Eksik ve Yetersiz Hissetmek

ben seni yazdığın mesajlarda ki üslubundan gayet ayakları yere basan ve güçlü bir kadın olarak kafamda canlandırdım!!!
engeller her zaman olur
önemli olan takılıp düşmek değil,düştükten sonra silkelenmek ve kaldığın yerden devam etmektir..
kimin hayatı düz ki?
benim de kariyer sorunlarım var hatta beni çok kötü etkiliyor ama pes etmiyorum!
he bende kk dan ayrılamıyorum :KK70: orası da ayrı
kesinlikle silkelen ve kendine gel..olumsuz düşünme
YEEEEY, evet tükenmişlik sendromu sebebiyle böyle oluyor sanırım.
12-13 saat çalışmaktan :))))))))))))))))))

'Layıkıyla becerip mükemmel yaptığım tek bir iş bile yok'.
Şu kısacık cümlede mükemmeliyetçilik, aşırı genelleme (tek bir işi bile düzgün değil), negatife odaklanma (yapamıyorum) gibi üç ayrı motivasyon bozucu var pray :KK53:

Böyle düşünme, bi kere kimse mükemmel değil hepimizin hatalı yaptığı şeyler var, kimse de tamamen beceriksiz değildir çok iyi yaptığımız şeyler vardır. Çok iyi yaptıklarına da odaklan az. Yazmışlar yukarıda çok iyi bir eşsindir, güzel yemek yapıyorsundur, ağzın iyi laf yapıyordur (sizin meslekte önemli değil mi?) vs vs. Bunları düşün biraz da.

Kk'da daha az vakit geçirmeye çalış bir de, çok haşır neşir olunca insanın beyni sulanıyor.

İş çok biriktiyse de canın istemiyorsa da bodoslama başla bi yerlerden, bi süre sonra şevk geliyor isteyerek yapmaya başlıyorsun.

Hiçbirşey ve hickimse kusursuz değildir. O dışardan bakıpta herşeyi kusursuz yaptığını düşündüğün insanlar var ya mutlaka onlarında hataları vardır. Yapamadiklarin için değil yapabildiklerine bakarak mutlu ol.bardağın dolu tarafına bak.sağlıklısın hayattasın gençsin ve hala düşünebilen keskin bir zekan var önünde koskoca bir ömür var kimbilir daha neleri basaracaksin.
Şu an belliki işler başından aşmış ve bikmissin bu yüzden böyle hissediyorsun belkide.Biraz dinlen..

Neee 3te 1e mi düştü pray naptın sen bırak burayı işine odaklan
Hee, valla billa.
Fakirliğin gözü kör olsun.
Miha, sanırım sen kariyer grubu memurusun.
Nasıl yetişiyorsun, planlı mısın?
Hepsine uyuyor musun?
Hiç mi sıkılmıyorsun?

Sıkılınca verim o kadar düşüyor ki, öyle yapacağıma hiç yapmayayım
Evet bazen bu ne salak bir dilekçe ya deyip siliyorum.

Plan yapma konusunda düzenliyseniz kk da vakit geçirmek için de bir saat dilimi belirleyin. İş konusunda en yüksek motivasyonla çalıştığınız saati belirleyin ve o saatleri işe ayırın. En dinlenmeye ihtiyacınız olan saati de kk ya ayırın. Ve diyelim 2 saat vakit ayırmayı planladınız, asla bu zaman dilimini aşmayın

Günaydın kızlar,
Hiçbir şeyi beceremiyorum. Şu hayatta gerçekten layıkıyla becerip mükemmel yaptığım tek bir iş bile yok.
Her şeyde eksiğim çıkıyor her şeyde hem de. Kendime en güvendiğim konuda bile hatalarım olduğunu görüyorum.
Özgüvensiz de değilim, ama sanki çevremdeki herkes işini eksiksiz yapıyormuş gibi.

Kendimi ifade ederken problem yaşıyorum, evdeki hesap hiçbir zaman çarşıya uymuyor. Şu anda da o kadar işim var ki. Ama ben napıyorum, elbette bacakları uzattım yanımda çayım Kk da kim ne yazmış ona bakıyorum.

Kariyerimle ilgili de sıkıntılarım var. Vakit ayırıp çalışamıyorum. O sürede hep Kk'da takılıyorum.
Yazılacak çok şey var aslında ama, ne yapacağımı bilmiyorum. Asla istediğim gibi olmayan sürekli önüme engeller çıkan bir hayatım var.
Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Ya da böyle hissediyor musunuz?
Al benden de o kadar. Aynı durumdayım. Bir de bazı şeyler milletin ayağına geliyor resmen onlar mı çok şanslı ben mi şanssızım anlamadım. Benim en basit şeyi elde etmek için bile illa ki kendimi paralamam bir sürü engeli aşmam gerekiyor.

Back
X