- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
:)Fazla mükemmelliyetçi değilseniz eksikler kalsın yani kendinizi paralamanız gerek o iş mükemmel olsun diye gene Murphy kanunları etkisini gösterir içine eder mükemmel işin.Buna dayanarak diyeceğim şu ki ne zaman özenmezseniz aman mükemmel olsun aman eksik çıkmasın diye düşünmezseniz yani o zaman her şey mükemmel oluyor.
Bağımlılık oluyor kesinlikle, kopamıyorsunSenin gibi güçlü bi kıza yakıştı mı bu cümleler
Ayrica ben de YDS çalışmam lazim sabah 9dan beri buradayim. Yeteeeeeeeeeeer
Daha kötüsünü diyeyim o zaman her şeyi mükemmel olmasını isteyen ben hep paralarım kendimi şimdi o kadar yoruldum ki bir şey yapmıyorum artık bana ilham ne zaman gelecek bakalım:)
Murphy kanunlarının ilk maddesinden sonra onları okumayı bırakmıştım hehe.
Ama şöyle bir şey var. Bir şey yapıyorsam hakkını vermek istiyorum. Oldu sanıyorum. Aslında olmamış.
Günaydın kızlar,
Hiçbir şeyi beceremiyorum. Şu hayatta gerçekten layıkıyla becerip mükemmel yaptığım tek bir iş bile yok.
Her şeyde eksiğim çıkıyor her şeyde hem de. Kendime en güvendiğim konuda bile hatalarım olduğunu görüyorum.
Özgüvensiz de değilim, ama sanki çevremdeki herkes işini eksiksiz yapıyormuş gibi.
Kendimi ifade ederken problem yaşıyorum, evdeki hesap hiçbir zaman çarşıya uymuyor. Şu anda da o kadar işim var ki. Ama ben napıyorum, elbette bacakları uzattım yanımda çayım Kk da kim ne yazmış ona bakıyorum.
Kariyerimle ilgili de sıkıntılarım var. Vakit ayırıp çalışamıyorum. O sürede hep Kk'da takılıyorum.
Yazılacak çok şey var aslında ama, ne yapacağımı bilmiyorum. Asla istediğim gibi olmayan sürekli önüme engeller çıkan bir hayatım var.
Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Ya da böyle hissediyor musunuz?
İşim gereği bir ajandam var. Her şey saat saat işlidir.Mükemmelliği hedefliyorsanız asla olamayacağınızı bilin öncelikle.
Hayatınızdaki aksaklıkları düzenlemek için de büyük düşünüp, uzun vadeye odaklanıp umutsuzluğa kapılmaktansa küçük ve günlük hedefler koymayı deneyin. Örneğin bugün şu kadar saat çalışacağım veya şu işi halledeceğim gibi.
Ben bunu yapacağım artık. Evi b.k götürüyor.Bir bakayım diye girdim :)
Hala kahvaltı edemedim düşün.
Kendini banlatanlar oluyor işimi yapayım diye.
Biz de mi yapsak nedir
Her işte bir eksiklik buluyorsan sende de mükemmelliyetçi bir yapı var demek.
Zevkine güvendiğin insanlardan objektif yorumlar iste.
Onların onayları sana iyi hissettirecektir..
Ben bunu yapacağım artık. Evi b.k götürüyor.
Yemeği son dakikada yapıyorum.
İşler falan var ya ufufufufufuf
Sen de benim gibisin nomunom ya
Kk bağımlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?