- Konu Sahibi queenofhaters
-
Bir süre kendinizi zorlasanız alışırsınız.İşim gereği bir ajandam var. Her şey saat saat işlidir.
Bir gün bile uymamışımdır mesela. Her akşam tane tane özenerek yazarım.
Sabah bir bakarım cumburlop hiçbirine uyamıyorum.
Planlı olan insanlar bunu nasıl yapıyor acaba?
Herkesin eksikleri, eksileri vardir.
Ama eminim yapabildiginiz cook guzel seyler vardir bence.
Bir seyleri yapabildigini hissetmek icin illa kariyer alaninda bir seyler yapmaya gerek yok ki.
Burada cok iyi bir yorumcusunuz mesela, belki cok iyi bir essiniz.
Bakin bunlarda yapabildiginiz seyler, illa akademik olmasina gerek yok, kendinizi boyle hissetmeyin
Aynı dertten muzdaribimSenin gibi güçlü bi kıza yakıştı mı bu cümleler
Ayrica ben de YDS çalışmam lazim sabah 9dan beri buradayim. Yeteeeeeeeeeeer
Özelden yaziyomAynı dertten muzdaribimgel yol arkadaşı olalım. Yaz bana yazayım sana ne çalıştın gibi mesela
ahahahha, çok tatlısın.Burada yorumlardan gözümde canlandirabildigim karakterlerden birisin sen ya, basariyosundur sana öyle geliyordur. Herkesin dediği gibi herseyin kusursuz olmasını istediğin için sana öyle geliyordur. Hayallerimdeki sen karakterini degistiremem ben yaakalk kariyerinle ilgili çalış bdv'de pek hareket yok zaten
Yakaladımahahahha, çok tatlısın.
Dur sana da kalp atayım.
Aylinim ya, evrak işi.Sürekli böyle mi hissediyorsun yoksa bazı dönemlerde mi sadece ?
Sorunun daha çok becermemezlik değil de hayatında sanki bir memnuniyetsizlik varmış gibi.
Hayatına yeni heyecanlar/yenilikler katsan iş ile alakalı daha fazla motive olma şansın yükselir ve herşeyi başarırsın belki. Ne dersin ? :)
Günaydın kızlar,
Hiçbir şeyi beceremiyorum. Şu hayatta gerçekten layıkıyla becerip mükemmel yaptığım tek bir iş bile yok.
Her şeyde eksiğim çıkıyor her şeyde hem de. Kendime en güvendiğim konuda bile hatalarım olduğunu görüyorum.
Özgüvensiz de değilim, ama sanki çevremdeki herkes işini eksiksiz yapıyormuş gibi.
Kendimi ifade ederken problem yaşıyorum, evdeki hesap hiçbir zaman çarşıya uymuyor. Şu anda da o kadar işim var ki. Ama ben napıyorum, elbette bacakları uzattım yanımda çayım Kk da kim ne yazmış ona bakıyorum.
Kariyerimle ilgili de sıkıntılarım var. Vakit ayırıp çalışamıyorum. O sürede hep Kk'da takılıyorum.
Yazılacak çok şey var aslında ama, ne yapacağımı bilmiyorum. Asla istediğim gibi olmayan sürekli önüme engeller çıkan bir hayatım var.
Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Ya da böyle hissediyor musunuz?
Aylinim ya, evrak işi.
Pek ekşın katamıyorum biliyorsun.
Şimdi almanca kursuna başladım. Forumda da yazıyorum o topiklere.
Mesela ben kendimi ifade etmeye çalışıyorum.
Eminim ki ne demek istediğimi anlıyorlardır.
Hayeeear cınım o cümleyi öyle kuramazsıın diyorlar ya, işte o zaman motive gidiyor komple.
Yapamıyoooooooooooooorum diye ağlayasım geliyor.
Seri yazarken bile en az 5 saatimi alıyor. Çünkü kk' dayım.Okumam gereken dosya,yazmam gereken dilekçe de olsa yok bazen bir bakıyorum uyuyana kadar burdayım.
İki dakika okuyayım desem iki saat çıkmıyorum.
Aylardır kitap okuyamıyorum.
Bağımlılık yaptı sanki burası bende her şeyi savsakladığımı hissediyorum,sonra kendime sinir oluyorum sorumsuz diye.
Aynı hissediyoruz..
ben seni yazdığın mesajlarda ki üslubundan gayet ayakları yere basan ve güçlü bir kadın olarak kafamda canlandırdım!!!Günaydın kızlar,
Hiçbir şeyi beceremiyorum. Şu hayatta gerçekten layıkıyla becerip mükemmel yaptığım tek bir iş bile yok.
Her şeyde eksiğim çıkıyor her şeyde hem de. Kendime en güvendiğim konuda bile hatalarım olduğunu görüyorum.
Özgüvensiz de değilim, ama sanki çevremdeki herkes işini eksiksiz yapıyormuş gibi.
Kendimi ifade ederken problem yaşıyorum, evdeki hesap hiçbir zaman çarşıya uymuyor. Şu anda da o kadar işim var ki. Ama ben napıyorum, elbette bacakları uzattım yanımda çayım Kk da kim ne yazmış ona bakıyorum.
Kariyerimle ilgili de sıkıntılarım var. Vakit ayırıp çalışamıyorum. O sürede hep Kk'da takılıyorum.
Yazılacak çok şey var aslında ama, ne yapacağımı bilmiyorum. Asla istediğim gibi olmayan sürekli önüme engeller çıkan bir hayatım var.
Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Ya da böyle hissediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?