Ekmekk yemedenn doyduğunu hissetmeyenlerrr :(((

Of bende ekmek olmayımca doyamayanlardanim.mesela 2haftadir saglikli beslenme adina yediklerime dikkat ediyorum ama ekmek yemediğîm zaman hiç doymuyorum.ve çok asabi oluyorum

ne yalan söyliyimm bendee öleyiimm yaa bi eksklık hissediyorum yemeincee

yerken içim dehet etmiyoo diyorumm ekmek yemezsemm doymamm ama yersemdee dediğinn gibii önünee geçemicemm ;(

Karatay diyetini öneriyorum 3-4 haftadır ekemk yemiyorum...alıştım ...bende evlendikten sonra 7 kilo almışım 3 haftada 2,5 kilosunu verdim daha vericem inşallah....eskisi gibi el ayak titremeside olmuyor artık...

nasıl bi diyetkii o duydumm ama bakmadımm hiçç

Ekmeksiz kahvaltı yaptım da,gel gör ki biraz önce bir dilim çikolatalı kek yedim Derdim ekmek değilde bu tatlılar
Akşama kadar hiç bir şey yememem,akşamda bir tabak sebze harici bir şey tüketmemem gerek

Ekmeksiz kahvaltı yaptım da,gel gör ki biraz önce bir dilim çikolatalı kek yedim Derdim ekmek değilde bu tatlılar
Akşama kadar hiç bir şey yememem,akşamda bir tabak sebze harici bir şey tüketmemem gerek

aynen bi öğünü kaçırdın akşamı dengelersiin :)

aynen benimde öyle istemezsem ekmek yemem ama abur cuburu yemeden duramıyorum

Ahh ahh gel bi sarılalım
Yok yavv ekmeksiz doymuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…