• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eksilen para yada calinan mi demeliyim

eğer gorumceniz alıyorsa hastalik felandir diye dusunuyorum.insan cebindeki paranin miktarını bilmez mi?yani anlayacağınız aşikar.bunu bile bile iki kez üst üste alması bence normal değil. amaç çaktırmadan almak olamaz sanki.yada o öyle olmadigini saniyor.nasılsa parasının hesabını bilmez diye.gözünüzle görmedikçe böyle birseyle itham edemezsiniz zaten.ispatlamasi zor bir durum en iyisi mesafeli olmak.gidincede paranizi cantaya koyup, cantayi yaniniza alin.en azindan biraz anlar sanirim

Valla bu not işini ben tuttum doğrusu bence yap zaten okursa yüzünden anlarsınız bence okuduğunu

Mrb hanimlar sizin engin tecrube be yorumlariniza ihtiyacim var onceki konularimdada yazmisdim kv de kislari misafir olarak bizde kaliyor gorumcemde ayni mahallede oturuyoruz ilk seferde heralde dusurdum dedim ihtimal vermedim acikcasi cuzdanimda 500 tl kira parasi vardi 100 tl de ayri bir yerde vardi ogun kizimi dk goturmusdum donusde gorumcem kahve icelim oyle eve git dedi kv demde Ben yokken gorumceme gitmis neyse kahve ictik evime vgeldigimde paranin bir kisminin olmadigini farkettim tabi kv deme soylesem Sen beni kizimi hirsiz mi ediyorsun diye ortaligi ayaga kaldirir neyse dedim esime dusurdugumu soyledim birsey degil dedi ve ustunu tamamladi ve bu olaydan bir ay gecti bugun yine gorumcem cagirdi oturmaya montumum cebinde bir miktar para vardi yine aklimdan gecmedi boyle birsey yapacagi eve dondugum de bir kismi yine yok ne yapacagimi sasirdim ve grmceden asiri sogudum kv dem yapmaz eminim esime soylemedim kizlar ne yapmali Boyle bir durumda akil verin bu gun bunu yapan yarin aliskanlik haline getirip devam edermi ki bu kisi evimede girip cikiyor biraz uzun oldu telden giriyoum yazim hatalarimi affedin
Esinize guzel bir dille anlatin. Ve beraber anlasin gorumceyi bir deneyin beraberken. Evinizdende calar yani.

Benim başıma da geldi, ki ben emindim de, ilk alyansımı kaybettim diyorum hala, ama çalan kişi akrabam maalesef. Ben bilmeme rağmen karşısına çıkıp hesap soramadım, hasır altı ettim, ne kadar doğrudur yaptığım bilemeyeceğim, ama yine olsa çok farklı davranacağımı düşünmüyorum. Artık daha dikkatliyim elbette.

Mrb hanimlar sizin engin tecrube be yorumlariniza ihtiyacim var onceki konularimdada yazmisdim kv de kislari misafir olarak bizde kaliyor gorumcemde ayni mahallede oturuyoruz ilk seferde heralde dusurdum dedim ihtimal vermedim acikcasi cuzdanimda 500 tl kira parasi vardi 100 tl de ayri bir yerde vardi ogun kizimi dk goturmusdum donusde gorumcem kahve icelim oyle eve git dedi kv demde Ben yokken gorumceme gitmis neyse kahve ictik evime vgeldigimde paranin bir kisminin olmadigini farkettim tabi kv deme soylesem Sen beni kizimi hirsiz mi ediyorsun diye ortaligi ayaga kaldirir neyse dedim esime dusurdugumu soyledim birsey degil dedi ve ustunu tamamladi ve bu olaydan bir ay gecti bugun yine gorumcem cagirdi oturmaya montumum cebinde bir miktar para vardi yine aklimdan gecmedi boyle birsey yapacagi eve dondugum de bir kismi yine yok ne yapacagimi sasirdim ve grmceden asiri sogudum kv dem yapmaz eminim esime soylemedim kizlar ne yapmali Boyle bir durumda akil verin bu gun bunu yapan yarin aliskanlik haline getirip devam edermi ki bu kisi evimede girip cikiyor biraz uzun oldu telden giriyoum yazim hatalarimi affedin
gorumcen cagirmadan git sen. montuna az bi para koy ve para icine de bir not koy. "parami senin aldigini biliyorum. ihtiyacin varsa iste. bu yaptigin cok gunah. " bir daha yapmaya utanir.

Koyu renk naylon bir yağmurluğunuz varsa, cebine mürekkebe bulanmış kağıtlar koyup gidip deneyebilirsiniz.

Uygularmisiniz bilmem ama mesela şey yapin cebinizde 200 tl mesela koyun ama paraları üst üste koyup birbirine sarin düşme ihtimali ortadan kalkar gidincede fatura yatircaktim ugrayayim dedim dersiniz odadan falan çıkınca peşine bi dk sonra siz çıkın

Gorumcenizin cocuklari fln yokmu belki cocuklar aliyordur. Kimse yoksa da gorumcene sorsaydin sizde mi dusurmusum diye belki biraz anlardi.

esine anlat görümceni cagır sesini kaydet

Gene parali oldugun bir gun git gorumcene . Cantani montunu as .Parani cantanin en kucuk ceplerinden birine koy. Ve gorumcen yanindan ayrildigi her firsatta takip et surekli gozun ustunde olsun . Gene de gunah almayalim ama ola ki yakalarsin belki bu sekilde . Gorumcene sormayi deneme bile bence cunku parayi o aliyorsa bile kalkip da evet ben caldim veya aldim demez... Zaten suc ustu yapabilirsen cikacak kavgadan sonra da evine gelme ihtimali tamamen kalkar ortadan. Dikkatli ol surekli gozun ustunde olsun . O senin bos anini yakalamasin .

Cebinize koyduğunuz paranın bi kenarına ufak bi işaret koyun. Odadan çıktığında da biraz sonra siz de peşinden gidin ve suç üstü yapın. Inkar ederse de paradaki işareti söylersiniz. Kendi baş harfinizi yazin.

Paraların olduğu yere iğneler de koyun almaya kalkışınca eline batsın yada kesilsin her neyse o refleksle bağırabilir her an takipte olun. Yalnız mürekkep iyi fikir :KK45:boca edin öyle ki elinde görün mürekkebi. Rezil olsun o yapıyorsa.

Haha birbirinden harika fikirler verilmiş.okurken benimde aklıma cüzdana Japon yapistiticisi sürmek geldi.elini çantaya daldirdigi an cüzdana yapışsın. )
Şaka bir yana bence yüzde yüz emin olmak için oraya giderken yanınızda sayılı bir miktar olsun.Gorumcenin yanında cüzdanı çıkarıp fatura yatırmaya gideceğim bende diyerek parayı ayarliyor gibi yapin.eksikse "aaa nerde düşürdüm acaba?"deyin ki fark ettiğinizi anlasın.

Emin olmak için bence bi kere daha öyle cebınde parayla gıt ama emın ol yanı ordamı eksılıyo sonrada esınle konış bence tabı esın sana tepkı gosterecek bırıyse ustunu kapat en ıyısı sonra sen kotu olursun

Ya bu görümcede kleptomani falan mı var acaba daha önceden de yengede böyle bir durum yaşanmış baksanıza çalma dürtüsünü mü kontrol edemiyor ki? Ama kleptomanlar para çalmaz, genelde çok fazla maddi değeri olmayan şeyleri aşırırlar ama. Bilemedim. Mürekkep iyi fikir, bunu deneyin bi derim.

Montun cebine koyun parayı. Paranın üzerine de not yazın "hırsız görümce" diye. :duduk:
Cüzdanınızda para olmasın. Cüzdana da not bırakın isterseniz.

Back
X