Ekşi sözlük neden türk kadınlarından nefret ediyor ?

Nefret değilde ama eleştirilecek çok yönlerimiz var
Ha birde her zora düşüldüğünde vatan millet sakarya cepheye mermi taşıyan anne muhabbetleri beni hiç sarmıyor ve itici geliyor bana
Cepheye mermi taşıyan ninem değil ben bile olsam biri beni bu kadar ansa eee yeter derim

Türk kızları tarafından ilk bakışta ne mal oldukları anlaşılıp, sonra reddedilmenin içten içe oluşturduğu gazdan kaynaklı her başlıkta sallayan tayfadır zira kendileri bu nedenle çok da takılmaması gereken durumdur.

Ekşi sözlük türk kadınlarından nefret mi ediyor? Türk kadınından nefret etmeyen bana bir tane popüler platform ya da anaakım medya veya merkez duruşlu stk gösterir misiniz? Kadın katillerini salıveren hakimler mi çok seviyor türk kadınlarını? Ya da dayak yediği kocasıyla barışması için kadını eve göndermeye çalışan polisler mi? Yasa tasarısını bir türlü hazırlayamayan parlamento mu? Feminizm karşıtı pankartlarla gösteri yapan dernekler mi? Kim seviyor türk kadınlarını? Kadınlar kulübünde bile birbirimize neler söylüyoruz. Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Ekşi sözlük toplumun her kesiminin bulunduğu bir platform, hoşunuza giden ya da gitmeyen türlü şeyleri okuyup sizin de fikriniz varsa yazabileceğiniz bir platform. Hesap alın, yazar olabiliyorsanız siz de buradan başlık açmak yerine gider orada cevabınızı verirsiniz. Kimin bu konuda ne yazdığını çok da önemsemeyin, muhteşem bilgiler içeren başlıklar da var, oralarda takılın. Başlıkları engelleme özelliği var, engellerseniz görmezsiniz. Ama hoşunuza gitmiyor diye insanlar yazdıklarından neden vazgeçsin? Bunun sansürcülükten ne farkı var? Oradaki insanlar sayesinde bir sürü çocuk maddi yardım aldı, şule çet cinayetinde ve diğer bir sürü olayda kamuoyu oluşturuldu, kamu vicdanı gerektiren olaylarda yankı oluşturuyorlar. Şimdi de rabia naz cinayeti aydınlansın diye uğraşıyorlar. Bu gibi çabalar görülmez, ekşi sözlük yardım timi bilinmez ama boş beleş başlıklar hep gündem olur. Boş beleşlikten uzak durmak dileğiyle.

Ya bir kisim Turk erkegi kendine hic bakmayip turk kadinlarini kucumsuyor. Kendinide nur nimet saniyor. Bence aileleri cok yanlis yetistiyor bu cocuklari. Kendilerinde ki hic bir kusuru gormuyorlar. Biz de onlari yabanci erkeklerler kiyaslasak oooo. Say say bitmez ama oralara hic girmiyoruz. Ama annelerin yetistirme tarzindan malum aman ogluma en iyisi en mukemmeli derken kafalar kisa devre yapiyor. Sonra kendilerini pasa zannediyorlar. Onemseme gec.

Onlar bu dünyaya her şeyi eleştirmeye gelmiş gibi. Çok da şey yapma yani.
Olaylara objektif bakan , gerçekten akıl yürütüp bir fikir sahibi olan insanların yorumlarını her şartta okumayı severim, işime gelmeyen bir yorum olsa bile. Bana bir şeyler kattığını hissederim yani. İstisnalar var tabi ama genel olarak ekşi sözlük için bu geçerli değil.Geneli bir şeylere b.k atınca kendini über zeka, lord falan sanıyor.

Son düzenleme:

Burada tam tersi şekilde, o saydığınız özellikteki erkeklerin çoğu baş tacı. Nerede keko, sevişmeyi bilmediği halde kaşı gözü rahat durmayan, kültürsüz ve pis erkek var, orada o erkeği kaybettiği için acı çeken, ağıt yakan bir kadın var.

Yanlış anlaşılmasın, bunu derdi olan herkes için söylemiyorum ama şuradaki kadınların çoğu değmeyecek adamlarla evlenmek ya da evli kalmak için paralıyor kendini.
Şartlar yüzünden bırakıp gidemeyeni bir yere kadar anlarım ama kulak zarını patlatan adam için "seviyorum ayrılamıyorum" diyen kadın gördü bu gözler.
Biz adamları kötüleyince saldırıya geçiyorlar bir de.

Burada en fazla şöyle bir başlık açılır: Türk erkeklerinin analarının çok reröre olması.
Adamlara laf yok.

Hanımlar biraz sakin olun ya

Ekşisözlük benim sevdiğim ve yararlandığım bir platform. Böyle saçma sapan başlıklar olduğu gibi faydalı başlıklar da var. Takip edip sevdiğim güzel yazarlar var mesela. Kadınlar kulübü de öyle değil mi? Yorumlarını beğendiğim üyeler olduğu gibi profil resmini görünce bile göz devirdiğim üyeler var

Anonimler ve her konuda konuşabildikleri bir platformdalar. Herkes fikrini belirttiği için okuduğumuz bazı şeylerden rahatsız olmamız normal.

Genelde rus kızlarıni ovup turk kizlarini asagiliyorlar. Yok rus kızı güzelmiş trip atmiyomus ıyi sevisiyormus paragöz değilmiş valla kendilerini ne sanıyorlarsa ruslarda bunlara olup bitiyodu . Anaları rus sanki.

Bi ben mi ekşiyi seviyorum?

Buradaki herkes sözlüğü az buçuk kullanıyordur,her türlü başlığı bulabiliyorsunuz zaten.Ama son yıllardaki aşırılık artık göze batmaya başlıyor.Bazı başlıklar o kadar bahsedilen ''kaliteli'' ortama hiç uymuyor ve bunun eleştirilmesinde de bir sakınca görmüyorum ben.

Çok kapsamli bir site illaki eleştiri alacaktır lakin çok kaliteli yazarların yanında kalitesizlerde var bu siteyi kalitesiz yapmaz burada olduğu gibi
Bkz. Burada üzerine basarak söylüyorum
Daha gebelik testini kullanmayı bilmeyen anne adayları var
Ekşi değil kadınlar kulübü olarak ben bu kadını eleştiriyor sorguluyorum
Ve nice örnekler mevcut

Ben buna hic katilmiyorum. Bence Turkiye’de kadinlar daha cok kendini gelistiriyor. Turkiye’de kadinsan hic bir erkege guvenemezsin. Her zaman kendini garantiye almak zorundasin. Bugun Turkiye’de erkekler araba lastigi bile degistiremiyor. Evde hic birseyi tamir edemiyorlar. Buyuk firmalara bak hep yoneticeler kadin. Benim calistigim sirkette IK hep kadin ise aliyor cunku kalifiye erkek bulmakta zorlaniyorlar. Turk kadini dunyada ki bir cok kadindan daha guclu. Cunku
kadin bir cok seyle mucadele ederlerken erkekler aileleri tarafindan simartilarak buyutuluyor. Bir cok yabancidan turk kadiniyla ilgili ayni seyi duydum.

Bunların hepsi Amerikanin oyunu. Șaka bir yana, bunlar genelde kișiliksiz Avrupa özentileri, kafaya takmaya değmez.ne mutlu türküm diyene

Ekşide olsun nerde olursa olsun Türk kızı Türk erkeği diye ayıran insanlardan nefret ediyorum. Laf sokunca "öğğğ türk kızı değil misin Trip atıyosun" deniyor mesela. Buna karşın "ben Türk erkekleri kıllarını aldırmıyo maymun gibi dolaşıyor diyo muyum" denmesi gerekir. Çünkü sinir bozucu. Evet hemcinslerimin içlerinde erkekleri cüzdan görenler,inanç ayıranlar vardır ama ekşinin başlıklarına bi bakıyorum 30 yaşında evlenmemiş türbanlı kız,Türbanlı kız cehaleti,Türk kızı tribi gibi envai çeşit başlık bulabilirsiniz. Şunu söylemek istiyorum:"Hepsini denediniz mi? Hiç sanmıyorum. Herkesi yargılayacağınıza aklınızı başınıza devşirin dışarı çıkın bi iki insan tanıyın". Kimse kimseyi kalıba sokmamalıdır. Bu kalıplar,bu baskılar bizi geriye atar ve şikayet ettikleri kişiler haline getirirler. Eleştireceksek insan bazında ve yapıcı bi biçimde eleştirmeliyiz.

Dışardan bakılınca her platformun sacma genellemeleri ilk göze çarpan oluyor malesef.
Dışardan BDV' ye bakarsak;

-Erkekler öküz, kayınvalideler ölsün,
görümceler sürünsün.
O zaman boşan. Olmadı mı? Uzmandan destek al. Ayrıl. Whatsapp web kur.
E biz iç yüzünün bu olmadığını net olarak biliyoruz değil mi? Kişisel fikirlerin havada uçuştuğu platformlari genellemelere kurban vermemek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…