Ekmek Yiyemiyorum :(

Nasıl aç gezebiliyorsunuz. Şunun sırrını bana da anlatın. Ben sabah kalktığımda kahvaltı etmezsem midem bulanır. Gün içinde de acıkırsam hemen bulanmaya başlar, halsiz düşerim başım döner. Moralim bozuk olsa bile az da olsa yemem gerekir. Yoksa mideme vurur moral çöküklüğü ile bir de hasta olurum. Midem hassastır öyle ağır yiyeceklerde yiyemem, tıka basa midemi dolduramam ama yine de aç kalamam. Millet fast foodlarda porsiyon porsiyon götürür değişik bir yemek yesem midem bozulur. Benim gibi midesi hassas insanın zayıf olması lazım ama nerdeee :27:

canım hormonlarıma, tiroid ,guatr vs baktırdım , bişey çıkmadı,
demir eksikliği ve kansızlık çıktı sadece.
Bu durum sanırım biyolojik:) bünye meselesi. Ama sıkıntı işte.

herkes bebe bisküvisini veren diye düşünüyorum yatmadan önce sütle bebe bisküvisini karıştırıp yersen kilo alırsın canım hatta kilo alamıyanlar kısmındada vardı bu

bugün sadece bir tane simit yedim başka hiçbişey yemedim.bende aynıyım acıkma hissi denen şey yok bende

bebe bisküvisi deneyeceğim belki ay sonuna kdr 2 kilo filan alırım.
Ama devamlı da yenmezki yaa, 1 hafta yedikten sonra midem bulanır hep aynı şey öğhhhhh, ne zormuş.
bugün kahvaltıda patates kızarttım:) akşam patates haşladım:) arada meyve ve kuruyemiş oluyor. bakalım nolcak.

akşamları yicen yatmadan önce nekadar zormu 3 öğün yemicen :53:

akşamları yicen yatmadan önce nekadar zormu 3 öğün yemicen :53:

canım patates olayı bugün böyle oldu, annem akşam fırına patates atmış haberim yoktu:)
yoksa hem sabah patates hem akşam , 1 hafta sonra patates ismini duymak bile istemem:)
ama bugünkü kalorim baya iyi oldu galbaa...

beni hep yanlış anlıyosun heralde ben patatesden bahsetmiyorum bebe biküvisi ve sütten bahsediyodum akşamları sadece yiceksin neyi zor geldi diyorum :ssz:

beni hep yanlış anlıyosun heralde ben patatesden bahsetmiyorum bebe biküvisi ve sütten bahsediyodum akşamları sadece yiceksin neyi zor geldi diyorum :ssz:

pardon mesajımda hem bebe bisküvisi hemde patatesten bahsetmiştim, mesajında hangisi olduğunu bilemedim, patates sandım, onu vurgulamıştım.
bebe bisküvisi denedin mi hiç, hani bal yiyen baldan usanır hesabı neyi sık yersem bi süre sonra bıkkınlık geliyor.

Back
X