Ekşi sözlükte türk kadınları hakkında hiç hoş olmayan şeyler okuyoruz . Neden böyleler ? Neden her kadını paragöz aldatan olaraklanse ediyorlar ? Hepimiz böyle değiliz ki . Neden savaslarda cephaneye mermi tasıyan türk kadınlarını unutuyorlar ? Amaçları ne bunların?Ne yaşadılar da bu hale geldiler ?
The red pill ve mgtow gibi akımları benimseyip evlilik karşıtlıgı yapıyorlar . Sanki her kadının gozleri paralarındaymıs gibi , daha evlenmeden nafaka hesabı yapıyorlar , bunlar en iyisi evlenmesin evde analarının dizinde otursunlar
87 doğumlu erkeklerden sonraki nesil tuhaf bence ?
Bunların anaları turk degil mi ?
Ben kk ve ekşiyi bir tutmuyorum ayrıca.Ben şöyle konuları çok görmüyorum mesela ''Türk erkekleri reröre'',''30'undan sonra evlenmeyen adamın keko(?) olması'',''30 yaşında bakir erkek'',''Türk erkeklerinin sevişmeyi bilmiyor oluşu'',''Türk erkeklerinin kültürsüzlüğü'',''Türk erkeklerinin pis olması'',''Türk erkekleri gitsin İtalyanlar gelsin'',''İtalyan erkekleri''...Sonsuza gidiyor.
Burada genellemeye dayalı açılan çoğu konu bile bir süre sonra kapatılıyor şikayetlerle,onun dışında açılan konular hep kişiye dayalı.Arada olayı genellemeye vuran tipler çıkıyor o da 1 2 yorum sonra sönüp gidiyor zaten.Neresi aynı bunun ?
Bi ben mi ekşiyi seviyorum?
Çok kapsamli bir site illaki eleştiri alacaktır lakin çok kaliteli yazarların yanında kalitesizlerde var bu siteyi kalitesiz yapmaz burada olduğu gibiBuradaki herkes sözlüğü az buçuk kullanıyordur,her türlü başlığı bulabiliyorsunuz zaten.Ama son yıllardaki aşırılık artık göze batmaya başlıyor.Bazı başlıklar o kadar bahsedilen ''kaliteli'' ortama hiç uymuyor ve bunun eleştirilmesinde de bir sakınca görmüyorum ben.
Ekside neler yaziliyor bilmiyorum ama benim 10 yasindaki oglum bile , buradaki kizlar Turk kizlarindan bin kat daha iyi anne diyor
Hakaret vs kabul edilemez ancak ulkemizin kadinlarinin kendini gelistirmesi gerektigi de koskocaman bir gercek , ha tabi bunun sebebi yine kizlarini okutmayan , erkenden evlendirmeye kalkan erkekler surusu
Tam bir yumurta mi tavuktan cikar , tavuk mu yumurtadan cikar durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?