ekrandaki en gereksiz dizi sizce hangisi kızlar

akasya durağı, reklamlarını izlerken bile bunalıyorum, ne kadar çok konuşuyo herkes dizide
kurtlar vadisi, zaten kitlesinin tamamı neredeyse erkeklerden oluşuyor, çok abartı bi dizi
lale devri, ben hayatımda bu kadar kötü rol yapan bi başrol oyuncusu daha izlemedim, ayrıca çok çirkin bi kadın
çok güzel hareketler bunlar, çok sıkıcı buluyorum hiç komik değiller
daha çok var ama hatırlayamıyorum, bikaç tane diziyi severek izliyorum onun dışında çoğu ofsayt zaten

arka sıradakiler
unutulmaz
deniz yıldızı
lale devri
papatyam
akasya durağı
türk malı
hanımın çiftliği
aşk bir hayal
unutulmaz
umut yolcuları
kısaca hepsı dıyebılırım izlediğim daha doğrusu yarım yamalak ızledıgım ve coogunu burdan yazılanlarla takıp ettıgım

ömre bedel
fatmagülün suçu ne
yaprak dökümü

ama sureklı ızledıgım
Cnbce : merlin , doctor who ,
Tnt : supernatural

zaten turkiyede supernatural veya fringe tarzı bi diziyapsalar cok sasırım hep aynı ya biraz farklı konular isleselerya

bence en gereksiz dizilerinde liste başı kurtlar vadisi...
lale devri.. akasya durağı.. aşk bir hayal..ve papatyam gibi ilk 5 i sıralayabiliriz..

Kurtlar vadisi oldum olasi hic sevmemisimdir hatta tiksinmisimdir, müzigi bile beni cileden cikariyo, babam izlerdi tvde her gördügümde cinnet gecirirdim resmen cin iskencesi akannehir
Ezel izlemedim ama reklamlari cakma kurtlar vadisi hissini uyandirdi bende
Kilic günü izlemedim ama ezelde oldugu gibi bu dizinin reklamlari kurtlar vadisi ve ezel cakmasi bi dizi oldugunu anlamama yetti, belki öyle degildir ama bence öyle
Arka sokaklar bi dizi nasil bu kadar sıkıcı olabilir anlamis degilim
Akasya duragi sinir oluyorum sinir hele o osman yokmu, karisinin de usmanim demesi yokmu ayyyyyyyyyyyakannehir
Adanali ilk bölümleri komik gibiydi ama simdi igrenc, lama gibi tükürüp duruyo adam yaaa
Ask bir hayal ilk iki bölümü güzeldi ama ondan sonrasini mahfettiler
Gönülcelen o müzigi yokmuakannehir tamam bi dizi sacma olur sıkıcı olur, bari müzigi güzel olsaydi

yazdikca yazasim geliyo, hatirladikca yazarim

kaldırılması gereken diziler
türk malı (bu saçma dizi yüzünden çocuklar türkçeyi yanlış öğrenecek)
kurtlar vadisi(çocukları şiddet yanlısı yaptı.geç saatte yayınlanıyor ama çocukların ve gençlerin hepsi çok kötü etkileniyor.çocuğuna polat adını verenler çoğaldı.)
duriye'nin ğüğümleri
çok güzel hareketler
yaprak dökümü
kavak yelleri
akasya durağı
arka sokaklar
adını tam hatırlayamadım ama komedi dükkanı mı neydi.tek başına bir oğlan yönetmen ne derse onu yapıyordu.bana çok saçma gelmişti.hiç de gülmemiştim.çok basit
aşk bir hayal
adanalı
daha çok var aslında.hem aklıma gelmedi hemde yazmaktan yoruldum.

kılıç günü
yer gök aşk
lale devri
arka sıradakiler
ömre bedel
küçük kadınlar
behzat ç. bir ankara polisiyesi
valla okadar çok varki hangisini sayayım...

Arka Sokaklar : Berbat bir cast, saçma bir senaryo, berbat dublajlar.

Akasya Durağı : Saçma,yorucu bir dizi.

Behzat Ç. : Kötü bir dizi olmuş. Daha iyi bir dizi bekliyordum açıkcası.

Lale Devri : Başroller berbat. Halbuki kadro iyi. Daha iyi bir başrolle adam gibi bir dizi olabilirdi.

Türk Malı : Binnur Kaya'yı severim ama bu diziyi hiç sevmedim.

Küçük Kadınlar : Sıktı artık,saçmalıyorlar.

Unutulmaz : Bir sezon daha fragmanlarına dahi katlanmak iğrenç geliyor.

Kavak Yelleri : Bitmeli artık. Oyuncuları bile bitmesinden yana.

en gereksiz denmiş ama tüm diziler yazılmış nerdeyse :) dizisiz kaldık be ya :)))

bence en gereksiz en saçma dizi türk malı ve arka sıradakiler
unutulmazda bitseydi iyi olurdu tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…