Ekmekk yemedenn doyduğunu hissetmeyenlerrr :(((

aksam 8-9 gibi yemek yiyorsaniz zaten yakinda 100 kilo olursunuz
kusura bakmayin
Allah bilir yemekten kisa süre sonrada yatiyorsunuzdur
yag baglar her tarafiniz

O zaman sıkıntılı olabilir canım haklısın.. Eskiden daha azimliydim ama evlenince o kadar azimli olamıyorum ama yinde dikkat etmeye çalışıyorum

bende dıkkat etmeye calısıyorumm ne kadar edebiliyorum bılmıyorum pek edemiyorum ki 5 aydır 4 kilo almışım:)

anladım canım ben onu bilmiyodum duymamışdım yani

Ekmek eve Zor alırım. Tum yemekler ekmeksız yerız. Kahvaltıda bile ekmek kullanmam.. Buna alısmak zaman aldı ama ekmegı bırakmak mumkun

akşam yemeğinde ekmeği bende pek yemem ama kahvaltı ekmeksiz nasıl oluyo kahvaltıklıklar nasıl tok tutuyo

aksam 8-9 gibi yemek yiyorsaniz zaten yakinda 100 kilo olursunuz
kusura bakmayin
Allah bilir yemekten kisa süre sonrada yatiyorsunuzdur
yag baglar her tarafiniz

herzaman öle olsaydı kesin 100 kilo olurdum zaten hayır yatmam 2 yi buluyo gece sadece o saattte yedıgım zamanlar yürüyüşe felan çıkmam lazım eşim normalde 7 de gelıyo yeni evlendigimiz için başlarda onu bekliyodum geç gelsede beraber yeriz diye bakdım son zamanlarda çok geç yemeye başladım 7 ye gelmeden saat arıyorum geç geliceksen ben yemek yıcem dıyee :) dedigin gibi olsaydıı ohoooo:)

bu akşam karnıbahar yapdım birde bulgur pilavı onları yıcem :)

allahdan ben çikolatayı felan pek sevmıyorum bı kare çikolatayı 10 günde yerım

Afiyet olsun.Pilavdan daha iyidir bulgur ama ölçüye dikkat etmek lazım ve bunların yanında ekmek kesinlikle olmamalı

Ben tatlıyı severim ve sürekli evde tatlı bulunur yaparım.Bizimkiler sever arar.O yüzden sıkıntım var benimde Yiceksem bile gündüz az miktar yemeye çalışıyorum

ekmek yemedim bu akşam ve tokum şuan :) işe yarıyoo gibi :) tatlı eşim felan çok seviyo diye bende kek felan değişik tarifler denemeyi seviyorum ve gelen misafirlere de çay yannında mutlaka bişey getiririm ve ben geri kalırmıyım yiiyorum işde :)

ben dogumda sonra ( bu arada hamileyken sadece 8 kilo almistim hepsini vermistim .ince bir bayanim)
dogumdan sonra hep kizim aksam uyuyumca yemek yedim.8-9 gibi böyle 6 icinde 8-9 kilo aldim
resmen sismanladim
sonra aksam yemeyi kesintim
hemen geri gitti kilolalar o yuzden söyledim size
aksam yediklerimizi kilo yapar

anladım canm napalım allahdan hızlı kilo almıyorum :) sende iyi 8 kilo hamilelik sırasında gayet az kilo almışsın :)

Hep dengelemek gerekiyor.Yoksa tartıda ben burdayım diyor 46 kiloydum 47 olmuşum 2 günde.Regl dönemim acayip iştahlıyım

Of bende ekmek olmayımca doyamayanlardanim.mesela 2haftadir saglikli beslenme adina yediklerime dikkat ediyorum ama ekmek yemediğîm zaman hiç doymuyorum.ve çok asabi oluyorum

Ekmek bir beslenme hatta bir yaşam biçimi bence..

Üni.deyken 40 kilo,gece gündüz yemek yiyip 100gr. dahi almayan bir ev arkadaşım vardı,
onunla yaşamaya başlayana kadar gece yemek yemek nedir bilmezdim,
hatun gece yarım ekmek arasına bir malzemeler koyardı,
ehh tabi bu bünye nasıl dayansın,karşı koyamadım ve hatun 100 gr. almazken ben 10 kilo aldım,
memelekete gittim annem şoklarda,
''hemmmmennn rejime başlıyoruz,olmaz böyle'' dedi..
ama nafile bünyeye girdi gece yarım ekmek sefaları..
eve kepek ekmek alınıyor,ben makarna yanında beyaz ekmek yiyorum,''ahhh didem yaktın beni''
neyse malum arkadaş çevresinden de aynı ''ohaaa naptın kızım sen'' tepkisini alınca,annemin yaptığı ot.çöp rejim menüleriyle
10 kiloyu verdim tatilde..

Bu hikayenin üstünden 10 yıl geçti,ben hala kahvaltı dışında ekmek yemem..
Kalhvaltıda da asla beyaz ekmek yemem..

Yaşam biçimi dedim ya...
alışınca oluyor,gayet mutluyum böyle..

akşam yemeğinde ekmeği bende pek yemem ama kahvaltı ekmeksiz nasıl oluyo kahvaltıklıklar nasıl tok tutuyo

yumurta zaten tek başına bile epey tok tutuyor,yanında bol peynir,biraz zeytin,mevsimindeyse domates-salatalık-biber,ekmek yerine de 1 çay bardağı ceviz/fındık/fıstık...zaten bitiremiyorum bile 1 ç.b.nı,o kadar doyuyorsun

dünden beri ekmek yemiyorum
spora başladım kendimi hafif hissediyorum.
bence başarabilirsin sende
sebzeye ağırlık ver
benim başım tatlılarla dertte
çikolata yemediğim gün yok gibi
ama artık bir ayar vermem lazım
arkadaşım dikkatli ol ben evlendiğimden beri
10 kilo aldım..
önünü tutmazsan çok kilo alırsın..

Karatay diyetini öneriyorum 3-4 haftadır ekemk yemiyorum...alıştım ...bende evlendikten sonra 7 kilo almışım 3 haftada 2,5 kilosunu verdim daha vericem inşallah....eskisi gibi el ayak titremeside olmuyor artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…