ekrandaki en gereksiz dizi sizce hangisi kızlar

Türkün uzayla imtihanı, pis yedili, arka sokaklar bitsin artık. Daha yaratıcı olun ey yapımcı abiler ablalar :40:

Akasya durağı iğrenç ötesi.
Fox tv nin tüm dizileri basit ve saçma.
Hele unutma beni dizisinde insanlar güya birilerini takip ediyor, gizlice dinliyor ama tam yanında resmen komedi gibi :D çok basit.
adını hatırlayamıyorum ama türk malı dizisindeki adam oynuyor şuan çıkıyor bide o dizi iğrenç

arka sokaklar sürekli dejavu yaşatıyor millete konular hep aynı akasya durağı ve alemin kralı diziside çok ama çok saçma

Behzat ç, suskunlar, yalan dünya hariç bütün diziler gereksiz bence :ssz:
Ama özellikle akasya durağı ve arka sokakları kimse izlemiyorsa niye hala bu kadar diretiyolar yayınlamakta anlamıyorum

akasya duragı artık gına geldi gınaa
arka sokaklar bıktık artık yeter
şu ikisini kaldırın yeter ya

bizim ahlak yapımıza uymayan dizilerin bütünü ben bunları ne diye izleyim genç kızıma örnek olsun diye mi ,oh olmuş bu dizilerin çoğu reyting almadan bye,bye sanatçılar bu rolleri oynarlar çünkü parası tatlı , ama sanatçı olmak böyle ahlaksız rollerde kendini göstermek değil bunlar onları bitiren roller , gerçi onlar gerçek hayattada aynı roller içersinde olmalarından seve seve oynuyorlar , ve kendilerini tüketiyorlar yaşlanıncada bol bol duygu sömürüsü yapıp acımamız bekliyorlar , gençlik çabuk bitiyor bıçak altına yatsanızda boş !!!!

Pis 7li denen sacma dizi.
Fragmanlarina bile tahammulum yok. Komik olcaz diye salak salak sozde espri uretmisler. Insanlari aptal yerine mi koyuyorlar, bunlara gulup eglenilir mi ya :D
Her zaman derim, dramayi herkes yapar, ama komedi zeka ister diye.

yer gök aşk +
lale devri +
alev alev (bitti zaten) +
bi arada iki yaka bir ismail vardı ııyyyy..
başka aklıma gelmiyo yoksa çok var da :1:

Öyle bir geçer zaman ki...
Çoktan miyadını doldurmuş bir dizi.
Daha ilk sezonda bitmeliydi.
Felaketler silsilesi.

Back
X