Ekmekk yemedenn doyduğunu hissetmeyenlerrr :(((

Tutkuuuu

Bir prenss annesi..♡♡♡
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
3.574
340
163
34
Kızlar bende bu sorun varyaa evlendiğimdenn beridir yaklasık 4-5 kilo aldım.
göbeğim resmen 4-5 aylık hamilee gibi şiş durumda ne yapcamı bilmiyorum sanki aç kaldıgımda ellerim ayaklarım titriyoo
Tansiyonum düşüyo gibi hissediyorumm..
Çok yemek yemedigimi düşünüyorum ama akşam eşimi beklersem saat 8-9 ancak yemek yiyebiliyorum erken yersem o gelince tekrar acıkmış oluyorum ekmeksizde doymuyorum sıkıntıdan aılemden sevdıklerımden uzagım istanbuldan memleketime gelin geldim vee gerçekden çogu kişi gibi kendimi yemege vurmuş durumdayım görüntüm içler acısı degil ama yinede 5 kilo felan vermem gerekiyoo
Önerisi olan varmı ? :)

kan şekerinizi ölçtürmelisiniz. aslında bu bir kısır döngü, ekmek yedikçe acıkırız. ekmekten vazgeçemezseniz beyaz ekmek dışındakileri tüketin.

kan şekerinizi ölçtürmelisiniz. aslında bu bir kısır döngü, ekmek yedikçe acıkırız. ekmekten vazgeçemezseniz beyaz ekmek dışındakileri tüketin.

1 seneden fazla hastanede çalışdım kan şekerimi parmakdan hergün ölçüyodum resmen ondan şüphelenmiyorum kendine dur demem lazım ekmeksız ve şekersiz :)

yeni evlendigimde aynısı banada oldu cok kilo aldım hemen bende baska yere gelin geldim alısamamıstımda halada öyle
simdi zapzayıfım sıkıntı sitres cok aldırıyor haklısın ben üzüntüden hasretten esim gitti 6 kilo verdim halada dusuyorum almıyorum
sen kendine hakim olmayı ögren zamanla yoluna girer elbet korkulacak bişey degil veriliyor

saol canım inşş hayırlı teskereler allahım tez zamanda kavuştursun:)

ahh ahh o bende de var maaleseff çözüm bulursan buraya yazarsan bende faydalanırım sayende

eskiden bende çok ekmek tüketirdim şimdi ise çok şükür tüketmemeyi alışkanlık haline getirdim artık gözüm yemeğin yanında ekmek aramıyor. sadece kahvaltıda ekmek yiyorum o da çok fazla değil. onun dışında akşam yemeklerinde falan dediğim gibi hiç gözüm aramıyor hele ki pilav makarna tarzı şeyler varsa hiç hiç aklıma bile gelmiyor. bir süre bunu uyguladıktan sonra alışkanlık haline gelir bence. ve bir de şeker çok önemli ben yaklaşık 2 yıldır çayı da şekersiz içiyorum bu 2 sini azalttıktan sonra kilo almanız daha da zorlaşır. az kilo fazlanız varmış çok zorlanmadan verirsiniz inşallah :)

Son düzenleme:
Ekmek eve Zor alırım. Tum yemekler ekmeksız yerız. Kahvaltıda bile ekmek kullanmam.. Buna alısmak zaman aldı ama ekmegı bırakmak mumkun

İnşş aslında şuan beni rahatsız etmiyoo doğruyu söylemek gerekirse 56 kiloyum 1.58 de boyum 4 kilo versem yeter ama ılersı için endişeleniyorum böle gidersee olacagım belli :)

ahh ahh o bende de var maaleseff çözüm bulursan buraya yazarsan bende faydalanırım sayende

hehe beraber diyet yapalım isdersen tabi ona diyet denmez yine herşeyden yicez ama ekmek hamur işi şeker sıfır olacak mumkünse zorlanıyosakda artık yavas yavas ben mesala çayı dolu dolu degilde iki kaşık şekerke içerim onu önce teke sonra hepden kaldırmak lazım birde ekmeide aynı şekilde önce 2 dılım yıyosak tek dıleme gibi :)

Ekmek eve Zor alırım. Tum yemekler ekmeksız yerız. Kahvaltıda bile ekmek kullanmam.. Buna alısmak zaman aldı ama ekmegı bırakmak mumkun

bende ınanıyorum bırakabılıcegıme sadece bırakmak ısdemedıgım için böle oluyo :)

Ben sabah kahvaltısı dışında ekmek asla yemiyorum... Bir zamanlar bende öyleydim ekmek yerdim makarnanın , pilavın yanında bile Ama sonra kilo alınca bıraktım hepsini şuan 45 kilodayım çok dikkat ediyorum yediklerime falan takıntım varda bu takıntımla tavan yaptım resmen 40 kiloya düştüm... Ama yine aldım 45 oldum.. Önerim acıktıkça canım su içeceksin ufak atıştırmalıklar leblebi, meyve yada kepekli bisküvilerle ara öğün akşam ise çorba ve salata tatlım.. Gece yatmadan önce 1 bardak biberiye çayı içersen yağ yakımını hızlandırıyor... Bu şekilde devam edersen zaten miden bir kaç güne küçülür...

hamile kalmak için çalışıyorum bu aydan itibaren :) o yüzen bitki çayları belki zararldıır kesn bi bilgim yok ama azmine bayıldım:)

Ekmekte karbonhidrat yani dolayli yoldan seker oldugu icin yedikce yeme istegi doguruyor.ama inanin eger keserseniz tamamen en fazla 1-2 hafta zorlanip aliscaksiniz.cunku vucut herseye alisiyor.bir de eger imkaniniz varsa almanyada konsantre satilan bir ilac varmis bir sisesi 70 euro falanmis ve bir kasigini 1 lt suyla sanirim tuketiyomussun tum karbonhidrat yeme istegini bitiriyormus dolayisiyla kilo da veriyosun.arkadasimin babasi kullanmis cok memnun kalmis simdi tekrar getirtiyor

ımkanım olucagını sanmıyorum canm ya bide güvenemıyorum ben o tarz şeylere kendi azmimlee başarıcam ki çok büyük bi dert degıl benım içinn sadece ekmeksiz doymuyorum kilom yıllarca 50 51 gitti yani 3-4 sene boyunca evlenince 56 ya cıkdım ki uzun zamandır tartılmıyourm yaklasık 1-5 aydır suan kaçımdır bılmıyorum tartımın pili bitti almaya korkuorum :)

eğer açsam 10 çeşit yemek olacağına yarım ekmek olsun yerim.bu arada 47 kiloyum,ben kilo sorunu yaşamıyorum.hamilelik döneminde tam tahıllı buğday ekmeğini dolapta tutuyordum.2 dilimi ile rahatlıkla doyuyordum.insanı tıkıyor sanki.

bazı besinler tok tutuyoo denemek lazım çaylarda öyleymıs sanırım

Ben diyetteyim ve bir dilim veriyo ben bazen yemiyorum bile.
Resmen alışkanlık,eskiden nasl bu kadar ekmek yiyormuşum diyorum.
Saglık açısındanda az bi miktar tam bugdaylı ekmek yıyın :)

çözüm basit,bir anda bırakacaksınız,ekmeksiz de doyulduğunu göreceksinz,1 senedir yemiyorum,hafifim,ekmeğin verdiği ağrlık ve uyuşukluk yok,boş kalori zaten ha ekmek ha şeker

Canim arkadasimin annesi babasi doktor ustelik kendiside unluleri falan zayiflatiyor beslenme/diet sirketi var yani guvenilir..gerci banada getircek denicem ise yararsa yazarim ama cok pahali tabi benimde ekmek degilde sekerle cok problemim var sekerli biseyler yemeden duramiyorum dursam bile elim ayagm titriyor .ailemde diabet var bende yaknda test yaptrcam umarm bsy cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…