- 24 Ağustos 2015
- 3.304
- 3.929
- 333
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Anadolunun yemeyen içmeyen buzdolabı boş olup mal biriktiren yaşlı kesiminin parasını yeni nesil yiyor o yüzden biraz görünür oldu. Ailesinin durumu yok gibi görünenin çoğunun ailesinin tarlası arsası altını var onları çocukları yiyor. Yakinen biliyorum ben de şaşırıyorum gelirlerini biliyorum harcamalarını görüyorum asla denk değil ama evli barklı adamların babalarını arayıp eşim hevesleniyor tatile gidemedik diyeni, elindeki arabayı beğenmeyip sıfır araba alıp borcunu ailesine ödeteni çok.
aileler de genelde şöyle, bir çocuk ailesine kıyamaz destek olur, kendi yaginda kavrulur diğer çocuk kendini acındırır tarla sattirir. Satılan tarladan haberiniz olmaz ama onun parasıyla yapılan harcamaları görürsünüz.
Aynen öyle
Millet bunu anlamıyor .
İnstada karşıma çıkıyor . ( tv haber vs izlemem , instada ne denk gelirse ) şu kadar milyon dolandırıldı , eski eşyalarla beraber şu kadar bin tl yi yanlışlıkla attılar gibi . Üst başlarına baksan dilenci gibiler . Ama milyonları varmış onları kaptırmışlar . Kirli çıkı olayı . Ya da yastık altı olayı çok var . Eskiler borç istenir düşüncesiyle var olan parasını göstermezmiş . Yıllarca gözükmeyen o paralar çocukları kanalıyla ev raba tatil şeklinde görünür olunca millet de o kişi bunları nasıl aldı diye gereksiz düşünceye kapılıyor