım gibi işte. Buraya kar çok yağmıyor ama geçen yıl yağdı zorlanmadık. İkimizde evden çalışıyoruz zaten elektrık, internet gitmediği sürece rahatızAy yazın neyse de karda kısta napıyorsunuz
Bebegım buyusun ıssızlık konusu acarım ben de suan düşünmüyorum. Hangı meslekBende ekmek aslan falan deyince işsizlik sorunu sandım içimi dökmeye geldiydim
Bu arada bizde ekmeği genelde eşim alır.almazsa aç kalir
Sureklı esle 7/24 evdesınız. Benım bı sene oncekı halım gıbı. Keyıflı yanı da cok var ama zor. Ise gıttıgı ılk zamnlarda ozluyoduk falan hahahaahaAnlattığım gibi işte. Buraya kar çok yağmıyor ama geçen yıl yağdı zorlanmadık. İkimizde evden çalışıyoruz zaten elektrık, internet gitmediği sürece rahatız
görmüyoruz bile birbirmizi o kadar özlüyoruz. Sadece yemeklerde görüşüyoruz. Çok uzun zamandır böyle çok şükür zorluğu olmadıSureklı esle 7/24 evdesınız. Benım bı sene oncekı halım gıbı. Keyıflı yanı da cok var ama zor. Ise gıttıgı ılk zamnlarda ozluyoduk falan hahahaaha
Sakıncası yoksa neyle mesgulsunuz. O da ılgıncmıs. Ev bayagı buyuk olmalıgörmüyoruz bile birbirmizi o kadar özlüyoruz. Sadece yemeklerde görüşüyoruz. Çok uzun zamandır böyle çok şükür zorluğu olmadı
eşim yazılımcı ben veri operatörüyüm. Ev çok büyük evet.Sakıncası yoksa neyle mesgulsunuz. O da ılgıncmıs. Ev bayagı buyuk olmalı
Benımkı de yollamaz guya hatta gıdınce ee ben gıdecektım dıyor aman ne bıleyım sımdı anlasmıs gorunuuoruz bakalım ne olacakBen zaten ekmek yemiyorum alırken de fazla al buzluga atalım diyorum hiç kalmazsa marketi ararım getirirler son çare kendi Trabzon ekmek firinindan sevdiği için evdeyse alır gelir ben hiç gitmem oda asla yollamaz zaten
Esımın hayalı home ofıs :) aman bosver sen gıt evden dıyorum.. sız duzenınızı kurmussunuz masallaheşim yazılımcı ben veri operatörüyüm. Ev çok büyük evet.
küçük şeyleri kafaya takip huzursuz olmayin diye yorum yapmıştımBen oluşturdum krız masasını valla
Pekı tesekkur ederımküçük şeyleri kafaya takip huzursuz olmayin diye yorum yapmıştım
Bebeği eşine bırak temiz hava al, Ohh mis canım, yolunda biraz uzat.7 aylık bebegım var yeterınce harekete maruz kalıyorum evde ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?