• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekonomik durum ve kyk

Merhaba,biliyorsunuz şehir dışında hukuk okuyorum.Otistik oldugum icin eşyaların ortak kullanımından nefret ediyorum.(şımarıklıktan değil )Ailem de kyk yurdunda kalmami istemedi,eşyalar ortak kullanıldığı için,bana ayrı ev tuttu.Ama şimdi aileme üzülüyorum.Bu ekonomik durumda ayrı ev tutmanın onları zorladığını farkettim.Seneye kyk da kalmaya karar verdim ben de tam bu nedenle.Ama ailem baya endişelendi bu fikrimi soyleyince.Kyk'da yapamayacağımı düşünüyorlar.Onları nasıl ikna edebilirim?Ayrıca kyk bahsedildiği kadar kötü mü?Aileme daha fazla yük olmak istemiyorum.Sizce ne yapmalıyım?
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama benim bulunduğum şehirde kız öğrenci apartları var oda senin oluyor içinde banyon, tuvaletin ve küçük mutfağın, sıcak suyun, internetin oluyor aylık ödüyorsun ama hepsi içinde oluyor elektrik,su dahil bence senin için daha maliyetsiz olabilir ,bir düşünün derim

Oğlum ankarada okurken özel yurtta tek kişilik odada kalıyordu. Ders çalışırken yan odalardan, koridordan gelen gürültüden rahatsız olmuştu.
2. Sene ev tuttuk çok memnunduk bazen yanına gider kalırdım brnim içinde değişiklik oluyordu.
O günleri özledimmmmm 😞

Oğlum ankarada okurken özel yurtta tek kişilik odada kalıyordu. Ders çalışırken yan odalardan, koridordan gelen gürültüden rahatsız olmuştu.
2. Sene ev tuttuk çok memnunduk bazen yanına gider kalırdım brnim içinde değişiklik oluyordu.
O günleri özledimmmmm 😞
Özlemeyin bence,bu günlerin tadını çıkarın.Carpe diem 😁

Ben yurtta kaldım, kalan tanıdıklarım da çoook. Ama senin özel durumun sözkonusu olduğu için kal ya da kalma diye konuşmam yanlış olur

Back
X